Job i udlandet

Drømmer du om at arbejde i solen med kolleger fra alle verdens hjørner? I vores udlandsorganisation TUI Destination Experiences er der mange muligheder, uanset om du vil holde yoga-klasser i solnedgangen, opfylde rejsedrømme for små rejsende i Bamseklubben eller starte en international karriere inden for ledelse.

Mange af vores udenlandske kolleger arbejder med kundeservice - for eksempel som Service Guide, hvor dagene består af alt fra velkomstmøder til at være guide på udflugter. Vi har endda specialiserede guider, der hilser vores gæster velkommen i lufthavne rundt om i verden og kollegerne på vores Contact Center på Mallorca administrerer den digitale service til vores gæster.

Kan du lide at arbejde med børn, er jobbet som børneklubleder på TUI Family Life måske noget for dig. Her arbejder du enten i Bamseklubben eller med vores yngste gæster i Baby Club.
Vi har endda specialiserede roller inden for Sport & Fitness, hvor du kan styre prækoreograferede klasser fra for eksempel Les Mills eller skabe dine egen koreografier. Trives du bedst på scenen, kan det være at Family Entertainer er noget for dig.

Rekrutteringsprocessen
Vi rekrutterer som udgangspunkt to gange om året. Om sommeren er der flest muligheder, da vi rekrutterer til alle roller. Søger du allerede i oktober, har du størst chance for at få den rolle, du ønsker. Om sommeren åbner vi kampagne for vinteren, hvor vi først og fremmest fokuserer på roller som Service Guide og Contact Center Advisor.

Rekrutteringsprocessen er lidt forskellig alt efter hvilken rolle du søger, men den kan indeholde onlinetest og videouploads. Kommer du igennem første del af processen, vil du blive inviteret til Experience Day i København.

Uddannelse
Når du arbejder for TUI, indgår der selvfølgelig alt den uddannelse, du har brug for, for at lykkes i din rolle. Hvilken uddannelse det bliver, afhænger af den rolle du har søgt, men kan for eksempel bestå af Smiles Academy med fokus på service og salg eller en af vores konceptuddannelser inden for Sport & Fitness, Entertainment eller Child Care.

Kontakt os
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Da vi er en international organisation, beder vi dig skrive ansøgningen på engelsk og du skal være forberedt på, at det også kan være engelsktalende kolleger der svarer, når du ringer.

Mail på: tuidx.recruitmentnordic@tui.com
Eller ring til os på tlf: 82 56 83 71

SE ALLE LEDIGE STILLINGER