2019-07-04

All Inclusive-hoteller på Kap Verde – 7 tips

En af de sværeste opgaver i forbindelse med en rejse er at regne det daglige forbrug ud. Du spørger dig selv inden rejsen, hvad udgifterne til mad, drikke og aktiviteter vil koste i løbet af rejsen. Når du er ankommet til Kap Verde fornemmer du duften af nybagt brød, sprød bacon, røræg og frisk frugt. Og du tænker: ”Hvorfor var det lige at vi fravalgte muligheden for at tilkøbe morgenmad?” Med All Inclusive kan du nyde alle lækkerierne uden at skulle spekulere på prisen. Her er en guide til de bedste hoteller!

Udtrykket ”Du får hvad du betaler for” er meget ofte rigtigt. Vælger du All Inclusive får du måske oven i købet mere end du betaler for. Lyder det ikke godt? Se bare her:

1. RIU Funana

På dette familievenlige hotel (se billedet i toppen) bor du direkte ved stranden. Her tilbydes en generøs All Inclusive og hotellet har et bredt udbud af aktiviteter. Her er flere pools, restauranter og barer. Her kan du også være aktiv i fitnesslokalet eller slappe af i spa-afdelingen.

2. TUI Sensimar Cabo Verde Resort

Dette er et voksenhotel direkte ved stranden med flere pools, fitness, spa og andre aktiviteter. Og det bedste er at All Inclusive indgår! Gør din romantiske parferie på solsikre Sal komplet ved at besøge nogle af de fire restauranter.

Rejs med TUI til Sal.
På dette hotel kan du virkeliggøre den romantiske parferie. Passer perfekt til voksne.

3. RIU Touareg

Vi tager en afstikker over til sydvestlige Boavista og ser nærmere på RIU Touareg. Her er der All Inclusive for alle pengene og det gælder døgnet rundt. Beliggende lige ved stranden og med flere pools er det kendt for sin høje service og klasse. Om vinteren er hovedpoolen opvarmet og har en nedsænket poolbar.

Rejs med TUI til Boavista
På dette hotel kan du virkeliggøre den romantiske parferie. Passer perfekt til voksne.

4. RIU Palace Boavista

Det her er et nybygget hotel, der ligger lige ved stranden og hvor All Inclusive indgår. Her er hver en detalje gennemført. Hotellet passer til både familier og par når det drejer sig om aktiviteter, pools og indkvartering. Her er der blandt andet hele seks(!) restauranter og fire barer.

Rejs med TUI til Boavista
Nybyggede RIU Palace Boavista med sin rummelige pool og beliggenhed nær stranden.

5. RIU Palace Cabo Verde

Det her er vores bedste hotel på den kapverdiske ø Sal. Strandbeliggenheden, poolområderne og først og fremmest en generøs All Inclusive der indgår, er nogle af grundene til hotellets popularitet. Her er også mange træningsmuligheder og en børnepool!

Rejs med TUI til Kap Verde
Rummeligt og svalende poolområde på RIU Palace Cabo Verde.

6. Blue Star Oasis Salinas Sea

Dette er et familievenligt alternativ med en perfekt beliggenhed i Santa Maria på øen Sal. Værelserne er lyse, med mange størrelser og alternativer. Nærheden til stranden gør, at det er som skabt til hyggelige gåture langs stranden. Der arrangeres også en masse underholdning i hotellets regi.

Rejs med TUI til Kap Verde
Skønne turkise pools og masser af aktiviteter på familievenlige Blue Star Oasis Salinas Sea.

7. RIU Karamboa

Et meget populært hotel på øen Boavista med mange stamgæster. Er det ikke på grund af den kilometerlange strand, så er det aktiviteterne, poolområderne og det høje serviceniveau. Eller det hele på én gang. Her indgår All Inclusive og du bor kun nogle skridt fra stranden Praia de Chaves.

Rejs med TUI til RIU
Den store sammenhængende pool skaber et smukt mønster på Riu Karamboa.

Lignende indlæg

Svært ved at vælge? Her skal du bo på Mallorca!

Hos TUI kan du vælge mellem mere end 100 hoteller på Mallorca. Men de mange valgmuligheder kan gøre ferieplanlægning helt uoverskuelig. For hvor skal du bo, og hvilket hotel passer bedst til din ferie? Vi hjælper dig her med at vælge det helt rigtige område og hotel til netop dine behov og ønsker.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-17

Sommerens mest børnevenlige strande

Der findes mange forskellige slags strande. Nogle har sand andre sten. Nogle er lavvandede, på andre bliver vandet hurtigt dybt. Nogle har mange bølger andre få, og sådan adskiller de mange strande sig fra hinanden. Det kan være lidt af en jungle at finde ud af hvilken man skal vælge, hvis man rejser med børn. Derfor har vi samlet en liste med sommerens mest børnevenlige strande.
Laura Laura 2019-09-16

En guide til Santa Maria

Santa Maria er en farverige badeby på øen Sal på Kap Verde. Her er der skønne hoteller, gode restauranter, en lang strand og små butikker. Men hvad må du ikke misse på dit besøg hertil? Her er vores guide til Santa Maria.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-26

Citronhajer på Kap Verde

De krogede tænder og den skarpe lugtesans gør citronhajen til en af havets mest effektive kødædere. Solo-jægeren har fået sit navn efter sin gule farve. Mens dens syn svigter, finder de bytte gennem ampuller, der registrer elektriske felter. Mennesket syn er som bekendt godt i dagslys – i hvert fald så godt at du nemt kan få øje på disse fantastiske skabninger i det krystalklare vand, der omgiver Kap Verde øerne.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-12