Hoteller i Grækenland hvor All Inclusive indgår

2019-05-15
Anja Jensen
Det, at man ikke skal spekulere over om lommepengene slår til, giver en virkelig skøn følelse i ferien. Sådan er det, når du bestiller ferie på et All Inclusive-hotel, hvor både mad og drikke indgår. Her har vi samlet nogle af vores bedste hoteller i det græske øhav, hvor All Inclusive indgår. Vælg mellem Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.

Maden er uden tvivl en af grundene til at man elsker Grækenland! Souvlaki, tzatziki, grøntsager, fetaost og god olivenolie. På vores All Inclusive-hoteller serveres både græske og internationale retter samt meget mere. Måske er der en i familien der er tosset med is (det kan jo godt være dig selv), så derfor er det meget vigtigt, at der indgår ubegrænset med is. Måske er du slet ikke til søde sager, men vil i stedet hellere sikre dig, at der udover buffetmåltiderne også indgår middag i à la carte-restauranterne. Her hjælper vi dig med at gennemgå udvalget af hoteller, for du ved jo allerede, at du skal til Grækenland!

På alle nedenstående hoteller indgår morgen-, frokost- og middagsbuffeter. Her kan du læse om hoteller og den ”smule ekstra” der tilbydes i deres All Inclusive.

TUI Family Life Atlantica Marmari Beach – Kos

Vores TUI Family Life Atlantica Marmari Beach ligger ved en af Kos fineste sandstrande. Hotellet har flere pools, træning, aktiviteter og børneklubber. I den store have er der tre store pools og lige så mange børnepools.

Is og frisk frugt i løbet af dagen

I løbet af dagen indgår både kolde og varme småretter, is og frisk frugt m.m.
Family Style Dining-restauranten Taverna, hvor lokale småretter serveres på et fælles fad som hele familien deler ved bordet, indgår i All Inclusive en gang om ugen. I buffetrestauranten kan du vælge at spise indendørs eller udendørs. Hotellet har også sin egen krydderihave!

Morgenmad på TUI Family Life Marmari Beach på Kos

TUI Magic Life Marmari Palace - Kos

TUI Magic Life Marmari Palace er der sport og træning hele dagen, lige fra pilates, dansekurser og tennis til cykelture i naturen. Vil du bare slappe af er det selvfølgelig også muligt. På den nærliggende strand findes en bar og solstole, og vil du bade i pool er der 9 at vælge mellem.

To specialrestauranter og snacks i løbet af dagen

Mellem kl. 12.30–14.30 serveres frokostsnacks (enklere retter) i Taverna. Også snacks, kaffe, kager og is serveres på bestemte tider i løbet af dagen. Hotellet har to specialrestauranter, hvor du kan spise middag, Taverna og The Flavour. Et besøg pr. restaurant/uge indgår i din All Inclusive.

Poolområdet på TUI Magic Life Marmari Palace på Kos

Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa – Zakynthos

Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa i Tsilivi finder du alt fra spa og tennis til en lille vandpark. Hovedpoolen er opbygget af infinitypools i terrasser med udsigt over havet. Her er også solterrasse og separat børnepool.

Snacks i poolbaren og isvafler

I poolbaren serveres snacks og enklere retter mellem måltiderne. Is i vafler serveres kl 10-17. Om eftermiddagen serveres kaffe og kage!

Poolområdet på Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa på Zakynthos

TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa – Rhodos

TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa er perfekt til både par og familier, der ønsker et luksushotel. Udover at stranden kun ligger et stenkast borte, er der pools for enhver smag. Du kan desuden bestille værelse med direkte udgang til pool og besøge hotellets luksuriøse spa!

Fem specialrestauranter

Ønsker du et stort udvalg af forskellige restauranter, er det her et godt valg. I All Inclusive indgår nemlig fem specialrestauranter! Vælg for eksempel at spise middag i den italienske eller græske. Disse restauranter er åbne seks dage om ugen.

Oversigt over TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa på Rhodos

TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort – Rhodos

I Kolymbia ligger hotel TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort. Her bor du direkte ved stranden og har gratis entré til vandparken ved siden af hotellet. Træningsklasser, børneklubber, stor legeplads og minifodboldbane er blot nogle af de aktiviteter der findes på området.

Middag i restaurant Taverna

Som mellemmåltider serveres kolde og varme småretter, is og frisk frugt m.m. En gang om ugen indgår en middag i Taverna, hvor lokale småretter serveres på fælles fade, som hele familien deler ved bordet. All Inclusive indgår fra ankomst til afrejse fra hotellet.

Poolområdet p TUI Family Life Aegean Blue på Rhodos

TUI Family Life Atlantica Aegean Park – Rhodos

Hotel TUI Family Life Atlantica Aegean Park ligger som nabo til Aegean Blue. Her bor du på et af vores mest populære familiehoteller, med svømmeskole, sport og træningslektioner! En stor favorit blandt både børn og voksne er hotellets vandpark, som du har gratis adgang til.

