2019-05-14

5 voksenhoteller på Cypern

Længes du efter en afslappende ferie med krystalklart badevand, skønne middage og kvalitetstid? Så er nogle af vores børnefrie hoteller på Cypern noget for dig. Uanset om du rejser med din kæreste, bedste ven eller mor. Læs videre og få vores bedste tips!

TUI Blue Atlantica Bay

TUI Blue Atlantica Bay udenfor Limassol er det servicen der er i fokus. Her bliver der sørget godt for dig, både på hotelområdet og på strandtavernen, der også indgår i All Inclusive. For at gøre ferien endnu bedre, anbefales et værelse med havudsigt.

Tui sensimar baty by atlantica

Atlantica Golden Beach

På All Inclusive-hotellet Atlantica Golden Beach bor du på første parket mod havet. Her er en stor hotelhave med solstole, der giver et frodigt indtryk og masser af plads til total afslapning. Pafos by, med fiskerihavn, restauranter og butikker, ligger en kort tur med taxi fra hotellet.

Atlantica golden beach

TUI Blue Pioneer Beach

TUI Blue Pioneer Beach tilhører et af vores mere romantiske voksenhoteller på Cypern! Hotellet ligger lige som Atlantica Golden Beach i byen Pafos på Cyperns vestkyst. Her kan du nemt kombinere afslapning i skyggen med gratis fitnesstræning og skønhedsbehandlinger i hotellets spa.

Fra hotellet fører en herlig strandpromenade ind til centrum

TUI Sensimar Palazzo del Mare

Sunrise Jade

Femstjernede Sunrise Jade er en af vores hotelnyheder for sommeren 2019. Beliggenheden er perfekt, lige ved stranden og med gåafstand til centrum. Her får du nybygget luksus med alle de faciliteter du kan forestille dig, flere restauranter, et dejligt spa og værelser med swim-up til dig, der ønsker lidt ekstra luksus i ferien.

The Royal Apollonia

Tasia Maris Beach

Hotel Tasia Maris Beach ligger ved en af de mange lyse og fine strande ved Nissi Beach. Her hersker en afslappende stemning og poolområdet er roligt. Udenfor hotellet ligger stranden og havet. Der er kun kort gåafstand til shopping og folkeliv. For at gøre livet rigtig bekvemt, kan du bestille All Inclusive som tilvalg.

Lindos Blu Hotel & Suites - TUI

Lignende indlæg

5 tips til bryllupsrejsen ved Middelhavet

Luksuriøs afslapning eller en rejse fyldt med eventyr? Gourmet, vandreture i bjergene eller et krydstogt med stop i spændende storbyer eller ved fine strande? Det kan være svært at bestemme, hvor og hvordan I skal fejre hvedebrødsdagene og skabe et minde for livet. Men tag det helt roligt – her giver vi det bedste tips til en bryllupsrejse ved Middelhavet.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-11-15

Stor guide – Kanarieøerne for to

På Kanarieøerne finder du alle ingredienserne til en vellykket ferie på tomandshånd. Uanset om du rejser med din partner, din søster eller din tennistræner, og hvad end I er på udkig efter småluksuriøs afslapning, nye indtryk, kulinariske oplevelser eller aktive eventyr. Her er den store guide, der hjælper dig med at vælge den det rigtige rejsemål og unikke oplevelser til netop jer.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-23

Det skal du opleve på Madeira – stor oplevelsesguide

Nord for De Kanariske Øer. Vest for Marokkos kyst. Her ligger den lille ø, som har fostret en af tidens største fodboldstjerner. I hovedstaden Funchal venter travle markeder med pølser, oste og tørrede krydderier lige rundt om hjørnet fra vinkældre med Mavasiavin. Øen byder på charmerende og farverige bjergbyer og uimodståelige naturoplevelser. Velkommen til TUI’s store oplevelsesguide til Madeira.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-12-25

Storby og strand – 7 rejsemål til miniferie

Selvom den danske sommer har budt på masser af solskin, så kan man alligevel få sved på panden ved tanken om, at vi nu går en mørkere tid i møde. Du har måske ikke så meget ferie til overs, men sensommervarmen findes tættere på, end du tror. Vi har fundet syv byer i Europa, hvor du enkelt kan kombinere storbyferie med livet på stranden – også selvom det bare er for en weekend.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-08-30