Rejser
til
Negombo

Pris fra

...

Hoteller

3

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 110,-
  • 1 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaLankesisk rupee (LKR)
  • Tidsforskel+4,5 timer
  • HovedstadColombo
  • SprogSingalesisk, tamil og engelsk
  • Befolkningca. 137.225

Rejser til Negombo

Negombo

Negombo er en livlig by med en fin strand, kun 30 km fra hovedstaden Colombo. Her kan du bo på prisbillige mellemklassehoteller direkte ved stranden.

Byen Negombo ligger på Sri Lankas vestkyst, kun 20 minutters rejse fra lufthavnen. Byen har stolte fisketraditioner, og hver dag kommer bådene ind til havnen udenfor byen med deres fangst af rejer, hummer og farverige fisk. I lagunen kan du tage på bådsafari og se fiskestimer i det klare vand. Via kanalerne kan du fortsætte din sightseeing ind i selve byen, hvor huse i kolonistil blandes med nyere bebyggelse.

Hoteller på stranden

Langs gaderne i Negombo er der restauranter, der har specialiseret sig i at servere fisk der lige er hevet op af havet. Ved stranden er der også barer, småbutikker og mulighed for at prøve kitesurfing, wakeboard og vandski. Votes hoteller ligger ved stranden, så du er tæt på det meste.

Hovedstaden Colombo

Fra det centrale Negombo er der kun 30 km til hovedstaden Colombo, en millionby der er et miks af gamle kolonihuse, nye shoppingcentre, bazarkvarterer, museer og gallerier. Hist og her er der fine paladser og fæstninger, der minder om hollændernes, portugisernes og briternes kolonistyre.

Se mere af Sri Lanka

Er du nysgerrig efter at se mere af landet? Lej en bil med chauffør eller tag med på nogle af vores guidede udflugter. Tag op i de grønne bjerge, hvor den berømte ceylonte dyrkes. En berømt seværdighed er Tandens Tempel i Kandy, hvor en af buddhismens vigtigste relikvier, Buddahs ene kindtand, opbevares i et guldskrin.

Folkeliv og myldrende markeder

Sri Lankas farverige kultur er en oplevelse i sig selv. Gademarkeder med et mylder af cykler, grøntsagsboder og maddufte. Smilende mennesker i lændeklæder med batikmønstre. Stolpefiskere der fanger sardiner siddende på træstativer i det lave vand. Hvor du end befinder dig, kommer du tæt ind på det lankesiske hverdagsliv – og det er måske netop det, der bliver dine stærkeste ferieminder fra Sri Lanka.

Vejret på Sri Lanka

På Sri Lanka er klimaet tropisk med gennemsnitstemperaturer hele året på omkring 30 grader i dagtimerne, og 27-28 grader i vandet. Kraftige men hurtigt overståede tropiske regnbyger kan forekomme hele året, men er mest almindeligt i sommermånederne. Her kan du se aktuel vejrprognose og årsstatistik for Negombo.

Rejsetyper i Negombo