Hoteller på De Kanariske Øer

På denne side kan du finde alle TUIs hoteller på De Kanariske Øer. Vi har udvalgt de bedste hoteller på De Kanariske Øer for at gøre din ferie så vellykket som muligt. Et hotel for familier eller voksne, et All Inclusive hotel på De Kanariske Øer, et atmosfærefyldt lille hotel, ferieluksus eller en mere overkommelig mulighed? Uanset om du rejser alene, med familien eller med en gruppe venner, så finder du hos TUI et hotel til din rejse til De Kanariske Øer, der opfylder dine behov.

Hoteltips

Bedste hoteller på De Kanariske Øer

TUIs mest populære hoteller på De Kanariske Øer er familiefavoritten TUI Blue Flamingo Beach Resort på Lanzarote, TUI Blue Village Orquidea på Gran Canaria og det børnevenlige All Inclusive hotel Riu Buenavista på Tenerife.

Familiehoteller på De Kanariske øer

På De Kanariske Øer har vi flere af vores koncepthoteller. Blandt andet TUI Blue Village Playa Feliz på Gran Canaria, TUI Blue Village Tres Vidas på Gran Canaria eller TUI Blue Flamingo Beach Resort på Lanzarote.

Bedste hoteller for voksne på De Kanariske Øer

Vores mest populære hoteller for voksne på De Kanariske Øer er TUI Blue Los Gigantes på Tenerife, Blue Star Punta del Rey og  TUI Blue Suite Princess på Gran Canaria.

Billige hoteller på De Kanariske Øer

Billige hoteller på De Kanariske Øer omfatter for eksempel Puerto Mar på Gran Canaria, Castillo Apartments på Fuerteventura og Arpartamentos LIVVO Morromar på Lanzarote. Så her kan du finde billig overnatning til din ophold på De Kanariske Øer.

Se alle vores hoteller »

Se afbudsrejser til De Kanariske Øer »