All Inclusive-hoteller på Kap Verde – 7 tips

En af de sværeste opgaver i forbindelse med en rejse er at regne det daglige forbrug ud. Du spørger dig selv inden rejsen, hvad udgifterne til mad, drikke og aktiviteter vil koste i løbet af rejsen. Når du er ankommet til Kap Verde fornemmer du duften af nybagt brød, sprød bacon, røræg og frisk frugt. Og du tænker: ”Hvorfor var det lige at vi fravalgte muligheden for at tilkøbe morgenmad?” Med All Inclusive kan du nyde alle lækkerierne uden at skulle spekulere på prisen. Her er en guide til de bedste hoteller!

Udtrykket ”Du får hvad du betaler for” er meget ofte rigtigt. Vælger du All Inclusive får du måske oven i købet mere end du betaler for. Lyder det ikke godt? Se bare her:

1. RIU Funana, Sal

På dette familievenlige hotel (se billedet i toppen) bor du direkte ved stranden. Her tilbydes en generøs All Inclusive og på RIU Funana, Sal er der et bredt udbud af aktiviteter. Her er flere pools, restauranter og barer. Her kan du også være aktiv i fitnesslokalet eller slappe af i spa-afdelingen.

2. TUI Blue Cabo Verde Resort, Sal

Dette er et voksenhotel direkte ved stranden med flere pools, fitness, spa og andre aktiviteter. Og det bedste er at All Inclusive indgår! Gør din romantiske parferie på solsikre Sal komplet ved at besøge nogle af de fire restauranter.

Rejs med TUI til Sal.
På dette hotel kan du virkeliggøre den romantiske parferie. Passer perfekt til voksne.

3. RIU Touareg, Boavista

Vi tager en afstikker over til sydvestlige Boavista og ser nærmere på RIU Touareg. Her er der All Inclusive for alle pengene og det gælder døgnet rundt. Beliggende lige ved stranden og med flere pools er det kendt for sin høje service og klasse. Om vinteren er hovedpoolen opvarmet og har en nedsænket poolbar.

Rejs med TUI til Boavista
På dette hotel kan du virkeliggøre den romantiske parferie. Passer perfekt til voksne.

4. RIU Palace Boavista

Det her er et nybygget hotel, der ligger lige ved stranden og hvor All Inclusive indgår. Her er hver en detalje gennemført. Hotellet passer til både familier og par når det drejer sig om aktiviteter, pools og indkvartering. Her er der blandt andet hele seks(!) restauranter og fire barer.

Rejs med TUI til Boavista
Nybyggede RIU Palace Boavista med sin rummelige pool og beliggenhed nær stranden.

5. RIU Palace Cabo Verde, Sal

Det her er vores bedste hotel på den kapverdiske ø Sal. Strandbeliggenheden, poolområderne og først og fremmest en generøs All Inclusive der indgår, er nogle af grundene til hotellets popularitet. Her er også mange træningsmuligheder og en børnepool!

Rejs med TUI til Kap Verde
Rummeligt og svalende poolområde på RIU Palace Cabo Verde.

6. RIU Karamboa, Boavista

Et meget populært hotel på øen Boavista med mange stamgæster. Er det ikke på grund af den kilometerlange strand, så er det aktiviteterne, poolområderne og det høje serviceniveau. Eller det hele på én gang. Her indgår All Inclusive og du bor kun nogle skridt fra stranden Praia de Chaves.

Rejs med TUI til RIU
Den store sammenhængende pool skaber et smukt mønster på Riu Karamboa.

7. Blue Star Oasis Salinas Sea, Sal

Dette er et familievenligt alternativ med en perfekt beliggenhed i Santa Maria på øen Sal. Værelserne er lyse, med mange størrelser og alternativer. Nærheden til stranden gør, at det er som skabt til hyggelige gåture langs stranden. Der arrangeres også en masse underholdning i hotellets regi.

Rejs med TUI til Kap Verde
Skønne turkise pools og masser af aktiviteter på familievenlige Blue Star Oasis Salinas Sea.

Lignende indlæg

Blue Star 2.0 – nyd, oplev & bidrag

Fra og med april 2020 står navnet Blue Star for noget nyt og endnu bedre. Vi udvikler nemlig de 50 favorithoteller, så du kan nyde ferien på en måde, der også mindsker belastningen af miljøet, klimaet og lokalsamfundet.
Astrid S Astrid S

13 af Kanarieøernes bedste strande

På Kanarieøerne findes der strande for enhver smag – fra Fuerteventuras gyldne sandstrande til Tenerifes dramatiske, sorte lavastrande. Her lister vi 13 tips til både kendte og ukendte strande på de fire mest populære kanariske øer.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Kap Verde eller Kanarieøerne til vinter?

Kanarieøerne og Kap Verde – to af det østlige Atlanterhavs største øgrupper – har både ligheder og forskelle. Øgrupperne har samme geografiske udformning: I vest er øerne grønne og fyldt med bjerge, og den østlige del er mere lavtliggende og har fine sandstrande. Der er dog også mange ting, som gør øgrupperne forskellige. Her er en guide, som forhåbentligt kan gøre beslutningen om vinterferiens rejsemål lidt lettere.
Laura Laura

Bæredygtig turisme på Kap Verde

De seneste årtier er der kommet flere og flere besøgende til Kap Verde, og det er ikke svært at forstå, hvorfor den lille øgruppe er så populær. Strandene er lige så lange som sommeren, og øerne nyder godt af et behageligt klima året rundt. Det øgede antal gæster har medført mere affald – en udvikling vi forsøger at bremse gennem TUI Clean & Green-projektet på Kap Verde; et TUI Care Foundation-initiativ med fokus på affald, energi og vand.
Stine Sørensen Stine Sørensen