Lokalproduceret mad

Maden på hotellet er så vidt det er muligt lokalproduceret. Family Style Dining-restauranten indgår en gang om ugen på Taverna, hvor lokale småretter serveres på fælles fade, som hele familien deler ved bordet. All Inclusive indgår fra ankomst til afrejse fra hotellet.

Swim up værelser på TUI Family Life Aegean Park på Rhodos

Blue Star Atlantica Akti Zeus – Kreta

Direkte ved stranden i Amoudara ligger Blue Star Atlantica Akti Zeus. Her er plads til både træning, afslapning og leg i vandparken. Du bor med en rolig beliggenhed, samtidig med at der kun er cirka fem kilometer til storbyen Heraklion.

Glad for is!

En middag om ugen indgår i à la carte-restauranten Greek & Grill. Både hovedrestauranten og à la carte-restauranterne ligger ved stranden. Og hvordan var det nu med isen? Jo, på Blue Star Atlantica Akti Zeus kan du spise ubegrænset med is i løbet af dagen!

Restauranten ligger ned til stranden på Blue Star Atlantica Akti Zeus på Kreta

Blue Star Euphoria Resort - Kreta

Blue Star Euphoria Resort er et moderne hotel nær stranden til dig, der vil kombinere sol, badning og træning. På hotelområdet er der et spa i to etager og egen vandpark. Hotellet har også en af Grækenlands største pools!

Sund mad af lokale råvarer

Maden på Blue Star Euphoria Resort er baseret på den kretensiske madkultur, hvilket betyder, at det er sund mad med olivenolie og lokale råvarer som base. I din All Inclusive indgår store buffeter, fire à la carte-restauranter, is og gode vegetariske alternativer.

Poolområdet på Blue Star Euphoria Resort på Kreta

TUI Family Life Kerkyra Golf – Korfu

TUI Family Life Kerkyra Golf ligger direkte ved havet og har flere pools. Her bor du nær Korfu by med shopping og seværdigheder. Her er masser at foretage sig for både voksne og børn.

Is, frugt og pizza som mellemmåltid

Som mellemmåltid serveres is, frisk frugt og pizza-stykker. Én gang i løbet af din ferie indgår et besøg på Family Style Dining-restauranten Taverna, hvor lokale småretter serveres på fælles fade, som hele familien deler ved bordet. All Inclusive indgår fra ankomst til afrejse fra hotellet.

Spiseområdet på TUI Family Life Kerkyra Golf på Korfu

SuneoClub Hydrele Beach – Samos

Det prisbillige, familievenlige og smagfuldt indrettede SuneoClub Hydrele Beach ligger ved Potokaki Beach, en af Samos længste og fineste strande. Stemningen på hotellet er glad og tempofyldt, og der er gåafstand til shopping.

Græsk aften!

I poolrestauranten serveres snacks, pizza, kaffe og kager mellem kl 11–12 og kl 16–18. Samt is for børn under 12 år. En gang om ugen er der græsk aften i restauranten, opa!

Spiseområdet ved poolen på SuneoClub Hydrele Beach på Samos

Lignende indlæg

Boutiquehoteller i Thailand – fra budget til luksus

Er du hotelnørd med hang til at være gæst i et personligt indrettet ”hjem” på ferien? Så skal du kigge nærmere på vores boutiquehoteller – små intime hoteller med fokus på design og personlig atmosfære. Her finder du nogle af vores favorit boutiquehoteller i Thailand.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-09

All Inclusive-hoteller på Kap Verde – 7 tips

En af de sværeste opgaver i forbindelse med en rejse er at regne det daglige forbrug ud. Du spørger dig selv inden rejsen, hvad udgifterne til mad, drikke og aktiviteter vil koste i løbet af rejsen. Når du er ankommet til Kap Verde fornemmer du duften af nybagt brød, sprød bacon, røræg og frisk frugt. Og du tænker: ”Hvorfor var det lige at vi fravalgte muligheden for at tilkøbe morgenmad?” Med All Inclusive kan du nyde alle lækkerierne uden at skulle spekulere på prisen. Her er en guide til de bedste hoteller!
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-04

Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!
Sissi Sissi 2019-05-21

De bedste familiehoteller på Cypern

Familievenlige Cypern er et af Middelhavets mest solsikre steder. Øen har alle grundingredienser til den perfekte børneferie, med smagsoplevelser der tilfredsstiller selv de mindste og mest kræsne gæster. Her er blandt andet strande, slotte og seværdigheder fra antikken. Her er også parker, vandaktiviteter, museer, bådture og is i lange baner. Det er nok til at forkæle hvem som helst. Her kan du se nærmere på de mest familievenlige hoteller på Cypern!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14