TUI Care Foundation

Vores egen uafhængige organisation, der driver et stort antal projekter med indsatser for naturen, miljøet og mennesker. Blandt de aktuelle indsatser findes alt fra at beskytte havskildpadder på Kap Verde og elefanter i Thailand til at uddanne socialt udsatte unge i Vietnam, Namibia og på Den Dominikanske Republik.

TUI Care Foundation støtter projekter, som forstærker turismens positive effekter. Fonden arbejder for at give den yngre generation bedre vilkår gennem uddannelse, ved at fremme beskyttelse af miljø og dyr, og ved at bidrage til øget velstand på rejsemål rundt om i verden. På den måde kan lokalsamfundet drage endnu mere nytte af turismen.

Fra sit hovedsæde i Holland arbejder TUI Care Foundation globalt og agerer lokalt. Målet er at påvirke udviklingen i en langsigtet og bæredygtig retning. Det sker gennem et stærkt samarbejde med lokale og internationale organisationer, og ved at gøre det lettere for de rejsende at bidrage til velgørende formål på deres destinationer.

Eksempelvis har TUI Care Foundation et veletableret samarbejde med den globale børnerettighedsorganisation Plan International. Sammen udvikler de uddannelsesinitiativer, som giver udsatte unge mulighed for at ændre deres liv ved at lære et erhverv eller et håndværk og få en stærk position på arbejdsmarkedet. Samarbejdet har særligt fokus på unge kvinder.

Et andet eksempel er samarbejdet mellem TUI Care Foundation og miljøorganisationen Rainforest Alliance, som arbejder for at lære unge om miljø ved at distribuere uddannelsesmateriale til lærere. Andre partnerskaber koncentrerer sig om at koble turismen sammen med lokale entreprenører på destinationerne, så de lokale leverandører kan få del i det marked, turismen tilbyder.

Giv et bidrag

Vil du give et bidrag? På ind på TUI Care Foundations donationsside, vælg dit land og betal med kreditkort i din lokale valuta. Donationerne går 100 procent til partnere og projekter, mens alle omkostninger for driften af organisationen dækkes af TUI, som er stifter af fonden.

Du kan se eksempler på projekter i de blå bokse til højre og mere information om fonden og de enkelte projekter finder du på www.tuicarefoundation.com. Måske er der et TUI Care Foundation projekt på din kommende feriedestination.