9 grunde til at bo på TUI Blue med familien

Når vi holder ferie, at det vigtigt at alle trives og kan gøre lige præcist det, vi hver især har lyst til. Men vigtigst af alt, er ferien der, hvor vi gør ting sammen – og hvor vi skaber de minder, vi deler resten af livet. TUI Blue er det perfekte valg til familieferien. Læs her hvorfor!

1. Værelser til hele familien

TUI Blue har værelser til både store og små familier. Her bor du i lejligheder eller hotelværelser, som er designet til familier. Og hvorfor ikke opgradere til swip-up så børnene kan lave ”bomben” direkte fra terrassen? Er I en familie af vandhunde, kan I bestille et TUI Blue-hoteller med vandland som TUI Blue Atlantica Aegean Blue, TUI Blue Atlantica Aegean Park eller TUI Blue Tropical Resort.

2. En pool til enhver smag

Er du til en rolig dag ved pool? Eller en pool fyldt med sjov? Flere pools og en børnepool? Måske solsejl ved babypoolen for de allermindste? Du kan slappe af med en god bog i solstolen, mens resten af familien har vandkrig i en pool længere væk.

Tre børn i rutsjebane
Babypool, børnepool, aktivitetspool eller en stille pool – poolvalget er dit!

3. Hele din indkvartering i appen

Måske spørger ungerne, hvad I skal have til middag i aften? Bor du på TUI Blue skal du blot kigge i appen, så kan du se hele dagens menu. Eller du har måske lyst til at være med på en af træningslektionerne eller se showet senere? Appen fortæller dig de præcise træningstider og giver dig hele dagens program. Hvornår kommer Bamse og holder minigolfturnering eller chokoladeparty? Tjek appen og få svar med det samme! Til flyrejsen finder du desuden Bamse-appen for de mindste. Læs mere her.

4. Børneklubber for 0-11 år & Hangout for teenagerne

Ferien bliver aldrig kedelig, når du kan hænge ud med Bamse og tage på skattejagt, spise sig propmæt til pizzaparty og slå mor og far i en vandkrig. Desuden lærer børnene også om at rejse rundt i verden og laver eksperimenter. Vi har Babyclub for 0-3 årige, Bamseklub for børn mellem 3-5 år og @611 for 6-11-årige. For de lidt ældre børn er der Hangout – en garanteret forældrefri-zone (med WiFi). Og du slipper for tilmeldingskøer – det hele kan nemlig bestilles direkte i appen.

5. All Inclusive af høj kvalitet

På TUI Blue for Families er der altid mindst to restauranter at vælge mellem. Du får overdådige buffeter med uendelige valgmuligheder (og lidt til) samt en á la carte restaurant, hvis du mere er i humør til det. Her bliver både den madglade og den kræsne familie glad. Børn op til 12 år spiser gratis og har deres egen buffet med favoritterne – og måske det bliver nemmere at lokke dem med tzatziki i det græske øhav end hjemme i køkkenet.

Også familier, der spiser vegetarisk eller vegansk, kan finde deres favoritter, ligesom allergier og specielle diæter tilgodeses. Uddannede kokke laver mad i åbne køkkener, så du kan orientere dig i udbuddet, der findes altid en stor salatbuffet og ingen dage ligner hinanden.

Bord dækket op med tapas
Der findes noget for enhver smag på alle TUI Blue-hoteller.

6. Gym og Les Mills klasser

Tag dit træningsprogram med ferien. Med veludstyret fitnesslokaler og gratis Les Mills lektioner har du optimale muligheder for at vedligeholde din træning på ferien. Du kan selvfølgelig også blive liggende i solstolen og nøjes med at kigge på træningsholdene, hvis det er det, du foretrækker.

TUI Blue
Træning og fornøjelse kan sagens forenes under ferien.

7. Show hver aften

Uanset om du foretrækker Bamse, klovne, schlager eller en musical har vi et show til dig. For dig, der har børn, som er glade for at optræde eller bare nysgerrige, kan de være med i ”Step up and Move” og vise, hvad de kan på den store scene.

8. Gratis WiFi

Selvfølgelig skal du dele dine dejlige ferieminder med alle derhjemme. Vi har gratis WiFi på værelsersne, omkring poolen og i restauranten. Perfekt til når du skal tjekke appen, planlægge feriedagen og smide en billede på Instagram.

Børn i sofa på TUI Blue
Vær opkoblet døgnet rundt eller kobl helt af under ferien – valget er dit!

9. Svømmeskole for alle

På vores TUI Blue for Families kan alle fra 5 år og op lære at svømme (deltager du i to uger giver vi desuden første svømmetag-garanti). Der findes også plask og leg for dem, som er fyldt 4 år og er vant til vand.

Men det er ikke kun børnene, som kan lære noget nyt på ferien. Grib chancen og blev bedre til at svømme crawl på ferien.

Børn klar til svømmetræning
Lær at svømme på TUI Blue for Families.

Men vigtigst af alt...

... vores TUI Blue er skabt med et formål for øje: At I skal få nogle stunder sammen, som I ikke vil glemme. Chokoladefontænen ved middagsbordet, elevatorturen med Bamse, vandmelonen på stranden eller yoga i solopgangen bliver meget bedre, når I kan gøre det sammen. Her får I tid sammen, men alle kan holde ferie lige som de har lyst.

Børn leger med sand på stranden
De bedste minder, er dem, I skaber sammen.

Vi har TUI Blue-hoteller i hele verden. Læs mere og find dit kommende favorithotel her.

Lignende indlæg

Tenerife for hele familien

I de kolde og blæsende vintermåneder vælger mange danske familier at tanke op på D-vitaminkontoen med en tur til de kanariske øer. Tenerife er et populært valg – især på grund af den smukke grønne natur og ikke mindst den kæmpe vulkan, Teide, i centrum af øen. Udover de lune og milde dage byder øen på mange oplevelser for hele familien. Vi har samlet nogle af de allerbedste lige her.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Blue Star 2.0 – nyd, oplev & bidrag

Fra og med april 2020 står navnet Blue Star for noget nyt og endnu bedre. Vi udvikler nemlig de 50 favorithoteller, så du kan nyde ferien på en måde, der også mindsker belastningen af miljøet, klimaet og lokalsamfundet.
Astrid S Astrid S

13 af Kanarieøernes bedste strande

På Kanarieøerne findes der strande for enhver smag – fra Fuerteventuras gyldne sandstrande til Tenerifes dramatiske, sorte lavastrande. Her lister vi 13 tips til både kendte og ukendte strande på de fire mest populære kanariske øer.
Stine Sørensen Stine Sørensen

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen