Rejser
til
Korfu

Pris fra

...

Hoteller

23

Prisniveau

Priseksempler fra Korfu by
  • Enkel middagca. 160,-
  • 1 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel+1 time
  • HovedstadAthen
  • SprogGræsk
  • Befolkning10 750 000

Rejser til Korfu

Korfu

Frodig natur og skønhed er Korfus kendetegn. Forestil dig bakker med duftende pinjeskove, sølvfarvede oliventræer og blomstrende buske. Men også en kyst med en perlerække af byer og fine strande. Her finder du også den charmerende Korfu by, hvor kulturhistorie og folkeliv mødes.

Italiensk indflydelse

Korfu hører til de Joniske øer vest for det græske fastland. At man har haft tætte forbindelser til Italien, mærker man tydeligt i både maden og arkitekturen. Alle husene har f.eks. skrå tegltag i stedet for de typisk flade græske tage, og facaderne er ikke hvide, men pudsede i lyse pastelfarver som ferskengul, rosa og lyseblå.

Byen med verdensarven

Du kan vælge mellem hoteller fra TUI Blue For Twor til voksne uden børn til hyggelige lejlighedshoteller i kategorien Lille & hyggeligt. Eller TUI Blue For Families med børneklubber, fitnesstræning og fordelagtig All Inclusive. Uanset hvor du bor må du ikke gå glip af at besøge Korfu by, der med sit havnekvarter, venetianske borge og romantiske stræder er noget helt unikt. Unesco har opdaget det og har sat hele den gamle bykerne på sin liste over menneskeskabte verdensarve.

Vælg et rejsemål

Klik på nedenstående links, så kan du læse mere om Korfus strande, ferieudbud og bedste hoteller.

Korfu by – hyggelig og charmerende by med shopping, restauranter og vores TUI Blue For Families
Nissaki – fredelig strandby med rullestensstrand, vandreruter og et TUI Sensimar-hotel til voksne uden børn
Ermones – en lige så fredelig by på vestkysten, hvor vores femstjernede TUI Blue For Two ligger direkte ved stranden
Gouvia – en af øens mest farverige byer med alt fra vandsport til restauranter, shopping og natteliv
Dassia – mellemstor badeby med lang strand i bugten nord for Korfu by
Agios Ioannis – stille bjergby, hvor du finder vores Splash-hotel med en gigantisk vandpark
Aharavi – alsidigt rejsemål på nordkysten, ved en af Korfus længste strande
Moraitika – hyggelig badeby med strande, små butikker, restauranter og en charmerende gammel bydel
Agios Ioannis Peristeron – fredelig by med lang strand og en naturskøn beliggenhed for foden af grønne bjergskråninger

Bestil et krydstogt til Korfu

Med TUI kan du også tage på krydstogt til Korfu. Et krydstogt er en bekvem måde at rejse på og du oplever flere rejsemål på én og samme rejse. Oplev mangfoldigheden den græske øverden har at byde på. Øerne har en enestående historie og kultur. Det antikke møder det nye og smukke strande ligger tæt på gamle byer. Korfu har nogle af Grækenlands smukkeste strand og en næsten tropisk natur. Gå ikke glip af et besøg i Korfu by med den gamle bykerne og fortet. Her kan du se alle TUIs krydstogter i Middelhavet

Vores rejsemål på Korfu

Agios Ioannis

Agios Ioannis

1 Hoteller
Fra
Ferie for vandhunde – her bor du på vores Splash-hotel i vandparken Aqualand, med ubegrænset adgang til attraktionerne. Plus All Inclusive på hotellet.
Aharavi

Aharavi

3 Hoteller
Fra
Alsidigt rejsemål med lang børnevenlig strand, restauranter, butikker og natteliv. Egentlig to rejsemål i ét, da Aharavi er vokset sammen med tvillingebyen Roda.
Ermones

Ermones

1 Hoteller
Fra
Et roligt rejsemål i en bugt nedenfor grønne bjerge, med frugtplantager og øens eneste golfbane. Her ligger vores femstjernede TUI Blue For Two – designet til par.
Gouvia

Gouvia

7 Hoteller
Fra
Et af øens mest farverige badebyer med et fristende udbud af alt fra vandsport til restauranter, shopping og aftenforlystelser. Og hoteller for enhver smag.
Korfu by

Korfu by

4 Hoteller
Fra
Den lille storby, der er Korfus ubestridte dronning, er fuld af charme, kultur, historie, shopping, restauranter og smuk arkitektur. Her findes vores familievenlige TUI Blue Kerkyra Golf, et hotel der er en oplevelse i sig selv.
Moraitika

Moraitika

3 Hoteller
Fra
Hyggelig badeby på sydøstlige Korfu. Her kan du slappe af nær strande, småbutikker, restauranter og gamle Moraitikas charmerende stræder højere oppe på bakken.
Nissaki

Nissaki

1 Hoteller
Fra
Fredeligt og landligt rejsemål med lang strand nedenfor de grønne bjerge på sydøstlige Korfu. Direkte ved stranden ligger vores parhotel TUI Blue Atlantica Nissaki Beach med All Inclusive.
Dassia

Dassia

2 Hoteller
Fra
Hyggelig badeby med en lang strand i bugten nord for Korfu by. Du er omgivet af grøn natur og kan blandt andet vælge et All Inclusive-hotel med thalasso-spa.
Agios Stefanos

Agios Stefanos

0 Hoteller
Fra
En harmonisk lille badeby i landlige omgivelser på Korfus nordvestkyst. Her er en fin kilometerlang sandstarnd, hyggelige taverner og en roligt atmosfære.
Nyhed
Agios Ioannis Peristeron

Agios Ioannis Peristeron

1 Hoteller
Fra
Fredelig perle med fine strande og en naturskøn beliggenhed for foden af grønne bjergskråninger. På vores elegante All Inclusive-hotel er der tennisbaner, flere pools og meget mere.
Vis alle (10)

Rejsetyper i Korfu