Påskeferie med børn

Hvor skal påskeferien 2020 gå hen? Måske drømmer I om en solferie under varmere himmelstrøg, eller en badeferie med et spækket aktivitetsprogram for hele familien. En påskeferie med børn kan bestå af mange forskellige ting. Her har vi samlet 3 forslag til den perfekte påskeferie med børn.

Påskeferie med All Inclusive

Uanset om I drømmer om en badeferie eller en aktiv påskeferie, så skal I helt sikkert sikre jer årets lækreste påskeæg på ferien. For en fremragende påskeferieidé, hvis vi altså selv skal sige det, er en ferie med All Inclusive for hele familien. Hold påskeferie uden regning og lad pungen blive derhjemme. I kan holde påskefrokost med alle jeres livretter – så forskellige, som de måtte være – og spise til I revner.

På vores lækre All Inclusive-hoteller er der lækker mad i lange baner for enhver smag – så alle i familien skal nok holdes både mætte og glade – også hen over påsken. Spis jer mætte i lige det, I har lyst til, og stil lækkersulten med en læskende is ved poolen. Med en påskeferie med All Inclusive mangler I ikke noget. På vores familiefavoritter TUI Blue for Families spiser børn i alderen 2-11 tilmed gratis, når I er to voksne, der køber All Inclusive. Så tag hele den pukkelryggede med på påskeferie, så I kan nyde helligdagene sammen.

børn spiser is i påskeferien

Den eksotiske påskeferie med børn

Okay, nu har vi slået fast, at I skal have All Inclusive på påskeferien, men hvor skal påskeferien så gå hen? For TUI har gode All Inclusive-hoteller rundt omkring i hele verden. Hvis I er friske på at rejse længere væk og uden for Europa, så synes vi, at I skal snuppe en eksotisk påskeferie med børnene. Rejs for eksempel til Thailand. Smilets land er et fremragende bud på en familievenlig påskeferie. Det er billigt at leve og opholde sig i Thailand og lokalbefolkningen er venlig og hjælpsom. Det er nemt at komme rundt, og TUI tilbyder mange spændende udflugter, så I kan få det optimale ud af jeres påskeferie med børnene. Så Thailand er bestemt et oplagt rejsemål, uanset om I rejser med små eller store børn.

I kan også kombinere flere rejsemål på jeres påskeferie i Thailand. I kan eksempelvis starte et par dage i Bangkok og derefter tage til Krabi eller Phuket. Men I kan også tage rundt og besøge flere thailandske øer i påsken for en autentisk thailandsk oplevelse for hele familien. Oplev en påskefrokost der er ligeså eksotisk som påskeferiens rejsemål. Læn jer tilbage og nyd den lækreste frisklavede pad thai eller en lokal, autentisk thai curry samen med en frisk mangoshake, og lad børnene udvide deres kulinariske horisont.

familie på gynge i Thailand på påskeferie

Vælg et TUI Blue for Families-hotel i påskeferien

Uanset om påskeferien med børnene går til Thailand eller De Kanariske Øer, så anbefaler vi, at I vælger et af vores populære TUI Blue for Families-hoteller. Så bliver påskeferien bare det bedre for hele familien.

På de mange TUI Blue for Families-hoteller rundt omrking i verden, er der aktiviteter for hele familien, store som små. Du finder bl.a. de familievenlige hoteller på De Kanariske Øer, på Cypern, i Grækenland, Kroatien og Tyrkiet, på Mallorca og i Thailand. Så uanset hvor langt i vil flyve, eller hvor varmt i vil have det i påskeferien, så er der en helt rigtig destination for til jeres familieferie.

For familiens mindste er der babyklub og bamseklub. Og der er selvfølgelig børnepools og solbeskyttede babypools. For større børn er der såkaldte hang out-hjørner, boldspil og vandsport, så også familiens teenagere kan holde sig beskæftigede i påskeferien. I de såkaldte hang out-hjørner er der endda forbudt for forældre - og mon ikke det giver hele familien et lille afbræ i påskeferien? De voksne kan bl.a. hygge sig med svømmeklub, vandsport, yoga og andre træningsaktiviteter. Men der er også flere gode restauranter, som I kan prøve af som familie.

Så er det bare med at beslutte, hvor påskeferien med børnene skal gå hen.

svømmetræning i poolen på TUI Blue for Families-hotel

Lignende indlæg

Tel Aviv – tips og perler

Man taler ofte om byerne omkring Middelhavet, der giver dig mulighed for at kombinere sol og bad med byens puls – blandt dem er Tel Aviv sammen med Barcelona, Palma og Athen. Uanset om du rejser til Tel Aviv for badferie, shopping eller kulinariske oplevelser, så har byen noget at tilbyde året rundt.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Durres Riviera – solferie med et twist

Det kan føles, som om du kunne være ethvert andet sted ved Middelhavet – når du strækker dig i solstolen, bestiller et glas bobler i strandbaren eller tramper rundt på en cykelbåd. Men Durres Riviera byder på helt unikke oplevelser inden for mad, kultur og byliv. Læs videre og få det bedste af to verdner.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Udflugter på historiske Samos

Samos er en ø, der har noget for alle - afslappende byer, herlige strande og grønne skove. Øens rige historie gør, at den er fuldspækket med historiske spor. Øen har været knudepunkt mellem forskellige kulturer og religioner og mange afgørende hændelser gennem tiden. Det giver mulighed for nogle fantastiske oplevelser - du skal bare vide, hvor du finder dem. Vi hjælper gerne og lister her de bedste udflugter på Samos.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Hvad får du med All Inclusive – interview med en ekspert

Når du vælger All Inclusive indgår alle måltider og drikkevarer. Men hvis du synes, det kan være svært at planlægge aftensmad for tre-fire personer, forstil dig så en hverdag, hvor du skal planlægge alle dagens måltider, servereret i tre forskellige restauranter for flere hundrede gæster. Vi har taget en snak med Angel Rivero, som arbejder for Nordotel. Vi har spurgt ham, hvordan man sikrer, at alle familiens favoritter præsenteres samtidig med, at man byder på nye madoplevelser i Bahia Feliz på Gran Canaria.
Stine Sørensen Stine Sørensen