Hoteller på Zanzibar

Her finder du hele vores udvalg af hoteller på rejser til Zanzibar. Vi har valgt de bedste hoteller, som Zanzibar har at tilbyde for at sikre dig den bedst mulige ferie. Uanset om du rejser selv, med familien, som par eller i en gruppe, kan du være sikker på at finde et hotel, som passer til dig. Brug et øjeblik, lad dig inspirere og find dit drømmehotel.

Hoteltips

Bedste hoteller på Zanzibar

Leder du efter det bedste hotel på Zanzibar til dig? Her har vi samlet hele vores udvalg, og du kan nemt sortere i listen, så du finder dit drømmehotel! Vi har noget for enhver smag, uanset om du leder efter det perfekte hotel for hele familien, et afslappende voksenhotel eller et komfortabelt All Inclusive hotel på Zanzibar.


Familiehoteller på Zanzibar

Hoteller behøver ikke kun at betyde overnatning! Både unge og gamle kan have det sjovt på et familievenligt hotel. Leder du efter et familiehotel på Zanzibar, kan vi anbefale TUI Blue Bahari Zanzibar. Her er en international børneklub, som sikrer en sjov ferie for de mindste! En anden god mulighed er Riu Jambo, som også har en international børneklub.


Bedste hoteller for voksne på Zanzibar

Leder du efter et hotel for voksne på Zanzibar? Så kan vi anbefale Riu Palace Zanzibar, hvor gæster fra 18 år er velkomne. Her er der både spa, pool ved stranden og All Inclusive. Perfekt til en voksenferie!


Billige hoteller på Zanzibar

Hvis du leder efter en prisvenlig ferie i Zanzibar, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, du er interesseret i. Se også vores afbudsrejser til Zanzibar.


Se alle hoteller »