All Inclusive i Kap Verde

Vores All Inclusive hoteller er perfekte til dig, der vil spise og drikke godt på ferien - uden at skulle tænke på regningen. Charterrejser med All Inclusive betyder, at alle måltider er betalt på forhånd, og både voksne og børn kan tage for sig af mad, drikke, is og lækkerier uden begrænsninger. Bestil en rejse til Kap Verde og få en afslappende ferie, hvor alle i familien kan spise det, de bedst kan lide!

Hoteltips

Find dit hotel i Kap Verde med All Inclusive

Her ser du vores udvalg af hoteller med All Inclusive i Kap Verde. På nogle af hotellerne er All Inclusive inkluderet i rejsens grundpris, mens du på andre hoteller skal tilvælge All Inclusive. Vi har mange forskellige hoteller med All Inclusive i forskellige prisklasser. Se alle vores hoteller med All Inclusive til Kap Verde her. Vi anbefaler blandt andre: Blue Star Riu Touareg, Sol Dunas Resort og Melia Tortuga Beach.

All Inclusive rejser i Kap Verde for familier med børn

Når hele familien skal med på ferie, er det rart at finde et All Inclusive hotel for hele familien. Riu Palace Santa Maria er et paradis for familier. Med fem pools, vandpark, All Inclusive, legeværelse, børneklub, spa og sportsaktiviteter, er her alt hvad familien har brug for.

Hvad er inkluderet, når man bestiller All Inclusive?

Når du bestiller All Inclusive, er morgenmad, frokost, middag og drikkevarer til måltiderne altid inkluderet. Dette inkluderer drikkevarer såsom vand, sodavand, lokal øl og vin. Snacks og gratis drinks fra mindst én bar på hotellet er også inkluderet i prisen.

Billige All Inclusive rejser til Kap Verde

All Inclusive rejser behøver ikke tømme hele opsparingen. For dig, der leder efter billige rejser til Kap Verde med All Inclusive, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, der passer dig. Hvis du er fleksibel i forhold til afrejsetidspunkt, kan du også tjekke vores afbudsrejser til Kap Verde.

 

Se alle hoteller på Kap Verde »