Jeres favorithoteller på Cypern

På Cypern findes der alt fra moderne familiehoteller og luksuriøse spa-hoteller til eksklusive voksenhoteller og din helt egen villa med pool. Her har vi samlet ni hoteller som vores kunder virkelig synes om, ud fra kundebedømmelserne.

Selvfølgelig er det skønt med lidt hjælp, når man skal vælge hotel til ferien i sommer – her har du fem hoteller, hvor kundetilfredsheden er stor.

1. Asimina Suites

Voksenhotellet Asimina Suites har et stort poolområde og du kan vælge mellem fire restauranter. På stranden ved siden af er der solhytter med skyggende tag, og følger du strandpromenaden, kommer du til havnen i Pafos.

Poolområdet ved Asimina Suites.
Nogle aftener om ugen arrangeres underholdning med livemusik på Asimina Suites.

2. TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills

Elegante TUI Sensatori Atlantica Aphrodite Hills er perfekt til både golfspillere og gourmeter. Ikke bare bor du praktisk som nabo til en 18-hullers golfbane, du har også adgang til hotellets restaurant Jasmine, der er nomineret til World Luxury Award. Hotellets spa og infinitypool er også værd at besøge.

Poolområdet på TUI Sensatori Atlantica Aphrodite Hills
Sensatori Atlantica Aphrodite Hills passer til hele familien – der er f.eks. en skyggefuld babypool til de yngste gæster.

3. Blue Star Atlantica Mare Village

Skal det være rigtig luksuriøst i ferien, så skal du vælge et Privilege-værelse på Blue Star Atlantica Mare Village. Foruden at værelset ligger nærmest havet og stranden, så får du også adgang til en eksklusiv pool og har to ekstra skønne solsenge på terrassen.

Swim up pool på Blue Star Atlantica Mare Village
På Blue Star Atlantica Mare Village findes der desuden to poolområder, og på den børnevenlige strand er der gratis solstole.

4. Nausicaa Villas

Nausicaa Villas bor du i villa (med to eller tre soveværelser) med privat pool og have. Bekvemt og luksuriøst. Hvis du har lyst kan du bestille All Inclusive, som du spiser på søsterhotellet TUI Blue Nausicaa beach, hvor der også arrangeres underholdning og aktiviteter for børn.

Værelse med privat pool på Nausicaa Villas
Fra Nausicaa Villas er der bekvem afstand til restauranter, barer og butikker i Fig Tree Bay.

5. TUI Blue Nausicaa Beach

TUI Blue Nausicaa Beach ligger på en odde med Middelhavet på tre sider, og fra poolområdet er der udsigt mod havet. Her bor du i moderne lejligheder og har adgang til et nyt og lækkert spa. Lige som på alle vores TUI Blue for Families-hoteller har du to restauranter, Thea's samt børneklubber og underholdning.

Poolområdet ved TUI Family Life Nausicaa Beach
En stille morgen ved poolområdet på Nausicaa Beach.

6. Sunrise Pearl Resort & Spa

Vil du bo både centralt og med den bedste strandbeliggenhed i Fig Tree Bay? Så skal du vælge Sunrise Pearl Resort & Pearl. Her kan du slappe af med swim up-bar, spa-behandlinger og ikke mindre en fem à la carte-restauranter. Vil du også have det bedste værelse? Så vælger du suiten med privat pool!

Solsenge ved poolen på Sunrise Pearl Resort & Spa
Sunrise Pearl Resort & Spa har fire pools, heraf en børnepool og en pool kun for voksne.

7. Blue Star Atlantica Sungarden

Blue Star Atlantica Sungarden er beliggende på en bakke med en nærmest perfekt udsigt over Middelhavet. Lige nedenfor poolområdet er der en lille sandstrand, og der gåafstand ind til Ayia Napa. I buffetrestauranten tilbereder kokkene visse retter à la minute – er der noget bedre end at starte dagen med den perfekte omelet, der desuden krydres med krydderier fra hotellet egen have?

Poolområdet på Blue Star Atlantica Sungarden
På Blue Star Atlantica Sungarden kan du tilbringe dagene med aktiviteter og badning samt slappe af i fred og ro.

8. TUI Blue Atlantica Sea Breeze

Her kan du gå ud på den store dejlige græsplæne, der ligger mellem stranden og TUI Blue Atlantica Sea Breeze poolområde, og uden at stresse vælge en af de mange solstole. Du kan også slappe af med en massage direkte på stranden, med bølgernes brusen som soundtrack, eller lære om cypriotiske vine i forbindelse med hotellets egne vinsmagninger.

Balinesisk solseng ved poolen på TUI Blue Atlantica Sea Breeze
Ønsker du en virkelig skøn afslapning, kan du bestille en balinesisk solseng ved poolen for en hel dag.