Kort

Vis stort kort

Prisniveau

Priseksempel fra Alghero
 • Pizzaca. 70,-
 • 1,5 liter vandca. 4,-
 • Øl (50 cl)ca. 36,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskel0 timer
 • HovedstadRom
 • SprogItaliensk
 • Befolkning60 600 000

Rejser til Sardinien

Med lange hvide strande, skjulte bjergbyer og småbyer, hvor pastelfarvede huse læner sig op ad hinanden, er Sardinien virkelig en ø at opleve. Snorkling, cykling og spiseoplevelser er også en del af billedet. Nyhed: Costa Smeralda-kysten med alt fra luksuriøse beach clubs til vores eget TUI Family Life, en ferieby ved havet.

Strande, stræder og lokaldyrket
Sardinien er Italiens andenstørste ø, og byder på meget af det, som netop Italienselskere holder af. En afvekslende natur med hvide sandstrande, lavendelduftende vandrestier og charmerende småbyer. Og mad af lokaldyrkede råvarer, der tilberedes efter sardiske traditioner. Duftende skaldyrspasta, oste, pølser og hjemmebagt brød er en del af øens madkultur.

At se og foretage sig på Sardinien
Lej en bil (eller en cykel) og kør ud på de snoede småveje på øen, eller deltag i nogle af vores udflugter. Du kan vandre i Porto Contes naturpark, spille golf, tage på en dagstur med båd til naboøen Korsika, eller sejle i katamaran. Du kommer nemt med båd fra Alghero til den pragtfulde sandstrand Stintino (La Pelosa).

En ny side af Sardinien
I sommer kan du vælge mellem endnu flere badebyer og fine småbyer på Sardinien. Som de tidligere år, kan du bo i og omkring Alghero på vestkysten, men nu kan du også bo på den nordøstlige side, hvor vi begynder at flyve direkte til med charterfly, som lander i Olbia, ved den berømte "Smaragdkyst" Costa Smeralda.

Nyhed! Costa Smeralda-kysten

 • Budoni – hyggelig badeby syd for Costa Smeralda med postkortsmukke strande, frodig natur og vores koncepthoteller TUI Family Life og TUI Sensimar.
 • Costa Smeralda – kysten der er blevet berømt for sine mange smukke, hvide strande og for jetset-livet i Porto Cervos havn
 • Olbia – det rigtige valg, hvis du vil være tæt på Costa Smeraldas strandenmen samtidig opleve bylig og kulturhistorie.

Alghero-kysten

 • Alghero – hyggelig atmosfære blandt restauranter og isbarer i stræderne, med gåafstand til Maria Pia-stranden.
 • Porto Conte – fredelig havbugt med vores eget TUI Family Life, fyldt med aktivitert for alle aldre.
 • Bosa – middelalderby på en bjergskråning, her bor du på et hotel med aner fra 1700-tallet.
 • Castelsardo – en af Italiens smukkeste byer indenfor middelaldermurene.
 • Stintino – charmerende badeby nær den berømte strand La Pelosa

Vores rejsemål

Alghero

Alghero

21 hoteller
Fra
En perle blandt italienske byer med charmerende små gader, middelaldertårne og masser af gode restauranter. Den fine lavvandede Maria Pia-strand ligger et stenkast væk.
Bosa

Bosa

2 hoteller
Fra
Middelalderbyen Bosa er som klippet ud af en romantisk film. Her kommer du tæt på den italienske folkesjæl og kan bo på vores unikke hoteller med aner fra 1700-tallet.
Castelsardo

Castelsardo

1 hoteller
Fra
En lille meget charmerende middelalderby på en bakke ved havet. Her kan du bade, spise på romantiske restauranter, strejfe omkring i stræderne og besøge seværdigheder som borgen og katedralen.
Porto Conte

Porto Conte

4 hoteller
Fra
Naturskønt område med landdistrikter, strande og havbugter nordvest for middelalderbyen Alghero. Her ligger vores Family Life og flere andre dejlige hoteller direkte ved strandene.
Isola Rossa

Isola Rossa

5 hoteller
Fra
Ved de lange, hvide sandstrand på nordkysten kan du vælge mellem flere hoteller. I nærheden ligger fiskerbyen Isola Rossa med strandtaverner og en livliv marina.
Costa Smeralda

Costa Smeralda

10 hoteller
Fra
Sardiniens mest eksklusive del, hvis navn betyder Smaragdkysten. Bad på hvide strande, spis ægte italienske gourmetmiddage og se på luksusyachter i jetset-byen Porto Cervo.
Olbia

Olbia

2 hoteller
Fra
Lille by syd for Sardiniens guldkyst, Costa Smeralda. Du er tæt på jetset-folkets strande men kan samtidig gå rundt blandt trattoriaer, isbarer og middelalderkirker.
Budoni

Budoni

3 hoteller
Fra
Fredelig lille by med på østkysten med lystbådehavn og fin sandstrand med turkisblåt vand. Lidt udenfor ligger vores resorthoteller med store pools og mange andre faciliteter.
Nyhed
Stintino

Stintino

1 hoteller
Fra
Charmerende badeby oppe i nordvest med et strandhotel, der er en hel lille ferieby. Du bor nær den berømte strand La Pelosa, hvor en James Bond-film er blevet indspillet.
Vis alle (9)

Rejsetyper i Sardinien

Anbefalede hoteller - Sardinien

49 hoteller

Vis alle hoteller (49)