2019-05-13

De bedste swim up-hoteller til børnefamilien

Et skønt hotel med afslapning og familieaktiviteter danner grundlag for den perfekte ferie med børn. Du vågner, udhvilet og viklet ind i lagnerne og strækker dig. Middelhavets salte dufte er bevaret siden I kom i går. Familien er endelig samlet på swim up-hotellet.

Du tager et par skridt ud på terrassen, gaber og indånder den lune og salte havbrise. Du er sulten efter morgenmad, men først en dukkert. Du stiger forsigtigt fra terrassen og stigen ned i swim up-poolen. Det er skønt og afslappende, og langsomt forstår du, at du endelig er på kommet ferie. Du har forkælet familien og dig selv, og det er det hele værd.

Swim up lige ved hånden

Er du strand- eller pooltypen? Det spørgsmål har du sikkert fået før, men på TUI Family Life behøver du ikke at vælge. De er på mange måder de bedste hoteller for familien – altid nær stranden og med frem for alt flere pools, både til store og små naturligvis. Du behøver ikke at rejse den halve jord rundt for at finde familiens egen swim up, som du kan svømme og plaske i. Det tager ikke mere end cirka fire timer at rejse til Rhodos eller Cypern.

Privat poolområde – perfekt til familierejser

At finde den bedste og mest solrige plads på stranden, kan være lige så svært som at få hverdagen til at hænge sammen med at aflevere og hente børnene. Men, vent lidt… det der sker i hverdagen bliver i hverdagen. Det er meget lettere at gå ud fra dit værelse og have din egen private pool indenfor nogle få meters afstand. Du slipper for at medbringe et dusin strandtasker, egne håndklæder, drikkevarer og snacks.

Stressfri ferie med børn

Hent en drink, gå hen til solstolen og læn dig tilbage på din swim up-terrasse mens børnene plasker løs. Eller slå dig løs og lav en bombe ved siden af dem. Tilbring så meget eller lidt tid du ønsker i vandet, et godt råd er dog at lade terrassemøblerne blive på land...

swim up pool tui

Få boutique og romantik med hele familien

At rejse med børn betyder ofte tilpasning og kompromisser over for andre og hinanden. Den romantiske weekendrejse eller følelsen af boutiquehotel mangler. Men det ene udelukker ikke det andet. Der er ingen grund til ikke at få det hele med på én gang – sol og badning med familien i et unikt, stilrent og afslappende miljø. Vi indretter os efter jer, så I får tid til at skabe minder og højdepunkter sammen. Når det drejer sig om højdepunkter, hjælper vi dig gerne med vælge:

Lignende indlæg

Gran Canaria eller Tenerife – hvilken ø skal du vælge?

Sommer året rundt med 2 700 soltimer, temperaturer, der sjældent kommer under 20 grader, og strande så langt øjet rækker. Det er ikke svært at forstå, hvorfor Kanarieøerne lokker mange besøgende til. Sværere er det at vælge, hvilken af øerne rejsen skal gå til, for hvilken er bedst? Gran Canaria eller Tenerife? Her hjælper vi dig med at finde ud af, hvilken af øerne, der passer bedst til dig.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-04

Sommerferie på Sicilien eller Sardinien? Vi hjælper dig med at vælge

Sicilien og Sardinien har flere ligheder; Behagelig flyvetid, smuk natur, strande, fantastiske seværdigheder og kulturhistoriske byer. Den kulinariske oplevelse, Spaghetti Vongole og Aperol Spritz, er lige gode på begge øer. Så for at adskille øerne, bliver spørgsmålet: Hvad vil du have mest af? Med denne korte guide kan vi forhåbentlig hjælpe dig med at træffe valget om, hvilken af de store italienske øer, Sicilien og Sardinien, du skal rejse til.
Sissi Sissi 2019-09-17

Bulgariens bedste strande – 8 tips

En ferie i Bulgarien er lig med billige priser og fine strande – og her taler vi altså ikke kun om Sunny Beach. Duni, Nessebar og Golden Sands er tre strande, som alle har hver sin karakteristiske charme. Her giver vi tips til en strand for enhver smag.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-05-23

De bedste familiehoteller på Cypern

Familievenlige Cypern er et af Middelhavets mest solsikre steder. Øen har alle grundingredienser til den perfekte børneferie, med smagsoplevelser der tilfredsstiller selv de mindste og mest kræsne gæster. Her er blandt andet strande, slotte og seværdigheder fra antikken. Her er også parker, vandaktiviteter, museer, bådture og is i lange baner. Det er nok til at forkæle hvem som helst. Her kan du se nærmere på de mest familievenlige hoteller på Cypern!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14