2019-05-14

5 voksenhoteller på Cypern

Længes du efter en afslappende ferie med krystalklart badevand, skønne middage og kvalitetstid? Så er nogle af vores børnefrie hoteller på Cypern noget for dig. Uanset om du rejser med din kæreste, bedste ven eller mor. Læs videre og få vores bedste tips!

TUI Sensimar Bay by Atlantica

TUI Sensimar Bay by Atlantica udenfor Limassol er det servicen der er i fokus. Her bliver der sørget godt for dig, både på hotelområdet og på strandtavernen, der også indgår i All Inclusive. For at gøre ferien endnu bedre, anbefales et værelse med havudsigt.

Tui sensimar baty by atlantica

Atlantica Golden Beach

På All Inclusive-hotellet Atlantica Golden Beach bor du på første parket mod havet. Her er en stor hotelhave med solstole, der giver et frodigt indtryk og masser af plads til total afslapning. Pafos by, med fiskerihavn, restauranter og butikker, ligger en kort tur med taxi fra hotellet.

Atlantica golden beach

TUI Sensimar Pioneer Beach Hotel

TUI Sensimar Pioneer Beach Hotel tilhører et af vores mere romantiske voksenhoteller på Cypern! Hotellet ligger lige som Atlantica Golden Beach i byen Pafos på Cyperns vestkyst. Her kan du nemt kombinere afslapning i skyggen med gratis fitnesstræning og skønhedsbehandlinger i hotellets spa.
Fra hotellet fører en herlig strandpromenade ind til centrum

TUI Sensimar Palazzo del Mare

Sunrise Jade

Femstjernede Sunrise Jade er en af vores hotelnyheder for sommeren 2019. Beliggenheden er perfekt, lige ved stranden og med gåafstand til centrum. Her får du nybygget luksus med alle de faciliteter du kan forestille dig, flere restauranter, et dejligt spa og værelser med swim-up til dig, der ønsker lidt ekstra luksus i ferien.

The Royal Apollonia

Tasia Maris Beach

Hotel Tasia Maris Beach ligger ved en af de mange lyse og fine strande ved Nissi Beach. Her hersker en afslappende stemning og poolområdet er roligt. Udenfor hotellet ligger stranden og havet. Der er kun kort gåafstand til shopping og folkeliv. For at gøre livet rigtig bekvemt, kan du bestille All Inclusive som tilvalg.

Lindos Blu Hotel & Suites - TUI

Lignende indlæg

Svært ved at vælge? Her skal du bo på Mallorca!

Hos TUI kan du vælge mellem mere end 100 hoteller på Mallorca. Men de mange valgmuligheder kan gøre ferieplanlægning helt uoverskuelig. For hvor skal du bo, og hvilket hotel passer bedst til din ferie? Vi hjælper dig her med at vælge det helt rigtige område og hotel til netop dine behov og ønsker.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-17

Voksenhoteller i Thailand – 12 tips

Strande, byer og fantastiske smagsoplevelser har lokket voksne og par til Thailand i årtier. Landet er kendt som et værdsat rejsemål i eksotiske omgivelser, og det er særligt populært til romantiske ferier og bryllupsrejser. Se bare hotellet Let’s Sea Hua på billedet ovenfor. Vil du skabe nogle minder for livet med din bedre halvdel og slippe for støjende børn og mange mennesker, så skal du læse videre. Her er vores guide til de bedste voksenhoteller i Thailand.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-01

Det skal du opleve på Madeira – stor oplevelsesguide

Nord for De Kanariske Øer. Vest for Marokkos kyst. Her ligger den lille ø, som har fostret en af tidens største fodboldstjerner. I hovedstaden Funchal venter travle markeder med pølser, oste og tørrede krydderier lige rundt om hjørnet fra vinkældre med Mavasiavin. Øen byder på charmerende og farverige bjergbyer og uimodståelige naturoplevelser. Velkommen til TUI’s store oplevelsesguide til Madeira.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-12-25

Storby og strand – 7 rejsemål til miniferie

Selvom den danske sommer har budt på masser af solskin, så kan man alligevel få sved på panden ved tanken om, at vi nu går en mørkere tid i møde. Du har måske ikke så meget ferie til overs, men sensommervarmen findes tættere på, end du tror. Vi har fundet syv byer i Europa, hvor du enkelt kan kombinere storbyferie med livet på stranden – også selvom det bare er for en weekend.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-08-30