Hvor er det varmt i påskeferien?

Er du på udkig efter et rejsemål i påskeferien? Drømmer du også om at kunne læne dig tilbage i en solstol og nyde solens lune stråler? Men du er måske i tvivl om, hvor du egentlig får mest sol i påskeferien… i så fald er du kommet til det helt rette sted. For lige her guider vi dig til, hvor der er hhv. lunt, varmt og meget varmt i påskeferien.

Her er der lunt i påsken

Hvis du ikke ligefrem trives under de allervarmeste himmelstrøg med 30+ grader, men derimod har det bedst i et lunt og behageligt klima, så anbefaler vi, at I planlægger en påskeferie til De Kanariske Øer, Cypern, Mallorca eller Tyrkiet.

Ferie på De Kanariske Øer

På Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Furteventura er der cirka 23 grader i gennemsnit i marts og april. I er derfor garanteret en lun påskeferie, hvor hele familien kan føle sig behageligt til mode. Brug påskedagene med badning og aktiviteter for hele familien. I kan eksempelvis bo på et af vores kanariske favorithoteller: Blue Star Gran Oasis Resort, TUI Blue Orquidea eller et af de andre dejlige hoteller.

Cypern i Påsken

På den græsk/tyrkiske ø i Middelhavet er der bestemt også behageligt lune temperaturer i påsken. Her kan I forvente 22 grader i gennemsnit. Og det er bestemt ikke for ingenting, at Cypern er et populært rejsemål i påskeferien. For solskinsøen har nemlig gennemsnitligt 340 solskinsdage om året, så I kan godt forvente sol og sommer i påsken.

En rejse til Mallorca

Er I mere til den spanske ø-stemning, skal I besøge Mallorca i påskeferien. Her får I ca. 19 grader i april, så det er til jer, der vil gå rundt i shorts og T-shirt men trives med en lun trøje om aftenen. Fordelen er dog, at Mallorca har masser af spændende natur og udflugter, der blot venter på, at I kommer og udforsker øen. Så en tur til Mallorca er særligt ideel til voksne par – måske skal I bo på TUI Blue Rocador, RIU Bravo eller et af vores andre dejlige hoteller på Mallorca?

Tyrkisk påskeferie

Allerede i påsken begynder solen at lune godt op om Tyrkiet og det tyrkiske hav – og her kan I godt forvente 23 grader i foråret. Her er fine strande, grøn natur, livsglade badebyer og lækker mad, så der er helt sikkert noget for alle til en varm ferie.

Mennekser bader på stranden på Gran Canaria

Her er det varmt i påskeferien

Hvis 20-25 grader er lige i underkanten for jer, men 30+ grader stadig er for varmt, så skal I rejse til en feriedestination med varme temperaturer midt imellem. En påskeferie med 25-30 grader er både varmt og behageligt – især hvis vi sammenligner med temperaturerne i påsken herhjemme. I kan for eksempel vælge mellem Hurghada, Kap Verde eller Mauritius – så er der også lidt forskelligt at vælge imellem, i forhold til hvor langt væk, I ønsker at rejse.

Varm påske i Hurghada

Den hyggelige Hurghada-kyst er lun hele vinteren men i påsken bliver der helt op til 28 grader. Her får du en skøn og billig påskeferie for hele familien med pæne, moderne hoteller, lange strande, shopping, snorkling og udflugter. Hvis det er familien, der skal afsted, anbefaler vi bl.a. Blue Star Jaz Aquamarine eller Jaz Aquaviva, der er et stort hotel med vandland. Er I derimod voksne, der rejser i påsken, kan vi varmt anbefale vores TUI Blue Makadi Gardens. Se alle vores hoteller på Hurghada-kysten her.

En tur til Kap Verde i foråret

Med 25 grader i påsken passer Kap Verdes endeløse strande og solsikre klima til jer, der både vil slappe af og opleve noget nyt i ferien. Øgruppen ligger i Atlanterhavet ud for Senegals kyst, og her mødes du af livsmottoet "no stress". Tag familien eller din favoritrejsemakker med og få en varm påskeferie ud over det sædvanlige.

