All Inclusive i topklasse på Mauritius

2017-03-31
Laura
Når vi rejser på ferie, vil vi gerne efterlade hverdagen derhjemme. Derfor kan det være rigtig skønt at bestille All Inclusive. Så er alt klar, allerede når man ankommer til hotellet - både mad og aktiviteter. Det er en misforståelse, at All Inclusive er kedeligt og ens hvorend du rejser hen.

The ravenala attitude

Anna Wenneström, som arbejder med marketing hos TUI, var for nyligt på Blue Star The Ravenala Attitude på Mauritius, der har All Inclusive i topklasse. Hotellet har en god og rolig atmosfære, der gør det let at skabe ferieminder.

Høje forventninger

Anna og hendes mand er meget interesseret i mad, og valgte delvist hotellet, fordi de havde hørt meget godt om netop maden. Derudover er det lidt ekstra bekvemt at have All Inclusive, når man rejser med børn, da de nogen dage kun prikker til maden, og andre dage vil have store portioner.

Nye oplevelser hver aften

På Blue Star Ravenala Attitude er der mere end én buffetrestaurant - der findes faktisk en masse at vælge i mellem; syv middagsrestauranter, picnickurv til frokost, mauritisk streetfood og meget mere. Inden ankomst vidste Anna ikke rigtigt, hvordan det skulle fungere rent praktisk med alle disse valgmuligheder, men det viste sig at være enkelt. Ved ankomst bookede familien plads på de forskellige restauranter, så de var sikre på nye kulinariske oplevelser hver dag. Og det er ikke bare menuen, der skiller sig ud - hver restaurant har en unik indretning, som afspejledes i menuerne.

Den mauritiske restaurant havde kokke, som tilberedte maden inde i restauranten. Den italienske havde en anden atmosfære. Det var en god måde at skabe forskellige oplevelser på. - Anna

Trods restaurantens guldmedalje for gode ambitioner, er det ikke altid let for de mindste i familien at prøve nye retter. På den asiatiske restaurant fandt børnene intet på menuen, der faldt i deres smag, men det viste sig ikke at blive noget problem.

Så kunne vi bare gå over i buffeten og hente noget andet. Der var en stor fleksibilitet hos personalet. Hvis børnene havde lyst til pasta bolognese kunne de altid fixe det. - Anna

Snorkeling og udflugter

All Inclusive kan være fleksibelt på flere måder. Skal man f.eks. på udflugt en dag, går All Inclusive ikke til spilde.

Man kunne ringe, og bestille en madpakke aftenen inden, som holdte samme standard som på hotellet. Rigtigt smart at kunne tage mad med sig - så behøvede man ikke betale ekstra for dette. - Anna

Selvom Anna vidste, at All Inclusive er godt på hotellet, var det stadig en overraskelse hvor meget, der indgik. Foruden mad og drikke indgik mange vandaktiviteter - hvilket er super godt, når man tænker på hvor mange der rejser til Mauritius for at bade og sole.

Vi kan blive rastløse på resorts, men her er der så meget at lave, at det aldig bliver kedeligt. To gange om dagen kunne man komme på snorkelingsudflugter. Snorkelingen var fantastisk! - Anna

Klassisk omelet

Selvom morgenmadsbuffeten bliver serveret på samme restaurant hver dag, er det ikke den samme oplevelse hver morgen. Anna fortæller, at der både findes klassisk europæisk morgenmad og mange andre lokale muligheder, som f.eks. eksotiske frugter.

De små detaljer

De små detaljer gør meget - f.eks. at få maden serveret direkte ved bordet.

På restauranterne får man en vinliste, så man selv kan vælge hvad der passer bedst til måltiddet. - Anna

Familien havde kun lavet en regel; man måtte spise en is hver dag. Og så er det jo heldigt, at man kan få is overalt på hotellet.

Det er ikke kun på Blue Star The Ravenala Attitude at All Inclusiven er noget ud over det sædvanlige. Hvis du leder efter inspiration til den næste ferie, kan du se på TUI Familiy Life Aegean Blue, TUI Sensimar Kalliston og TUI Family Life Aegean Park, som alle har fået de bedste karakterer af deres gæster, for maden.

Blue Star The Ravenala Attitude, Mauritius

Lignende indlæg

Boutiquehoteller i Thailand – fra budget til luksus

Er du hotelnørd med hang til at være gæst i et personligt indrettet ”hjem” på ferien? Så skal du kigge nærmere på vores boutiquehoteller – små intime hoteller med fokus på design og personlig atmosfære. Her finder du nogle af vores favorit boutiquehoteller i Thailand.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-09

All Inclusive-hoteller på Kap Verde – 7 tips

En af de sværeste opgaver i forbindelse med en rejse er at regne det daglige forbrug ud. Du spørger dig selv inden rejsen, hvad udgifterne til mad, drikke og aktiviteter vil koste i løbet af rejsen. Når du er ankommet til Kap Verde fornemmer du duften af nybagt brød, sprød bacon, røræg og frisk frugt. Og du tænker: ”Hvorfor var det lige at vi fravalgte muligheden for at tilkøbe morgenmad?” Med All Inclusive kan du nyde alle lækkerierne uden at skulle spekulere på prisen. Her er en guide til de bedste hoteller!
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-04

Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!
Sissi Sissi 2019-05-21

De bedste familiehoteller på Cypern

Familievenlige Cypern er et af Middelhavets mest solsikre steder. Øen har alle grundingredienser til den perfekte børneferie, med smagsoplevelser der tilfredsstiller selv de mindste og mest kræsne gæster. Her er blandt andet strande, slotte og seværdigheder fra antikken. Her er også parker, vandaktiviteter, museer, bådture og is i lange baner. Det er nok til at forkæle hvem som helst. Her kan du se nærmere på de mest familievenlige hoteller på Cypern!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14