Fra Billund kan du flyve direkte til mange af vores rejsemål og nogle af vinterens store nyheder er Thailand og Den Dominikanske Republik.

Se vores store udvalg af rejser til bl.a. Spanien og ø-hittet Mallorca eller vinterklassikerne Gran Canaria og Tenerife.

Vil du hurtigt og billigt til varmen, har vi afbudsrejser fra de fleste af vores afrejselufthavne, og hvis du vil rejse på egen hånd eller blot booke en rejse uden hotel, så kan du nøjes med at købe en flybillet. Søger du en ferie, der er nem og bekvem, så læn dig tilbage på en rejse med All Inclusive.

Vi flyver fra Billund i både sommer- og vinterhalvåret.

Når du rejser fra Billund Lufthavn

Transport til og fra lufthavnen
Der kører flere offentlige busser fra hele Midtjylland til Billund lufthavn. I lufthavnen er der også en taxa-holdeplads, hvor der som regel holder taxaer. Uden for peak-perioder kan det dog være nødvendigt at bestille en vogn.

Klik her for transport til og fra Billund Lufthavn »

Parkering i lufthavnen
Billund Lufthavn har gratis shuttle-busser, der kører rejsende fra de over 12.000 parkeringspladser til terminalen. Der er også mulighed for at reservere p-plads hjemmefra samt bruge sit BroBizz som betaling.

Klik her for priser og info om parkering i Billund Lufthavn »

Indtjekning i lufthavnen
På billetten fra TUI kan du se flynummer, flyselskab, indtjekningstid samt flyets afgangstid og terminal. Oftest lukker indtjekningen en time før flyets afgang, så vi anbefaler, at du er i lufthavnen ca. 2 timer før afrejse.

Selvbetjening
Flyver du med vores eget flyselskab TUIfly eller med Jet Time, kan du nemt tjekke ind med dit bookingnummer i automaten og slippe for at stå i kø ved indtjekningen. Når du har tjekket ind, afleverer du din bagage ved ”bagage-drop”. Dette gælder flyselskabet TUIfly og Jet Time - se det på flynummeret som starter med BLX eller JTG.

Klik her for check-in og security i Billund Lufthavn »

Tilslutningsrabat

Er du bosat vest for Storebælt, har du mulighed for at få 300,- ekstra i rabat / pr. person på din oversøiske rejse (til f.eks. Thailand eller Mexico), hvis du vælger at flyve fra København. Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 70 10 10 50, hvis du ønsker at vide mere eller ønsker at bestille en rejse med tilslutningsrabat.