Påskeferie på Mauritius

Nu vi er ved Afrika, så er Mauritius også et fantastisk bud på en varm tur. 900 km øst for Madagaskar ligger nemlig østaten Mauritius, som sikrer dig en varm og lækker ferie, du sent vil glemme. 28 grader i både luften og i vandet giver dejlige badeforhold for hele familien, så det er bare med at komme afsted.

Rejs med TUI til Mauritius
Der er aldrig langt til et dyp i havet på Mauritius.

Her er der meget varmt i påskeferien

Jo varmere, jo bedre, ikke? Vi kender det godt! Og hvis I også er typerne, der næsen ikke kan få det varmt nok, så skal I hoppe på en flyver, der tager jer lidt længere væk i april. I kan blandt andet vælge mellem Thailand, Vietnam og Dubai, hvis I ønsker en meget varm ferie.

Varm påskeferie i Thailand

I østens og smilets land får I 33 grader i april. Påsken afslutter højsæsonen i Thailand, så det er nu, I skal tage afsted, hvis I vil undgå at ramle ind i regnsæsonen. Her er tørt og varmt, og I kan glæde jer til både eksotiske oplevelser, lækker thaimad og hvide sandstrande i lange baner.

Vietnamesisk ferie

Ligesom i Thailand, får I 33 grader i Vietnam i foråret. Men I Vietnam får I ikke helt samme garanti for roligt og mildt vejr. For I april begynder den ene af Vietnams to regnsæsoner. Men det skal bestemt ikke afholde jer for at få den bedste påskeferie. For selvom det kan regne ind i mellem, så er der stadig varmt og masser at opleve.

Påskeferie i Dubai

Tager I den halve flyvetur kan I få masser af tør varme i påsken i Dubai. Her er der 32 grader i påsken men absolut ingen regn. I Storbyen Dubai får I både strand og by, og byen er centrum for adskillige nationaliteter og kulturer. Spektakulære bygningsværker rejser sig side om side med moskeer og orientalske paladser, så der er masser at opleve for alle i Dubai. Og så er det bare med at komme afsted nu, for om sommeren bliver der mellem 40 og 50 grader i Dubai, og det er vist de færreste, der kan holde til det.

Lanterner på gaden i Vietnam
Rejs med TUI til Vietnam

Lignende indlæg

Tyrkiets bedste strande

Tyrkiets bedste strande finder du langs med Middelhavskysten i syd, men med nogle fremtrædende undtagelser på vestkysten. Mange af strandene i Tyrkiet er velkendte og trækker hvert år mange turister til, men det kan også lade sig gøre at finde nogle mere rolige. Disse strande er nogle af Tyrkiets allerbedste - men uden indbyrdes rangering, for smag og behag er som bekendt forskellig. I Tyrkiet er der strande for enhver smag.

Hotelfavoritter i og omkring Dubai

Leder du efter et hotel i Dubai? I Dubai findes alt, du kan ønske dig. Fine strande, imponerende hoteller og shopping i topklasse. Men Blandt de mange imponerende hoteller kan det måske være svært at finde lige det hotel, der passer netop til dig. Vi har derfor lavet en liste med fem hotelfavoritter til både familier og voksne, der rejser uden børn. Så er det bare med at vælge det hotel i Dubai, der passer bedst til dig!

Aktiviteter på Cypern - 7 tips til alle aldre

Cypern har noget for enhver smag. Bløde sandstrande, krystalklart vand, høje bjerge, skønne vandreture, god mad, fantastiske hoteller, vingårde og charmerende byer. Her er nogle tips til Cypern, så du kan se og opleve mere af denne fantastiske ø.
Anja Jensen Anja Jensen

Bestil din egen villa på Cypern

Har du overvejet at leje hus på Cypern? Med os kan du bestille hele pakken, både egen villa og fly. Vi har flere villaer at vælge mellem, nogle med fire soveværelser og plads til 8 personer! Du kan blandt andet vælge at bo i en villa med havudsigt eller med adgang til børneklub på et nærliggende hotel. Læs mere og få vores bedste tips!
Anja Jensen Anja Jensen