Hoteller i Grækenland hvor All Inclusive indgår

Det, at man ikke skal spekulere over om lommepengene slår til, giver en virkelig skøn følelse i ferien. Sådan er det, når du bestiller ferie på et All Inclusive-hotel, hvor både mad og drikke indgår. Her har vi samlet nogle af vores bedste hoteller i det græske øhav, hvor All Inclusive indgår. Vælg mellem Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.

Maden er uden tvivl en af grundene til, at mange elsker Grækenland! Souvlaki, tzatziki, grøntsager, fetaost og god olivenolie. På vores All Inclusive-hoteller serveres både græske og internationale retter samt meget mere. Måske er der en i familien, der er tosset med is (det kan jo godt være dig selv), så derfor er det meget vigtigt, at der indgår ubegrænset med is. Måske er du slet ikke til søde sager, men vil i stedet hellere sikre dig, at der udover buffetmåltiderne også indgår middag i à la carte-restauranterne. Her hjælper vi dig med at gennemgå udvalget af hoteller, for du ved jo allerede, at du skal til Grækenland!

På alle nedenstående hoteller indgår morgen-, frokost- og middagsbuffeter. Her kan du læse om hoteller og den ”smule ekstra”, der tilbydes i deres All Inclusive.

Hoteller, hvor All Inklusive indgår

På alle hoteller herunder indgår morgenmads-, frokosts- og middagsbuffet. Du kan også læse om hotellet og "det lille ekstra", som tilbydes i deres All Inklusive.

TUI Blue Atlantica Marmari Beach – Kos

Vores TUI Blue Atlantica Marmari Beach ligger ved en af Kos fineste sandstrande. Hotellet har flere pools, træning, aktiviteter og børneklubber. I den store have er der tre store pools og lige så mange børnepools.

Is og frisk frugt i løbet af dagen
I løbet af dagen indgår både kolde og varme småretter, is og frisk frugt og meget mere. I family style dining-restauranten, Taverna, reveres lokale småretter på et stort fad, som hele familien deler ved bordet. Restauranten indgår din All Inclusive en gang om ugen. I buffetrestauranten kan du vælge, om du vil spise indendørs eller udendørs. Hotellet har også sin egen krydderihave!

Rejs med TUI til TUI Family Life Marmari Beach på Kos

TUI Magic Life Marmari Palace - Kos

TUI Magic Life Marmari Palace er der sport og træning hele dagen, lige fra pilates, dansekurser og tennis til cykelture i naturen. Vil du bare slappe af er det selvfølgelig også muligt. På den nærliggende strand findes en bar og solstole, og vil du bade i pool, er der 9 at vælge mellem.

To specialrestauranter og snacks i løbet af dagen
Mellem kl. 12.30–14.30 serveres frokostsnacks (enklere retter) i Taverna. Også snacks, kaffe, kager og is serveres på bestemte tider i løbet af dagen. Hotellet har to specialrestauranter, hvor du kan spise middag, Taverna og The Flavour. Et besøg pr. restaurant/uge indgår i din All Inclusive.

Rejs med TUI til  TUI Magic Life Marmari Palace på Kos

Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa – Zakynthos

Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa i Tsilivi finder du alt fra spa og tennis til en lille vandpark. Hovedpoolen er opbygget af infinitypools i terrasser med udsigt over havet. Her er også solterrasse og separat børnepool.

Snacks i poolbaren og isvafler
I poolbaren serveres snacks og enklere retter mellem måltiderne. Is i vafler serveres kl 10-17. Om eftermiddagen serveres kaffe og kage!

Rejs med TUI til Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa på Zakynthos

TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa – Rhodos

TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa er perfekt til både par og familier, der ønsker et luksushotel. Udover at stranden kun ligger et stenkast borte, er der pools for enhver smag. Du kan desuden bestille værelse med direkte udgang til pool og besøge hotellets luksuriøse spa!

Fem specialrestauranter
Ønsker du et stort udvalg af forskellige restauranter, er det her et godt valg. I All Inclusive indgår nemlig fem specialrestauranter! Vælg for eksempel at spise middag i den italienske eller græske. Disse restauranter er åbne seks dage om ugen.

