Hoteller på Bali

Her finder du hele vores udvalg af hoteller på rejser til Bali. Vi har valgt de bedste hoteller, som Bali har at tilbyde for at sikre dig den bedst mulige ferie. Uanset om du rejser selv, med familien, som par eller i en gruppe, kan du være sikker på at finde et hotel, som passer til dig. Brug et øjeblik, lad dig inspirere og find dit drømmehotel.

Hoteltips

Bedste hoteller på Bali

Vi har mange gode hoteller på Bali, men tre særligt gode, som vi kan anbefale, er de luksuriøse femstjernede spahoteller The Seminyak Beach Resort & Spa, Bali Mandira Beach Resort & Spa og Grand Hyatt Bali.


Familiehoteller på Bali

Vores bedste hoteller for familier med børn på Bali er Nusa Dua Beach Hotel & Spa, Grand Mirage Resort & Thalasso Spa og Bali Mandira Beach Resort & Spa, som alle har børnebassiner, en legeplads og en international børneklub.


Bedste hoteller for voksne på Bali

Der er flere hoteller på Bali, som er gode til voksne, der rejser uden børn. Gode hoteller for voksne omfatter Legian Beach, hvor du kan booke en villa med privat pool, Sudamala Suites and Villas Sanur, hvor du bor i en rummelig suite indrettet i traditionel balinesisk stil, og det boutique-lignende Ubud Village Hotel.


Billige hoteller på Bali

Hvis du leder efter en prisvenlig ferie på Bali, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, du er interesseret i. Tjek også vores afbudsrejser til Bali. 


Se alle All Inclusive rejser til Bali »

Se alle afbudsrejser til Bali »

Se alle hoteller »