TUI Care Foundation

Vi har skabt TUI Care Foundation for at gøre turismen til en positiv indflydelse gennem projekter, der driver bæredygtigheden frem og forbedrer børn og unges velfærd i verden. Ved at skabe et netværk for rejsearrangører på destinationen, sørger TUI Care Foundation for at højne den kulturelle forståelse, uddannelsesniveauet, samt økonomisk og social udvikling.

TUI Care Foundation er styret globalt, men handler lokalt – fonden bygger på stærke partnerskaber imellem lokale og internationale organisationer for at skabe meningsfuld og vedvarende resultater. Det er særligt vigtigt for TUI, at der er 100 % gennemsigtighed i anvendelsen af midlerne, så hver en krone bliver brugt effektivt. Derfor dækker fonden alle indirekte omkostninger for projekterne.

Læs mere på tuicarefoundation.com

Projekter

Lanzarote

TUI Care Foundation støtter traditionel vinproduktion på La Geria-vingården på Lanzarote, der giver unge, handicappede mennesker mulighed for at blive oplært at få ansættelse. De mange vinranker, der bugter sig igennem landskabet, giver tilrejsende en speciel indsigt i øens traditioner, og de resulterende vine bliver serveret på de lokale restauranter og hoteller.

Tanzania

TUI Care Foundation samarbejder med organisationen World Animal Protection om at beskytte elefanter og at støtte landmænd i Tanzania. Landmændene omringer deres marker med chiliplanter og bikuber, der holder dyrene fra at tage for sig at afgrøderne. Elefanter kan ikke lide den stærke duft af chili og er bange for bier. Som en positiv bivirkning kan landmændene også tjene en ekstra skilling ved at sælge chili og honning på det lokale marked.