Blue Star er ensbetydende med nøje udvalgte hoteller med fine poolområder og værelser, der passer til både store og små selskaber. Her får du hjælp af vores skandinaviske guider og mulighed for at nyde lokal produceret mad med mange vegetariske alternativer. Det indebærer også gedigne bæredygtighedsprogrammer og aktive indsatser for at værne om lokalsamfundet og naturen. Her kan du, hvis du har lyst, deltage i bæredygtige aktiviteter. Et bevidst valg ganske enkelt.

Altid på Blue Star

  • Nøje udvalgte hoteller, der drives med omsorg
  • Skønne poolområder, som passer til store og små
  • Miljøcertificeret og klimakompenseret af TUI
  • Godt madudvalg, hvor vi benytter lokalt dyrkede produkter. Selvfølgelig er der også vegetariske alternativer til alle måltider
  • TUIs skandinaviske guider er til stede for at hjælpe og give gode tips til ferien
  • Lege og aktiviteter, som arrangeres af vores TUI-værter, og Bamse hilser på
  • Nyhed sommeren 2020 – aktiviteter hvor du sammen med familie og venner kan bidrage til det lokale samfund

En enkel og afslappende ferie

På Blue Star findes det meste til en skøn ferie indenfor bekvem rækkevidde.

Miljøcertificeret og klimakompenseret

På alle vores Blue Star er der fokus på bæredygtighed. I dag er 75% af vores Blue Star-hoteller miljøcertificerede og det er vores ambition, at alle skal være det indenfor to år.

Størstedelen af vores Blue Star-hoteller har en miljøcertificering. Vi arbejder primært med standarden Travelife, men her er også andre som Green Key. Flere hoteller er også ISO 14001-godkendte.

Travelife-certificering medfører, at hotellerne i en ekstern revision har vist, at de måler og mindsker affald, energi- og vandforbrug samt brugen af engangsplast. Desuden tager de ansvar overfor deres personale, beskyttter børn og engagerer sig i lokalsamfundet, ved eksemplevis at købe varer og ydelser lokalt, hvor det er muligt.

TUI Nordic klimakompenserer energiforbruget for vores gæsters ophold på vores Blue Star-hoteller. Klimakompensationen investeres i forskellige projekter i Asien for at øge brugen af genanvendelig energi.

På vores Blue Star får du som gæst information om, hvordan hvert hotel bidrager og arbejder med bæredygtighed. Du vil derefter opleve bæredygtigheden som et gennemgående tema i løbet af din ferie. Hotellerne har stor fokus på at købe lokalt og tilberede lokalt produceret mad, og selvfølgelig serveres der også vegetariske alternativer. En nyhed er, at der gradvist introduceres CO2-mærkning af flere af madretterne. På den måde kan du nemt gøre et bevidst valg.

Vi tilbyder minimum tre gratis aktiviteter om ugen, hvor du sammen med familie, venner og andre gæster kan bidrage til en mere holdbar planet. Vi renser strandene, bidrager med en hjælpende hånd ved lokale velgørenhedsprojekter, tager os af dyrene i nærområdet, høster og tilbereder lokal mad, eller lærer mere om vigtigheden ved at passe på vort økosystem.

Mad & drikke

Hvad ville ferien være uden skøn morgenmad og lange middage. På vores Blue Star-hoteller er der fokus på mad og drikke. Og som gæst får du lov til at opleve lokale smagsoplevelser og indtryk.

Vi sørger for at fremhæve de lokale og lokaltproducerede alternativer med deres egne markeringer og hjørner. På den måde beskytter vi vores planet samtidig med at vi giver dig som gæst mulighed for at opleve den lokale madkultur og finde nye favoritter.

I hotellets restaurant finder alle deres favoritter, uanset om det drejer sig om kød-, fiske- eller vegetarretter. Mange Blue Star-hotellet har børnebuffeter, så at du som forælder kan føle dig tryg ved at børnene spiser godt, sundt og varieret. Oftest kan du også vælge om du vil bestille morgenmad, halvpension eller All Inclusive. Læs mere i beskrivelsen for de respektive hoteller.

Aktiviteter sammen – frihed til at deltage, opleve og bidrage

Flere dage om ugen arrangerer TUIs skandinaviske guider forskellige aktiviteter, nogle med fokus på bevægelse og sjov, andre med fokus på bæredygtighed

På Blue Stars ugeskema er der nu flere bæredygtige aktiviteter, forskellige afhængig af rejsemål, alle tilpasset så du aktivt kan deltage i det bæredygtighedsarbejde som rejsemålene og hotellerne udfører.

Vi fortsætter selvfølgelig med at tilbyde kreative lege, i vand og på land, kampe og turneringer. Skønne stunder for både børn og forældre.

Aktiviteterne kan bestilles i TUI-appen og mange af dem har fleksible tider, så du kan deltage når det passer dig bedst.

På de fleste rejsemål kan du også vælge blandt et stort udvalg af udflugter, fra spændenden eventyr til afslapning – vælg vores TUI Collection-udflugter, der er specielt udformede til at give dig de mest spændende lokale indslag.

Til de mindste kommer Bamse på besøg flere gange om ugen, og du kan selvfølgelig forudbestille både barneseng og klapvogn for at gøre ferien så bekvem som muligt.

Skønne pools

Midtpunktet på alle Blue Star-hoteller er et dejligt poolområde med hovedpool, børnepool, solsenge og parasoller.

Alle Blue Star-hoteller har minimum en hovedpool, der udgør hotellets hjerte. Her kan du nyde en dukkert eller ligge på en solstol og læse en spændende bog. På alle Blue Star-hoteller finder du også en børnepool, hvor de små kan lege og møde nye venner. Børnebassinerne er skabt til leg og sjov, og kan have både legeskulpturer og vandrutsjebaner. Hvor mange hovedpools der er og hvordan børnebassinnerne er udformede, ser du i beskrivelserne af de respektive hoteller.

Værelser og lejligheder, som passer til dig

På Blue Star kan du vælge mellem alt fra almindelige dobbeltværelser eller etværelses lejligheder til indkvartering, der kan rumme op til syv personer.

Uanset om du rejser med familie eller venner, kan I på Blue Star-hotellerne altid finde en værelsestype der passer jer. Der er mange forskellige værelsestyper, hvor nogle af dem er ekstra store. De største værelser er vores familieværelser og treværelseslejligheder med fire ordinære senge og mulighed for tre ekstrasenge. For dig, der vil have det som derhjemme findes der ferielejligheder med tekøkken. Hvilke værelsestyper der tilbydes på de respektive hoteller, ser du i hotelbeskrivelsen.

Service og aktiviteter

Skandinavisk service

På Blue Star-hotellerne er vores skandinavisktalende guider altid til stede for at hjælpe dig med at få den ferie du har set frem til.

Guiderne er til stede hver dag og det er bare at sige til, hvis du har nogle spørgsmål eller brug for hjælp. Du kan bede om tips til restauranter, sightseeing eller andet sjov, der sker på hotellet eller i nærheden – vores guider har styr på det. Har du brug for hjælp med at bestille udflugter, udlejningsbil, cykler eller lignende, så kan guiderne selvfølgelig også hjælpe dig med dette.