Rejser
til
Pafos

Pris fra

...

Hoteller

7

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Pizzaca. 90,-
  • 1 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel+1 time
  • HovedstadNicosia
  • SprogGræsk, tyrkisk
  • Befolkningca. 64.300.

Rejser til Pafos

Pafos

Pafos på det sydvestlige Cypern emmer af hygge og charme. Her er det let at blande afslapning ved stranden med gåture til butikker, små restauranter og kulturskatte fra antikken. Vælg mellem alt fra vores TUI Blue For Two, der er designet til voksne, til TUI Blue For Families, som er familiens ferieparadis. Næsten alle hoteller ligger ved stranden.

Halvdelen af Pafos er en velfungerende ferieby med fiskerihavn, restauranter, badeklipper, små strande og en fin strandpromenade. Den anden halvdel kaldes Pano Pafos ("øvre Pafos"). Der møder du byens egne indbyggere, og finder mange charmerende cypriotiske restauranter. Her ligger også den gamle markedshal, hvis farver, dufte og labyrintagtige mylder nærmest minder om en bazar.

Golfbaner lige i nærheden

Golfspillere bor også perfekt i Pafos. I nærområdet ligger flere af Cyperns fineste golfklubber. For bestilling af starttider, henvend dig til hotellet eller direkte til golfklubben.

Antikke kulturminder

I Pafos ligger der mange historiske seværdigheder, mere eller mindre inde i turistområdet. Her ligger blandt andet et antikt romersk teater, katakomber og de velbevarede gulvmosaikker i den romerske villa "Dionysos hus".

Udflugtstips

Vil du opleve mere af Cypern, kan du tage med på en udflugt. Hovedstaden Nicosia, den fantastiske natur i Troodosbjergene eller et halvdagskrydstogt er noget af det ku kan opleve.

Opdag øen i en udlejningsbil

Vil du hellere udforske øen på egen hånd, giver guiderne gerne tips til ture. Du kan gøre det nemt ved at forudbestille en udlejningsbil allerede hjemmefra.

Rejsetyper i Pafos