Rejser
til
Sardinien

Pris fra

...

Hoteller

25

Prisniveau

Priseksempel fra Alghero
 • Pizzaca. 70,-
 • 1,5 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskel0 timer
 • HovedstadRom
 • SprogItaliensk
 • Befolkning60 600 000

Rejser til Sardinien

Sardinien

Med lange hvide strande, skjulte bjergbyer og småbyer, hvor pastelfarvede huse læner sig op ad hinanden, er Sardinien virkelig en ø at opleve. Snorkling, cykling og spiseoplevelser er også en del af billedet. Omkring Alghero og på Costa Smeralda-kysten med alt fra luksuriøse beach clubs til vores eget TUI Blue For Families, direkte ved havet.

Strande, stræder og lokaldyrket
Sardinien er Italiens andenstørste ø, og byder på meget af det, som netop Italienselskere holder af. En afvekslende natur med hvide sandstrande, lavendelduftende vandrestier og charmerende småbyer. Og mad af lokaldyrkede råvarer, der tilberedes efter sardiske traditioner. Duftende skaldyrspasta, oste, pølser og hjemmebagt brød er en del af øens madkultur.

At se og foretage sig på Sardinien
Lej en bil (eller en cykel) og kør ud på de snoede småveje på øen, eller deltag i nogle af vores udflugter. Du kan vandre i Porto Contes naturpark, spille golf, tage på en dagstur med båd til naboøen Korsika, eller sejle i katamaran. Du kommer nemt med båd fra Alghero til den pragtfulde sandstrand Stintino (La Pelosa).

To sider af Sardinien
Du kan vælge at bo i og omkring Alghero på vestkysten, hvortil vi har direkte charterfly. Men du kan også vælge pakkerejser med hotel og rutefly, der landet i Olbia på nordøstkysten, ved den berømte "smaragdkyst" Costa Smeralda.

Alghero-kysten

 • Alghero – hyggelig atmosfære blandt restauranter og isbarer i stræderne, med gåafstand til Maria Pia-stranden.
 • Porto Conte – fredelig havbugt med vores eget TUI Blue Baia di Conte, fyldt med aktivitert for alle aldre.
 • Bosa – middelalderby på en bjergskråning, her bor du på et hotel med aner fra 1700-tallet.
 • Castelsardo – en af Italiens smukkeste byer indenfor middelaldermurene.

Costa Smeralda-kysten

 • Budoni – hyggelig badeby syd for Costa Smeralda med postkortsmukke strande og grøn natur.
 • Costa Smeralda – kysten der er blevet berømt for sine mange smukke, hvide strande og for jetset-livet i Porto Cervos havn
 • Olbia – det rigtige valg, hvis du vil være tæt på Costa Smeraldas strandenmen samtidig opleve bylig og kulturhistorie.

Bestil et krydstogt til Sardinien

Med TUI kan du også tage på krydstogt til Sardinien. Et krydstogt er en bekvem måde at rejse på og du oplever flere rejsemål på én og samme rejse. På et krydstogt til Sardinien oplever du Italiens og Middelhavets andenstørste ø. Smuk natur, pastelfarvede byer og fantastiske strande gør rejsemålet mangfoldigt med et herligt miks af landligt og eksklusivt. Her kan du se alle TUIs krydstogter i Middelhavet.

Vores rejsemål på Sardinien

Alghero

Alghero

17 Hoteller
Fra
En perle blandt italienske byer med charmerende små gader, middelaldertårne og masser af gode restauranter. Den fine lavvandede Maria Pia-strand ligger et stenkast væk.
Bosa

Bosa

0 Hoteller
Fra
Middelalderbyen Bosa er som klippet ud af en romantisk film. Her kommer du tæt på den italienske folkesjæl og kan bo på vores unikke hoteller med aner fra 1700-tallet.
Castelsardo

Castelsardo

0 Hoteller
Fra
En lille meget charmerende middelalderby på en bakke ved havet. Her kan du bade, spise på romantiske restauranter, strejfe omkring i stræderne og besøge seværdigheder som borgen og katedralen.
Porto Conte

Porto Conte

4 Hoteller
Fra
Naturskønt område med landdistrikter, strande og havbugter nordvest for middelalderbyen Alghero. Her ligger vores TUI Blue For Families og flere andre dejlige hoteller direkte ved strandene.
Isola Rossa

Isola Rossa

4 Hoteller
Fra
Ved de lange, hvide sandstrand på nordkysten kan du vælge mellem flere hoteller. I nærheden ligger fiskerbyen Isola Rossa med strandtaverner og en livliv marina.
Costa Smeralda

Costa Smeralda

0 Hoteller
Fra
Sardiniens mest eksklusive del, hvis navn betyder Smaragdkysten. Bad på hvide strande, spis ægte italienske gourmetmiddage og se på luksusyachter i jetset-byen Porto Cervo.
Olbia

Olbia

0 Hoteller
Fra
Lille by syd for Sardiniens guldkyst, Costa Smeralda. Du er tæt på jetset-folkets strande men kan samtidig gå rundt blandt trattoriaer, isbarer og middelalderkirker.
Budoni

Budoni

0 Hoteller
Fra
Fredelig lille by med på østkysten med lystbådehavn og fin sandstrand med turkisblåt vand. Lidt udenfor ligger vores resorthoteller med store pools og mange andre faciliteter.
Vis alle (8)

Rejsetyper i Sardinien