Vores Blue Star-hoteller er nøje udvalgte, så du nemt kan finde netop dit favorithotel, uanset om du foretrækker at være tæt på stranden, gode poolområder eller synes det er ekstra vigtigt med værelser med plads til mange. Hotellet drives med stort engagement af erfarent personale. Måske er det derfor, at så mange gæster vælger at komme tilbage år efter år. Her findes desuden altid TUIs skandinaviske guider, som kan hjælpe med at gøre din ferie fuldendt.

Altid på Blue Star

  • Nøje udvalgte hoteller, der drives med stort engagement
  • Skønne poolområder, som passer til store og små
  • Bamse hilser på næsten hver dag og er altid klar til et Bamse-kram
  • Flere gange om ugen arrangeres lege og aktiviteter for dem, der har lyst
  • God mad og drikkevarer findes altid inden for rækkevidde
  • TUIs skandinaviske guider er på pletten for at hjælpe og give gode tips

En enkel og afslappende ferie

På Blue Star findes det meste til en skøn ferie indenfor bekvem rækkevidde.

Poolområden på Blue Star

Altid stort poolområde

Midtpunktet på alle Blue Star er et godt poolområde med en eller flere store pools, børnepool, solsenge og parasoller.

Alle Blue Star-hoteller har mindst en hovedpool, hvor man samles. Her kan du tage en dukkert eller slappe af på en solseng med en spændende bog.På alle Blue Star-hotellerne findes der også en børnepool, hvor børnene kan lege og møde nye venner. Nogle gange er der legeskulpturer og rutsjebaner, for at gøre oplevelsen ekstra sjov.Hvor mange hovedpools, der findes og hvordan en børnepool er udformet, kan du læse i beskrivelsen af respektive hotel.

Rum och lägenheter på Blue Star

Værelser og lejligheder, som passer til dig

På Blue Star kan du vælge mellem alt fra almindelige dobbeltværelser eller etværelses lejligheder til indkvartering, der kan rumme op til syv personer.

Uanset om du rejser med familie eller venner, kan I på Blue Star-hoteller altid finde en værelsestype der passer jer.Der findes mange forskellige værelsestyper, hvor nogle af dem er ekstra store. De største værelser er vores familieværelser og treværelseslejligheder med fire ordinære senge og mulighed for tre ekstrasenge. For dig, der vil have det som derhjemme findes der ferielejligheder med thekøkken.Hvilke værelsestyper der tilbydes på dit Blue Star ser du i hotelbeskrivelsen.

Service og aktiviteter

TUIs skandinaviske guider er klar

På Blue Star-hotellerne står vores skandinaviske service-guider altid klar til at hjælpe. De er på hotellet for at hjælpe med at skabe de bedste rammer for din ferie.

Vores guider er til stede hver dag, hvis du har spørgsmål eller blot ønsker tips til restauranter og aktiviteter på hotellet eller rejsemålet.De kan også hjælpe med bestille udflugter, leje en bil, cykler eller lignende.

Få kvalitetstid med dem du holder af

På Blue Star findes alt fra lækre bufféer til vinbar, vandlege og verden stærkeste bjørn.

Mat och dryck på Blue Star

Restaurant og bar

Hvad ville en ferie være uden lange, skønne morgenbuffeter og middage? På Blue Star er der altid en indbydende restaurant og en eller flere barer.

I hotellets restaurant kan alle finde deres favoritret, uanset om du er til fisk, kød eller vegetarisk. Mange Blue Star-hoteller har børnebufféer, hvor du som forælder kan stole på, at børnene spiser godt, sundt og varieret.Oftest kan du bestille morgenmad, halvpension eller All Inclusive, hvis det ikke allerede indgår. Læs mere i beskrivelsen for det enkelte hotel.

Blue Star för de små

For de små

Bamse hilser på næsten hver dag så børnene kan få et Bamse-kram. TUIs skandinaviske guider arrangerer lege og der er mulighed for at forhåndsreservere både babyseng og klapvogn.

På Blue Star hotellernes ugeskema kan du se, hvornår Bamse dukker op og er klar til et Bamse-kram ved poolen eller en vaskeægte Bamse-selfie.Flere dage om ugen arrangerer TUIs skandinaviske guider sjove aktiviteter for både børn og forældre. Alt fra sport eller konkurrencer for voksne og børn i skolealderen, til kreative stunder for de små.For at gøre ferien skøn og bekvem for de mindste rejsende, kan du forhåndsbestille babyseng og klapvogn, når du bestiller rejsen.

Blue Star för ungdomar

For de unge

Skal du hænge ud ved stranden eller ved poolen? På mange af vores Blue Star-hoteller har du mulighed for begge dele. Hvis du vil opleve noget og møde nye venner, kan du komme med på en udflugt eller deltage i nogen af de aktiviteter som TUIs skandinaviske guider arrangerer.

Flere dage om ugen arrangerer TUIs skandinaviske guider forskellige aktiviteter, som f.eks. tennisturnering, fodboldkampe og vandlege.På de fleste destinationer kan du også vælge blandt et stort udvalg af udflugter. Vi har alt fra spændende eventyr til afslapning, underholdning og shopping. Husk at det kan være smart at bestille i forvejen.

Se film fra Blue Star

Blue star hotel med TUI

Nøje udvalgte hoteller

Hoteller tæt på stranden, med gode poolområder eller med værelser med plads til mange. Gode hoteller, hvor mange gæster vælger at komme tilbage år efter år.