Find den kanariske ø, som passer til dig

Er du til shopping, surfing eller naturoplevelser? Måske du vil blande forskellige aktiviteter. De Kanariske Øer har mange ting til fælles for eksempel den lune varme og de dejlige strande. Men der er også mange ting der adskiller dem; både natur, oplevelser og kultur. Her kan du læse, hvad der kendetegner den enkelte ø og finde netop den ø, der passer til din ferie.

Gran Canaria - shopping og fornøjelser

Byens puls finder du i hovedbyen Las Palmas. Her er der et shoppingcenter ved strandpromenaden og de lokale butikker findes omkring gågaden Triana. Der er mange muligheder for, at svinge hofterne til langt ud på natten. I Las Palmas findes der flere roof-top barer og natklubber. De kulinariske oplevelser står i kø her midt i øens hovedstad.

Længere mod syd finder du en gågade i Las Meloneras nær fyrtårnet. Her kan du shoppe, tage en drink eller slå dig ned på Café del Mar, som har livemusik og dansere. Vil du ligge hele dagen på en fin strand, skal du tage et smut forbi Amadores, som ligger tæt på det velkendte Puerto Rico.

Her finder du alle vores rejser til Gran Canaria.

Om torsdagen samles de lokale til tapasmingle i den gamle by i Las Palmas.

Tenerife - oplevelser og aktiviteter

Er du til oplevelser og mulighed for aktiviteter i lange baner, så er Tenerife måske øen for dig. Delfinsafari, ridderspil eller meget andet - der er ingen risiko for, at du bliver rastløs her. I Siam Park findes der bølgebassiner og vandrutsjebaner til alle aldre og temperamenter. Gå ikke glip af en katamarantur, hvor du kan se delfinerne svømme tæt på båden.

Har du mod på en mere fysisk udfordring og en enestående naturoplevelse, bør du bestige Spaniens højeste bjerg, vulkanen Teide. Den kan du i øvrigt også opleve uden vandrestøvler. Der er nemlig en svævebane, som tager dig næsten til toppen af bjerget og den magiske udsigt over nationalparken.

Her finder du alle vores rejser til Tenerife.

Lanzarote - kultur, design og sport

I forhold til de andre kanariske øer, er Lanzarote mere stilren med sine lave hvide huse og farvestærke detaljer skabt af kunstneren César Manrique. Besøger man øen er det et must at se hans tidligere hjem i Tahiche, som er bygget på fem vulkanbobler.

Øen har også en stærk sportsprofil. Tag et slag golf, hop i bølgerne og kite-surf eller sæt dig i sadlen og oplev øen på cyklen. Øen har en nationalpark, Timanfaya, hvor du blandt andet kan ride på kamel til ildens bjerge (Montanas del Fuego).

Her finder du alle vores rejser til Lanzarote.

Fuerteventura – sport og lange strande

Lange strande med fint sand dækker næsten hele øen. Et af øens helt store kendetegn, er de mange muligheder for sportsaktiviteter på netop deres mange strande. Udfordr bølgerne og tag ud og vindsurfe eller kitesurfe. Du kan også prøve kræfter med bodyboarding. Øen er også rigtig god til dig, som kan lide at cykle. Lej for eksempel en mountainbike og cykle rundt om Jandiahalvøen.

Her finder du alle vores rejser til Fuerteventura.

La Palma – natur & vandring

Går turen til La Palma, gælder det om at få pakket al dit vandringsudstyr. På øen ligger nationalparken Caldera de Taburiente, som har talrige skove, vandfald og en af verdens største vulkankrater. Er du ikke den mest erfarne vandre, skal det ikke afskrække dig. Øen har nemlig et netværk af velmarkerede vandringsruter.

La Gomera – rolig stemning

På La Gomera får du fuld afslapning og samtidigt følelsen af at være langt væk fra solstole og folkemylder. Bådturen hertil tager blot tyve minutter fra den velbesøsgte ø Tenerife. Tempoet på øen er roligt også i havebyen San Sebastián.

Nationalparken Garajonay er på UNESCOs verdensarvliste, og her kan du opleve den nærmest sølvfarvede laurbærskov med tæt løvværk i stærke, grønne farver.

Her finder du alle vores rejser til La Gomera.