Spil golf i Thailand

Det er fantastisk at spille golf i Thailand! Den bedste årstid for golf er i vinter- og forårsmånederne, men selv i regnperioden skinner solen mellem regnskyllene. Her giver vi dig vores bedste tips til baner og skønne hoteller helt tæt på greenen.

I samarbejde med Thailands turistbureau
thaibluecoop2

Black Mountain Golf Club, Hua Hin

Hua Hin ligger omkring to timer syd for Bangkok, og her finder du den golfbane, som har vundet prisen som Thailands allerbedste bane flere år i træk. Black Mountain er svenskejet, og mange professionelle spillere kommer hertil om vinteren for at træne. Foruden den fantastiske bane finder du også en restaurant i topklasse og en roof-top-bar.

Rejs med TUI på golfrejse i Thailand
Golfbanen Black Mountain i Hua Hin.

Blue Canyon Golf Club, Phuket

Nær lufthavnen og Nai Yang Beach på Phuket ligger Canyon Golf Club. Her der er to golfbaner med 38 huller, og banen regnes som øens bedste. Golfbanen har et fint klubhus med gourmetrestauranter og tilbyder desuden faciliteter som massage, pool og spa. Landskabet omkring golfbanen er fortryllende, og banerne på Phuket er i verdensklasse.

Du kan med fordel bo i smukke Nai Yang, det tager kun 15 minutter i bil at komme til golfbanen. Det luksuriøse Phuket Marriott Resort & Spa ligger direkte ved stranden omgivet af den grønne jungle.

Rejs med TUI på golfrejse i Thailand
Kombiner strandliv, luksuriøst hotel og golf i Nai Yang på Phuket.

Phokeethra Golf, Klong Muang, Krabi

Vil du kombinere badeferie med sol, familieliv og golf, så er Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort perfekt til dig. Det luksuriøse hotel har en af Thailands største pools, et stort grønt område, flotte værelser og en 9-huls golfbane. Stranden ligger nær hotellet, og du kan tage på dagsudflugter til Hong-øerne eller den nærliggende Tup Kaek Beach, som er en af Thailands bedste strande.

Flyv direkte til Krabi, så er transporten fra lufthavnen under en time.

Rejs med TUI på golfrejse i Thailand
Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort er perfekt, hvis du vil kombinere familieferie med golf.

Alpine Golf and Sports Club, Bangkok

Dette er uden tvivl en af de smukkeste golfbaner I hele Thailand med bakker, træer, van dog sand. Det var også her Tiger Woods vandt Johnnie Walker Classics både i år 2000 og 2004. Alpine Golf and Sports Club ligger en time nord for Bangkok, har 18 huller og en restaurant.

Hvorfor ikke kombinere din rejse til Bangkok med Golf? Her finder du vores bedste hoteller i Bangkok med pool på taget.

Rejs med TUI på golfferie i Thailand
Kombiner byens puls i Bangkok med golf.

The Royal Chiang Mai Resort

Vil du spille golf med hele familie i et magisk landskab, så er det Chiang Mai i det nordlige Thailand, du skal rejse til. Her er der verdensklasse golf men også et herligt resort med pool, billiard, gode restauranter og som en lille bonus, kan du leje et karaokerum.

At spille golf i Chiang Mai adskiller sig fra resten af Thailand, da temperaturen ofte er betydeligt lavere. Golfbanen ligger omkring en halv time nord for Chiang Mai, hvilket betyder, at du let kan kombinere golf med seværdigheder i smukke Chiang Mai. Glem ikke at se guldtemplet på bjerget Doi Suthep, gå en tur i den gamle del af byen inden for ringmuren samt et besøg på markedet Warrot Market.

Rejs med TUI på golfferie i Thailand
Det fantastiske landskab omkring Chiang Mai gør kun golfoplevelsen endnu bedre.

Lignende indlæg

De bedste udflugter på Phuket – fra kultur til eventyr

Fyld dine sanser (og din Instagramkonto) med nye indtryk væk fra hotelpoolen. Thailands største ø, Phuket, er utrolig rig på oplevelser. Her giver vi tips til alt fra snorkling og junglevandring til buddhistiske templer, madlavningskurser, flowriding og at bade med elefanter.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Børnevenlige hoteller i Thailand - 5 tips

Vi har længe vidst, at Thailand er enormt børnevenligt. Strandene er lavvandende, ingen fryser, det er let at rejse rundt på egen hånd, og børnene bliver modtaget med åbne arme. Men det kan være svært at finde det perfekte familiehotel blandt de hundredvis af hoteller, der bliver tilbudt. Her er en liste med fem store favoritter blandt børnefamilier.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Svært ved at vælge? Her skal du bo på Mallorca!

Hos TUI kan du vælge mellem mere end 100 hoteller på Mallorca. Men de mange valgmuligheder kan gøre ferieplanlægning helt uoverskuelig. For hvor skal du bo, og hvilket hotel passer bedst til din ferie? Vi hjælper dig her med at vælge det helt rigtige område og hotel til netop dine behov og ønsker.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Kombinationsrejse i Thailand – få det maksimale ud af feriedagene

Drømmer du om små thailandske paradisøer med hvide strande og hængekøjer i skyggen? Eller er det farvestærke markeder, stort udbud af restauranter, barer og luksushoteller du længes efter? Føles det som en umulig opgave at vælge? Tag det roligt – det behøver du slet ikke. Du kan få både afslappende strandliv, roligt thailandsk hverdagsliv og pulserende byliv på en og samme rejse.
Stine Sørensen Stine Sørensen