Find den kanariske ø, som passer til dig

2017-11-08
Laura
Er du til shopping, surfing eller naturoplevelser? Måske du vil blande forskellige aktiviteter. De Kanariske Øer har flere ting tilfælles, men er på andre måder helt anderledes. Den lune varme og de dejlige strande er et fælles kendetegn for øerne.

Gran Canaria - shopping og fornøjelser

Bypulsen finder du i hovedbyen Las Palmas. Her er der et shoppingcenter ved strandpromenaden og de lokale butikker findes omkring gågaden Triana. Hvis du har lyst til at svinge hofterne til langt ud på natten er der mange muligheder hertil. I Las Palmas findes der flere tagbarer og natklubber. I Las Meloneras findes gågaden ved fyret. Her kan du shoppe, tage en drink eller slå dig ned på Café del Mar, som har livemusik og dansere. Vil du ligge hele dagen på en fin strand, skal du tage et smut forbi Amadores, som ligger tæt på det velkendte Puerto Rico.
Her finder du alle vores rejser til Gran Canaria>>

Om torsdagen samles de lokale til tapasmingle i den gamle by i Las Palmas.

Tenerife - oplevelser og aktiviteter

Er du til oplevelser og mulighed for aktiviteter i lange baner, så er Tenerife måske øen for dig. Delfinsafari, ridderspil eller meget andet - der er ingen risiko for, at du bliver rastløs her. I Siam Park findes der bølgebassiner og vandrutsjebaner til alle aldre og temperamenter. Gå ikke glip af en katamarantur, hvor du kan se delfinerne svømme tæt på båden. Er man mere til naturoplevelser af den aktive slags, kan det anbefales at bestige Spaniens højeste bjerg Teide. Fortvivl ikke, hvis du er vild med naturoplevelser, men ikke er så glad for vandring - man kan også tage en svævebane både op og ned af Teide.
Her finder du alle vores rejser til Tenerife>>

Lanzarote - kultur, design og sport

I forhold til de andre kanariske øer, er Lanzarote mere stilren med sine lave hvide huse og farvestærke detaljer skabt af kunstneren César Manrique. Besøger man øen er det et must at se hans tidligere hjem i Tahiche, som er bygget på fem vulkanbobler. Øen har også en stærk sportsprofil. Tag et slag golf, hop i bølgerne og kite-surf eller sæt dig i sadlen og oplev øen fra cyklen. Øen har en nationalpark, Timanfaya, hvor du blandt andet kan ride på kamel til ildens bjerge (Montanas del Fuego).
Her finder du alle vores rejser til Lanzarote>>

Fuerteventura – sport og lange strande

Lange strande med fint sand dækker næsten hele øen. Et af øens helt store kendetegn, er de mange muligheder for sportsaktiviteter på netop deres mange strande. Udfordr bølgerne og tag ud og vindsurfe eller kitesurfe. Du kan også prøve kræfter med bodyboarding. Øen er også rigtig god til dig, som kan lide at cykle. Lej f.eks. en mountainbike og cykle rundt om Jandiahalvøen.
Her finder du alle vores rejser til Fuerteventura>>

Lanzarote - kultur, design og sport

Øen her er i forhold til de andre kanariske øer mere stilren med sine lave hvide huse og farvestærke detaljer skabt af kunstneren César Manrique. Besøger man øen er det et must at se hans tidligere hjem i Tahiche, som er bygget på fem vulkanbobler. Øen har også en stærk sportsprofil. Tag et slag golf, hop i bølgerne og kite-surfe eller sæt dig i saddlen og oplev øen fra cyklen. Øen har en nationalpark, Timanfaya, hvor du blandt andet kan ride på kamel til ildens bjerg (Montanas del Fuego).

Fuerteventura – sport og lange strande

Lange strande med fint sand dækker næsten hele øen. Et af øens helt store kendetegn, er de mange muligheder for sportsaktiviteter på netop deres mange strande. Udfordre bølgerne og tag ud og vindsurfe eller kitesurfe. Du kan også prøve kræfter med bodyboarding. Øen er også rigtig god til dig, som kan lide og cykle. Lej f.eks. en mountainbike og cykle rundt om Jandiahalvøen.

La Palma – natur & vandring

Går turen til La Palma er det med at pakke sit vandringsudstyr. På øen ligger nationalparken Caldera de Taburiente, som har talrige skove, vandfald og en af verdens største vulkankrater. Er du ikke den mest erfarne vandre, skal det ikke afskrække dig. Øen har nemlig et netværk af velmarkerede vandringsruter.

La Gomera – rolig stemning

Følelsen af, at du er lang fra solstole og folkevrimmel fås på La Gomera. Bådturen hertil tager blot tyve minutter fra den turistbesøgte ø Tenerife. Nationalparken Garajonay er på Unescos verdensarvliste og her kan du opleve laurbærlignende træer med tæt løvværk i stærke grønne farver. Tempoet på øen er roligt også i havebyen San Sebastián.

La Gomera – rolig stemning

Følelsen af, at du er langt fra solstole og folkemængder fås på La Gomera. Bådturen hertil tager blot tyve minutter fra Tenerife. Nationalparken Garajonay er på Unescos verdensarvliste, og her kan du opleve laurbærlignende træer med tæt løvværk i stærke grønne farver. Tempoet på øen er roligt, også i havnebyen San Sebastián.
Her finder du alle vores rejser til La Gomera>>

Lignende indlæg

10 tips til seværdigheder i Athen

Athen er et af de hotteste weekend-rejsemål lige nu. Her er listen med alt, hvad du skal lave på din tur til Grækenlands hovedstad og lidt til. Læs vores tips til byen, og hvad du ikke må misse på din rejse.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-13

Citronhajer på Kap Verde

De krogede tænder og den skarpe lugtesans gør citronhajen til en af havets mest effektive kødædere. Solo-jægeren har fået sit navn efter sin gule farve. Mens dens syn svigter, finder de bytte gennem ampuller, der registrer elektriske felter. Mennesket syn er som bekendt godt i dagslys – i hvert fald så godt at du nemt kan få øje på disse fantastiske skabninger i det krystalklare vand, der omgiver Kap Verde øerne.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-12

Boutiquehoteller i Thailand – fra budget til luksus

Er du hotelnørd med hang til at være gæst i et personligt indrettet ”hjem” på ferien? Så skal du kigge nærmere på vores boutiquehoteller – små intime hoteller med fokus på design og personlig atmosfære. Her finder du nogle af vores favorit boutiquehoteller i Thailand.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-09

Vandreturer i Kroatien

Har du lyst til at vandre i det smukke Kroatien? Her giver vi dig tips til fantastiske vandrestier, der tager dig rundt i Dalmatiens Bjergene, søerne ved Plitvices nationalpark, til Krkas berømte vandfald og rundt mellem kroer og vingårde på øen Brac.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-06-25