Rejser
til
Amalfikysten

Pris fra

...

Hoteller

7

Prisniveau

Priseksempel fra Giardini-Naxos
  • Pizzaca. 85,-
  • 1,5 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadRom
  • SprogItaliensk
  • Befolkning60 600 000

Rejser til Amalfikysten

Amalfikysten

Den berømte Amalfikyst, der er med på Unescos verdensarvsliste, er blevet kendt for sin skønhed og sine charmerede småbyer. Det er en af Europas mest spektakulære kystlinjer, beliggende lige syd for Napoli, mellem Sorrento go Salerno.

For at komme hertil, flyver du til Napoli, cirka en times kørsel nord for Amalfikysten. Til at begynde med tilbyder vi 4- og 8-dages rejser, på et senere tidspunkt bliver rejselængderne endnu mere fleksible. Vi har ingen guider på rejsemålet, men du kan kontakte vores onlinecenter via telefon, mail eller sms – både før og i løbet af ferien.

Verdens smukkeste vej
Mange passerer her på udflugt langs Cornischen, der er blevet kaldt verdens smukkeste vej. Den snor sig frem med en pragtfuld udsigt. På den ene side rejser de stejle grønne bjerge sig, på den anden side ser man dale, kløfter, pastelfarvede byer og skibe ude på det glitrende hav.

Rolige aftener i stræderne
Amalfikystens byer er bedst om aftenen, når turistbusserne og bådene er forsvundet. Atmosfæren bliver mere rolig og det er skønt at slappe af med en middag i stræderne. Amalfikysten er også musik og kultur, fra tidligt om foråret og hen til efteråret afholdes en række festivaler, og der bydes på koncerter i næsten alle kystbyer, ligesom i Villa San Michele på Capri.

Tre byer på Amalfikysten og øen Ischia
Vi tilbyder hoteller i følgende byer, hvis du flyver med os til Napoli:

Sorrento har i mere end hundrede år været en af Italiens mest kendte turistbyer, og selv i dag får man følelsen af, at være trådt direkte ind i la dolce vita, det gode liv.

I Positano klatrer husene på en nærmest uvirkelig måde ned af de stejle bjerge mod havet, hvor du finder badestranden, en kirke og flere lækre restauranter.

Amalfi er kystens største by med gode restauranter og modebutikker. Her ligger en pompøs katedral og en strandpromenade, der indbyder til skønne aftenture mens bølgerne slår ind mod kajen.

Ischia er en grøn vulkanø lige udenfor Napoli, der takket være sine strande, varme helsebringende kilder og smukke natur, længe har tiltrukket besøgende fra nåde nær og fjern.

Rejsetyper i Amalfikysten