2017-03-31

All Inclusive i topklasse på Mauritius

Når vi rejser på ferie, vil vi gerne efterlade hverdagen derhjemme. Derfor kan det være rigtig skønt at bestille All Inclusive. Så er alt klar, allerede når man ankommer til hotellet - både mad og aktiviteter. Det er en misforståelse, at All Inclusive er kedeligt og ens hvorend du rejser hen.

The ravenala attitude

Anna Wenneström, som arbejder med marketing hos TUI, var for nyligt på Blue Star The Ravenala Attitude på Mauritius, der har All Inclusive i topklasse. Hotellet har en god og rolig atmosfære, der gør det let at skabe ferieminder.

Høje forventninger

Anna og hendes mand er meget interesseret i mad, og valgte delvist hotellet, fordi de havde hørt meget godt om netop maden. Derudover er det lidt ekstra bekvemt at have All Inclusive, når man rejser med børn, da de nogen dage kun prikker til maden, og andre dage vil have store portioner.

Nye oplevelser hver aften

På Blue Star Ravenala Attitude er der mere end én buffetrestaurant - der findes faktisk en masse at vælge i mellem; syv middagsrestauranter, picnickurv til frokost, mauritisk streetfood og meget mere. Inden ankomst vidste Anna ikke rigtigt, hvordan det skulle fungere rent praktisk med alle disse valgmuligheder, men det viste sig at være enkelt. Ved ankomst bookede familien plads på de forskellige restauranter, så de var sikre på nye kulinariske oplevelser hver dag. Og det er ikke bare menuen, der skiller sig ud - hver restaurant har en unik indretning, som afspejledes i menuerne.

Den mauritiske restaurant havde kokke, som tilberedte maden inde i restauranten. Den italienske havde en anden atmosfære. Det var en god måde at skabe forskellige oplevelser på. - Anna

Trods restaurantens guldmedalje for gode ambitioner, er det ikke altid let for de mindste i familien at prøve nye retter. På den asiatiske restaurant fandt børnene intet på menuen, der faldt i deres smag, men det viste sig ikke at blive noget problem.

Så kunne vi bare gå over i buffeten og hente noget andet. Der var en stor fleksibilitet hos personalet. Hvis børnene havde lyst til pasta bolognese kunne de altid fixe det. - Anna

Snorkeling og udflugter

All Inclusive kan være fleksibelt på flere måder. Skal man f.eks. på udflugt en dag, går All Inclusive ikke til spilde.

Man kunne ringe, og bestille en madpakke aftenen inden, som holdte samme standard som på hotellet. Rigtigt smart at kunne tage mad med sig - så behøvede man ikke betale ekstra for dette. - Anna

Selvom Anna vidste, at All Inclusive er godt på hotellet, var det stadig en overraskelse hvor meget, der indgik. Foruden mad og drikke indgik mange vandaktiviteter - hvilket er super godt, når man tænker på hvor mange der rejser til Mauritius for at bade og sole.

Vi kan blive rastløse på resorts, men her er der så meget at lave, at det aldig bliver kedeligt. To gange om dagen kunne man komme på snorkelingsudflugter. Snorkelingen var fantastisk! - Anna

Klassisk omelet

Selvom morgenmadsbuffeten bliver serveret på samme restaurant hver dag, er det ikke den samme oplevelse hver morgen. Anna fortæller, at der både findes klassisk europæisk morgenmad og mange andre lokale muligheder, som f.eks. eksotiske frugter.

De små detaljer

De små detaljer gør meget - f.eks. at få maden serveret direkte ved bordet.

På restauranterne får man en vinliste, så man selv kan vælge hvad der passer bedst til måltiddet. - Anna

Familien havde kun lavet en regel; man måtte spise en is hver dag. Og så er det jo heldigt, at man kan få is overalt på hotellet.

Det er ikke kun på Blue Star The Ravenala Attitude at All Inclusiven er noget ud over det sædvanlige. Hvis du leder efter inspiration til den næste ferie, kan du se på TUI Familiy Life Aegean Blue, TUI Sensimar Kalliston og TUI Family Life Aegean Park, som alle har fået de bedste karakterer af deres gæster, for maden.

Blue Star The Ravenala Attitude, Mauritius

Lignende indlæg

Sommerens mest børnevenlige strande

Der findes mange forskellige slags strande. Nogle har sand andre sten. Nogle er lavvandede, på andre bliver vandet hurtigt dybt. Nogle har mange bølger andre få, og sådan adskiller de mange strande sig fra hinanden. Det kan være lidt af en jungle at finde ud af hvilken man skal vælge, hvis man rejser med børn. Derfor har vi samlet en liste med sommerens mest børnevenlige strande.
Laura Laura 2019-09-16

Bangkoks bedste streetfood

Bangkoks gadekøkken anses for at være et af verdens bedste, og det er ikke svært at forstå hvorfor. På hvert hjørne står en madvogn, det oser og ryger og en duft af fiskesauce, citrongræs og chili slår imod dig. Læs mere her, hvis du vil vide, hvor du finder Bangkoks absolut bedste streetfood til dit næste besøg.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-13

Rejs til Tyrkiet med børn

Hvordan er det at rejse til Tyrkiet med børn? Kan de lide maden og er strandene børnevenlige? Hvilket hotel skal du vælge? Og hvad findes der af udflugter og aktiviteter, hvor de mindste kan være med? Svarene på alle de spørgsmål finder du lige her – samlet i seks overskuelige kategorier.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-03

Thailand – det perfekte rejsemål med børn

Thailand er et af de mest børnevenlige lande at rejse i – og det er der mange grunde til. Mange rejser til Thailand med børnene år efter år, og der er altid noget at vende tilbage til og opleve endnu mere af smilets land.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-27