Bestil din egen villa på Cypern

Har du overvejet at leje hus på Cypern? Med os kan du bestille hele pakken, både egen villa og fly. Vi har flere villaer at vælge mellem, nogle med fire soveværelser og plads til 8 personer! Du kan blandt andet vælge at bo i en villa med havudsigt eller med adgang til børneklub på et nærliggende hotel. Læs mere og få vores bedste tips!

Forestil dig din egen villa i ferien, med din egen private pool. Hvor solstole er placeret omkring poolen, kun til jer. Når det bliver aften og børnene er lagt i seng i deres værelser, kan I voksne slå jer ned på terrassen. Dække op med lidt meze (cypriostiske småretter) med haloumi, oliven, brød og forskellige slags dip, som I nyder i hinandens selskab. Lidt ”som derhjemme”, men langt væk..

Egen villa med pool på Cypern

Blue Star Althea Beach & Villas – bestil villa med udsigt mod havet

På vores Blue Star Althea Villas i Fig Tree Bay kan du bestille din egen villa. Husene ligger et stykke borte fra hotelområdet, hvilket giver en rolig og afsides beliggenhed, men samtidig tæt på alle de bekvemmeligheder, hotellet tilbyder. Vælg mellem en moderne fireværelses villa eller en femværelses villa. Og ønsker du delvis havudsigt, kan det også lade sig gøre at bestille. Hvis børnene begynder at kede sig, kan I jo altid tage over til hotelområdet, hvor de kan møde Bamse. Og du kan forkæle dig selv med en behandling i hotellets spa. Her kan du læse mere om Blue Star Althea Villas.

egen villa cypern tui

Nausicaa Villas – pænt design og adgang til TUI Blue

Her bor du i egen villa i rækkehusstil, med to eller tre soveværelser. Og ikke nok med, at villaerne har et flot design, så har du også adgang til børneklubben på søsterhotellet TUI Blue Nausicaa Beach.

Du får ganske enkelt alle fordele ved at have din helt egen villa og samtidig adgang til alle faciliteterne på vores TUI Blue. Måske deltager du i en træningslektion for derefter at trække dig tilbage til villaen for et dyp i poolen. Det bedste af to verdener! Læs om og se flere billeder af Nausicaa Villas.

Thalassines Villas – rolig beliggenhed direkte ved stranden

Syv kilometer udenfor Nissi Beach-stranden ligger hotel Thalassines Villas. Her bor du i rolige omgivelser, i en privat villa lige ved stranden. Du kan vælge mellem to typer af villaer. Den ene villa kan rumme 5-7 personer og den anden har plads til 8. Den lille strandbar serverer middag om aftenen, men hvis du foretrækker at lave din mad selv, så er dette hotel et perfekt valg. Du har nemlig en grill på terrassen og nogle gange stopper sælgere fra den nærliggende by udenfor villaerne og tilbyder frisk fisk, frugt og grøntsager. Læs mere og bestil Thalassines Villas her.

Lignende indlæg

Strande på Zanzibar

Øen Zanzibar, som ligger ud for Tanzania, er en af de paradisøer, som man kun ser på forsiden af rejsemagasiner eller på postkort. Kridhvide strande og svajende, grønne palmer, udsigten til et krystalklart hav og stråtægte parasoller. Men hvad gør de forskellige strande særlige? Og hvilke er must-see´s? Lad os guide dig til Zanzibars kendetegn - den ene smukke strand efter den anden.
Sissi F.N Sissi F.N

Vi lader drømmen leve

Til trods for alt det, der sker i disse dage, så holder vi rejsedrømmen i live. Vi mindes vores tidligere rejser, og de får os til at længes og drømme os væk til den næste, kommende rejse. Og vi kan nok heller ikke helt løbe fra, at vi allerede er gået i gang med at overveje og planlægge den næste ferie, så snart det bliver muligt for os at rejse igen. Hvad er dit bedste rejseminde? Hjælp os med at holde rejsedrømmen i live ved at dele dit dejligste feriebillede og tagge det med #LadDrømmenLeve
Freyja Freyja

Hvor er det varmt i påskeferien?

Er du på udkig efter et rejsemål i påskeferien? Drømmer du også om at kunne læne dig tilbage i en solstol og nyde solens lune stråler? Men du er måske i tvivl om, hvor du egentlig får mest sol i påskeferien… i så fald er du kommet til det helt rette sted. For lige her guider vi dig til, hvor der er hhv. lunt, varmt og meget varmt i påskeferien.
Freyja Freyja

Hoteller i Grækenland hvor All Inclusive indgår

Det, at man ikke skal spekulere over om lommepengene slår til, giver en virkelig skøn følelse i ferien. Sådan er det, når du bestiller ferie på et All Inclusive-hotel, hvor både mad og drikke indgår. Her har vi samlet nogle af vores bedste hoteller i det græske øhav, hvor All Inclusive indgår. Vælg mellem Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.
Anja Jensen Anja Jensen