2019-05-12

Bestil din egen villa på Cypern

Har du overvejet at leje hus på Cypern? Med os kan du bestille hele pakken, både egen villa og fly. Vi har flere villaer at vælge mellem, nogle med fire soveværelser og plads til 8 personer! Du kan blandt andet vælge at bo i en villa med havudsigt eller med adgang til børneklub på et nærliggende hotel. Læs mere og få vores bedste tips!

Forestil dig din egen villa i ferien, med din egen private pool. Hvor solstole er placeret omkring poolen, kun til jer. Når det bliver aften og børnene er lagt i seng i deres værelser, kan I voksne slå jer ned på terrassen. Dække op med lidt meze (cypriostiske småretter) med haloumi, oliven, brød og forskellige slags dip, som I nyder i hinandens selskab. Lidt ”som derhjemme”, men langt væk..

Egen villa med pool på Cypern

Blue Star Althea Beach & Villas – bestil villa med udsigt mod havet

På vores Blue Star Althea Villas i Fig Tree Bay kan du bestille din egen villa. Husene ligger et stykke borte fra hotelområdet, hvilket giver en rolig og afsides beliggenhed, men samtidig tæt på alle de bekvemmeligheder, hotellet tilbyder. Vælg mellem en moderne fireværelses villa eller en femværelses villa. Og ønsker du delvis havudsigt, kan det også lade sig gøre at bestille. Hvis børnene begynder at kede sig, kan I jo altid tage over til hotelområdet, hvor de kan møde Bamse. Og du kan forkæle dig selv med en behandling i hotellets spa. Her kan du læse mere om Blue Star Althea Villas.

egen villa cypern tui

Nausicaa Villas – pænt design og adgang til TUI Blue

Her bor du i egen villa i rækkehusstil, med to eller tre soveværelser. Og ikke nok med, at villaerne har et flot design, så har du også adgang til børneklubben på søsterhotellet TUI Blue Nausicaa Beach.

Du får ganske enkelt alle fordele ved at have din helt egen villa og samtidig adgang til alle faciliteterne på vores TUI Blue. Måske deltager du i en træningslektion for derefter at trække dig tilbage til villaen for et dyp i poolen. Det bedste af to verdener! Læs om og se flere billeder af Nausicaa Villas.

Thalassines Villas – rolig beliggenhed direkte ved stranden

Syv kilometer udenfor Nissi Beach-stranden ligger hotel Thalassines Villas. Her bor du i rolige omgivelser, i en privat villa lige ved stranden. Du kan vælge mellem to typer af villaer. Den ene villa kan rumme 5-7 personer og den anden har plads til 8. Den lille strandbar serverer middag om aftenen, men hvis du foretrækker at lave din mad selv, så er dette hotel et perfekt valg. Du har nemlig en grill på terrassen og nogle gange stopper sælgere fra den nærliggende by udenfor villaerne og tilbyder frisk fisk, frugt og grøntsager. Læs mere og bestil Thalassines Villas her.

Lignende indlæg

Tyrkiets bedste strande

Tyrkiets bedste strande finder du langs med Middelhavskysten i syd, men med nogle fremtrædende undtagelser på vestkysten. Mange af strandene i Tyrkiet er velkendte og trækker hvert år mange turister til, men det kan også lade sig gøre at finde nogle mere rolige. Disse strande er nogle af Tyrkiets allerbedste - men uden indbyrdes rangering, for smag og behag er som bekendt forskellig. I Tyrkiet er der strande for enhver smag.
2020-01-14

Hotelfavoritter i og omkring Dubai

Leder du efter et hotel i Dubai? I Dubai findes alt, du kan ønske dig. Fine strande, imponerende hoteller og shopping i topklasse. Men Blandt de mange imponerende hoteller kan det måske være svært at finde lige det hotel, der passer netop til dig. Vi har derfor lavet en liste med fem hotelfavoritter til både familier og voksne, der rejser uden børn. Så er det bare med at vælge det hotel i Dubai, der passer bedst til dig!
2019-12-15

13 af Kanarieøernes bedste strande

På Kanarieøerne findes der strande for enhver smag – fra Fuerteventuras gyldne sandstrande til Tenerifes dramatiske, sorte lavastrande. Her lister vi 13 tips til både kendte og ukendte strande på de fire mest populære kanariske øer.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-12-10

Hoteller i Grækenland hvor All Inclusive indgår

Det, at man ikke skal spekulere over om lommepengene slår til, giver en virkelig skøn følelse i ferien. Sådan er det, når du bestiller ferie på et All Inclusive-hotel, hvor både mad og drikke indgår. Her har vi samlet nogle af vores bedste hoteller i det græske øhav, hvor All Inclusive indgår. Vælg mellem Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.
Anja Jensen Anja Jensen 2019-09-19