Dyrevelfærd

Beskyttelse af dyr er en vigtig sag for os i TUI. Vi, og de største europæiske rejsearrangører, følger de globale retningslinjer for dyrebeskyttelse inden for turismen, ABTA Animal Welfare Guidelines for Animals in Tourism. Retningslinjerne er blevet til i samråd med dyrebeskyttelsesorganisationer, rejsearrangører, forskere, foreninger og NGO’er fra hele verden. I juni 2013 blev retningslinjerne lanceret ved et event arrangeret af Europaparlamentet med støtte fra TUI.

Siden lanceringen har TUI dels indskrevet ABTA’s guideslines som en del af vores kontrakt med arrangører og dels gennemført kontrol af udflugter med dyr, for at sikre at disse følges. TUI har givet arrangører, som ikke lever op til det påkrævede niveau, en chance for at rette op på eventuelle fejl eller alternativt afslutte samarbejdet, hvis ikke det lykkedes.

Læs mere om dyrebeskyttelse og ABTA Animal Welfare Guidelines for Animals in Tourism på abta.com.

Her kan ud se film fra lanceringen.

TUI stopper elefantridning

Elefantridning har været udelukket fra TUIs udflugtsprogram siden 2016. Beslutningen gælder hele TUI-gruppen og er taget for i stedet at kunne støtte udflugter, hvor elefanterne kan opleves i deres naturlige omgiverlser.