2019-05-12

Bestil din egen villa på Cypern

Har du overvejet at leje hus på Cypern? Med os kan du bestille hele pakken, både egen villa og fly. Vi har flere villaer at vælge mellem, nogle med fire soveværelser og plads til 8 personer! Du kan blandt andet vælge at bo i en villa med havudsigt eller med adgang til børneklub på et nærliggende hotel. Læs mere og få vores bedste tips!

Forestil dig din egen villa i ferien, med din egen private pool. Hvor solstole er placeret omkring poolen, kun til jer. Når det bliver aften og børnene er lagt i seng i deres værelser, kan I voksne slå jer ned på terrassen. Dække op med lidt meze (cypriostiske småretter) med haloumi, oliven, brød og forskellige slags dip, som I nyder i hinandens selskab. Lidt ”som derhjemme”, men langt væk..

Egen villa med pool på Cypern

Blue Star Althea Beach & Villas – bestil villa med udsigt mod havet
På vores Blue Star Althea Villas i Fig Tree Bay kan du bestille din egen villa. Husene ligger et stykke borte fra hotelområdet, hvilket giver en rolig og afsides beliggenhed, men samtidig tæt på alle de bekvemmeligheder hotellet tilbyder. Vælg mellem en moderne fireværelses villa eller en femværelses villa. Og ønsker du delvis havudsigt, kan det også lade sig gøre at bestille. Hvis børnene begynder at kede sig, kan I jo altid tage over til hotelområdet, hvor de kan møde Bamse. Og du kan forkæle dig selv med en behandling i hotellets spa. Her kan du læse mere om Blue Star Althea Villas.

egen villa cypern tui

Thalassines Villas – rolig beliggenhed direkte ved stranden

Syv kilometer udenfor Nissi Beach-stranden ligger hotel Thalassines Villas. Her bor du i rolige omgivelser, i en privat villa lige ved stranden. Du kan vælge mellem to typer af villaer. Den ene villa der kan rumme 5-7 personer og den anden der har plads til 8. Den lille strandbar serverer middag om aftenen, men hvis du foretrækker at lave din mad selv, så er dette hotel et perfekt valg. Du har nemlig en grill på terrassen og nogle gange stopper sælgere fra den nærliggende by udenfor villaerne og tilbyder frisk fisk, frugt og grøntsager. Læs mere og bestil Thalassines Villas her.

Lignende indlæg

20 hoteller – 20 oplevelser

Vi hos TUI elsker at fortælle om alt, hvad vi kan love dig på vores TUI Blue *for All*, *for Two* og *for Families*. Men selv om vi har krav til vores hoteller, så er de alle unikke på deres egen måde. I alt har vi 20 TUI Blue for Families-hoteller og med det også 20 unikke oplevelser, hvis du ser bort fra det, der forener dem.
Laura Laura 2019-11-19

5 tips til bryllupsrejsen ved Middelhavet

Luksuriøs afslapning eller en rejse fyldt med eventyr? Gourmet, vandreture i bjergene eller et krydstogt med stop i spændende storbyer eller ved fine strande? Det kan være svært at bestemme, hvor og hvordan I skal fejre hvedebrødsdagene og skabe et minde for livet. Men tag det helt roligt – her giver vi det bedste tips til en bryllupsrejse ved Middelhavet.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-11-15

Miniguide til Seychellerne

Seychellerne står øverst på manges liste over drømmerejser. Her hjælper vi dig med at vælge ø, finde den fineste strand og fortælle, hvad mere du kan foretage dig i dette paradis.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-22

Hoteller i Grækenland hvor All Inclusive indgår

Det, at man ikke skal spekulere over om lommepengene slår til, giver en virkelig skøn følelse i ferien. Sådan er det, når du bestiller ferie på et All Inclusive-hotel, hvor både mad og drikke indgår. Her har vi samlet nogle af vores bedste hoteller i det græske øhav, hvor All Inclusive indgår. Vælg mellem Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.
Anja Jensen Anja Jensen 2019-09-19