Bestil din egen villa på Cypern

2019-05-12
Anja Jensen
Har du overvejet at leje hus på Cypern? Med os kan du bestille hele pakken, både egen villa og fly. Vi har flere villaer at vælge mellem, nogle med fire soveværelser og plads til 8 personer! Du kan blandt andet vælge at bo i en villa med havudsigt eller med adgang til børneklub på et nærliggende hotel. Læs mere og få vores bedste tips!

Forestil dig din egen villa i ferien, med din egen private pool. Hvor solstole er placeret omkring poolen, kun til jer. Når det bliver aften og børnene er lagt i seng i deres værelser, kan I voksne slå jer ned på terrassen. Dække op med lidt meze (cypriostiske småretter) med haloumi, oliven, brød og forskellige slags dip, som I nyder i hinandens selskab. Lidt ”som derhjemme”, men langt væk..

Egen villa med pool på Cypern

Blue Star Althea Beach & Villas – bestil villa med udsigt mod havet
På vores Blue Star Althea Villas i Fig Tree Bay kan du bestille din egen villa. Husene ligger et stykke borte fra hotelområdet, hvilket giver en rolig og afsides beliggenhed, men samtidig tæt på alle de bekvemmeligheder hotellet tilbyder. Vælg mellem en moderne fireværelses villa eller en femværelses villa. Og ønsker du delvis havudsigt, kan det også lade sig gøre at bestille. Hvis børnene begynder at kede sig, kan I jo altid tage over til hotelområdet, hvor de kan møde Bamse. Og du kan forkæle dig selv med en behandling i hotellets spa. Her kan du læse mere om Blue Star Althea Villas.

egen villa cypern tui

Nausicaa Villas – pænt design og adgang til TUI Family Life

Her bor du i en egen villa i rækkehusstil, med to eller tre soveværelser. Og ikke nok med at villaerne har et flot design, du har også adgang til børneklubben på søsterhotellet TUI Family Life Nausicaa Beach. Du får ganske enkelt alle fordele ved at have din helt egen villa og samtidig adgang til alle faciliteterne på vores TUI Family Life. Måske deltager du i en træningslektion for derefter at trække dig tilbage til villaen for et dyp i poolen. Det bedste af to verdener! Læs om og se flere billeder af Nausica Villas her.

Thalassines Villas – rolig beliggenhed direkte ved stranden

Syv kilometer udenfor Nissi Beach-stranden ligger hotel Thalassines Villas. Her bor du i rolige omgivelser, i en privat villa lige ved stranden. Du kan vælge mellem to typer af villaer. Den ene villa der kan rumme 5-7 personer og den anden der har plads til 8. Den lille strandbar serverer middag om aftenen, men hvis du foretrækker at lave din mad selv, så er dette hotel et perfekt valg. Du har nemlig en grill på terrassen og nogle gange stopper sælgere fra den nærliggende by udenfor villaerne og tilbyder frisk fisk, frugt og grøntsager. Læs mere og bestil Thalassines Villas her.

Lignende indlæg

10 tips til seværdigheder i Athen

Athen er et af de hotteste weekend-rejsemål lige nu. Her er listen med alt, hvad du skal lave på din tur til Grækenlands hovedstad og lidt til. Læs vores tips til byen, og hvad du ikke må misse på din rejse.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-13

Boutiquehoteller i Thailand – fra budget til luksus

Er du hotelnørd med hang til at være gæst i et personligt indrettet ”hjem” på ferien? Så skal du kigge nærmere på vores boutiquehoteller – små intime hoteller med fokus på design og personlig atmosfære. Her finder du nogle af vores favorit boutiquehoteller i Thailand.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-09

All Inclusive-hoteller på Kap Verde – 7 tips

En af de sværeste opgaver i forbindelse med en rejse er at regne det daglige forbrug ud. Du spørger dig selv inden rejsen, hvad udgifterne til mad, drikke og aktiviteter vil koste i løbet af rejsen. Når du er ankommet til Kap Verde fornemmer du duften af nybagt brød, sprød bacon, røræg og frisk frugt. Og du tænker: ”Hvorfor var det lige at vi fravalgte muligheden for at tilkøbe morgenmad?” Med All Inclusive kan du nyde alle lækkerierne uden at skulle spekulere på prisen. Her er en guide til de bedste hoteller!
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-04

Udflugter på historiske Samos

Samos er en ø, der har noget for alle - afslappende byer, herlige strande og grønne skove. Øens rige historie gør, at den er fuldspækket med historiske spor. Øen har været knudepunkt mellem forskellige kulturer og religioner og mange afgørende hændelser gennem tiden. Det giver mulighed for nogle fantastiske oplevelser - du skal bare vide, hvor du finder dem. Vi hjælper gerne og lister her de bedste udflugter på Samos.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-06-13