Rejs med TUI til TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa på Rhodos

TUI Blue Atlantica Aegean Blue – Rhodos

I Kolymbia ligger hotel TUI Blue Atlantica Aegean Blue. Her bor du direkte ved stranden og har gratis entré til vandparken ved siden af hotellet. Træningsklasser, børneklubber, stor legeplads og minifodboldbane er blot nogle af de aktiviteter der findes på området.

Middag i restaurant Taverna
Som mellemmåltider serveres kolde og varme småretter, is og frisk frugt m.m. En gang om ugen indgår en middag i Taverna, hvor lokale småretter serveres på fælles fade, som hele familien deler ved bordet. All Inclusive indgår fra ankomst til afrejse fra hotellet.

Rejs med TUI til TUI Blue Atlantica Aegean Blue på Rhodos

TUI Blue Atlantica Aegean Park – Rhodos

Hotel TUI Blue Atlantica Aegean Park ligger som nabo til Aegean Blue. Her bor du på et af vores mest populære familiehoteller, med svømmeskole, sport og træningslektioner! En stor favorit blandt både børn og voksne er hotellets vandpark, som du har gratis adgang til.

Lokalproduceret mad
Maden på hotellet er så vidt det er muligt lokalproduceret. Family Style Dining-restauranten indgår en gang om ugen på Taverna, hvor lokale småretter serveres på fælles fade, som hele familien deler ved bordet. All Inclusive indgår fra ankomst til afrejse fra hotellet.

Rejs med TUI til TUI Blue Aegean Park på Rhodos

Blue Star Atlantica Akti Zeus – Kreta

Direkte ved stranden i Amoudara ligger Blue Star Atlantica Akti Zeus. Her er plads til både træning, afslapning og leg i vandparken. Du bor med en rolig beliggenhed, samtidig med at der kun er cirka fem kilometer til storbyen Heraklion.

Glad for is!
En middag om ugen indgår i à la carte-restauranten Greek & Grill. Både hovedrestauranten og à la carte-restauranterne ligger ved stranden. Og hvordan var det nu med isen? Jo, på Blue Star Atlantica Akti Zeus kan du spise ubegrænset med is i løbet af dagen!

Rejs med TUI til Blue Star Atlantica Akti Zeus på Kreta

Blue Star Euphoria Resort - Kreta

Blue Star Euphoria Resort er et moderne hotel nær stranden til dig, der vil kombinere sol, badning og træning. På hotelområdet er der et spa i to etager og egen vandpark. Hotellet har også en af Grækenlands største pools!

Sund mad af lokale råvarer
Maden på Blue Star Euphoria Resort er baseret på den kretensiske madkultur, hvilket betyder, at det er sund mad med olivenolie og lokale råvarer som base. I din All Inclusive indgår store buffeter, fire à la carte-restauranter, is og gode vegetariske alternativer.

Rejs med TUI til Blue Star Euphoria Resort på Kreta

TUI Blue Kerkyra Golf – Korfu

TUI Blue Kerkyra Golf ligger direkte ved havet og har flere pools. Her bor du nær Korfu by med shopping og seværdigheder. Her er masser at foretage sig for både voksne og børn.

Is, frugt og pizza som mellemmåltid
Som mellemmåltid serveres is, frisk frugt og pizza-stykker. Én gang i løbet af din ferie indgår et besøg på Family Style Dining-restauranten Taverna, hvor lokale småretter serveres på fælles fade, som hele familien deler ved bordet. All Inclusive indgår fra ankomst til afrejse fra hotellet.

Rejs med TUI til TUI Family Life Kerkyra Golf på Korfu

SuneoClub Hydrele Beach – Samos

Det prisbillige, familievenlige og smagfuldt indrettede SuneoClub Hydrele Beach ligger ved Potokaki Beach, en af Samos længste og fineste strande. Stemningen på hotellet er glad og tempofyldt, og der er gåafstand til shopping.

Græsk aften!
I poolrestauranten serveres snacks, pizza, kaffe og kager mellem kl 11–12 og kl 16–18. Samt is for børn under 12 år. En gang om ugen er der græsk aften i restauranten, opa!

Rejs med TUI til SuneoClub Hydrele Beach på Samos