Rejser
til
Ahungalla

Pris fra

...

Hoteller

2

Prisniveau

Gennemsnitspris
  • Enkel middagca. 125,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaLankesisk rupee (LKR)
  • Tidsforskel+4,5 timer
  • HovedstadColombo
  • SprogSingalesisk, tamil og engelsk
  • Befolkning21 200 000

Rejser til Ahungalla

Ahungalla

**Direkte ved den lange hvide strand i Ahungalla, kan du bo på vores fine RIU Sri Lanka med store pools, flere restauranter, træning, spa og underholdning. Samtidig er det let at tage på udflugter til markeder, templer og nationalparker.

Ahungalla er stedet for dig, der vil opleve noget nyt og spændende samtidig med at du bor bekvemt. Et af vores hoteller er RIU Sri Lanka(bygget 2016), der har en drømmebeliggenhed ved stranden og masser af faciliteter. All Inclusive indgår døgnet rundt, og foruden buffeterne er der restauranter med temaer som italiensk, asiatisk og grill.

Mange valgmuligheder
Den lange palmefyldte strand er hovedattraktionen i Ahungalla, en drøm for dem, der længes efter ro og bare ønsker at tage dagen som den kommer. Samtidig er der mange valgmuligheder: på Sri Lanka er der både vandaerobics, fitness og en dejlig spa-afdeling. Børnene kan lege i RiuLand, og om aftenen er der ofte livemusik eller andre former for underholdning.

Ahungallas centrum
Langs stranden ligger der flere hoteller, og der er kun halvanden kilometer fra RIU Sri Lanka til Ahungallas lille centrum med nogle butikker og restauranter. Tager du en tuk-tuk og kører sydpå, kommer du hurtigt til nogle byer, der har et lidt større udvalg. Feriebyen Bentota ligger 14 kilometer fra Ahungalla. Det tager cirka en time med bil til kystbyen Galle. Byen er kendt for sit fort og den livlige fiskerihavn.

Se mere af Sri Lanka
Er du nysgerrig efter at opleve endnu mere af landet? Lej en bil med chauffør eller tag med på nogle af vores guidede udflugter. Tag op i de grønne bjerge, hvor den berømte ceylonte dyrkes. Eller til hovedstaden Colombo med en blanding af kolonihuse, shoppingcentre, bazarkvarterer og gallerier. En populær seværdighed er Tandens Tempel i Kandy, hvor en af buddhismens vigtigste relikvier, Buddhas ene kindtand, opbevares i et skrin af guld.

Folkeliv og myldrende markeder
Sri Lankas farverige kultur er en oplevelse i sig selv. Gademarkeder med et mylder af cykler, grøntsagsboder og maddufte. Venlige og smilende mennesker klædt i saris med batikmønstre. Styltefiskere der fanger sardiner siddende på træstativer i det lave vand. Hvor du end befinder dig, er du tæt på det lankesiske hverdagsliv – og det er måske netop det, der bliver dit stærkeste ferieminde fra Sri Lanka.

Vejret på Sri Lanka Sri Lanka er klimaet tropisk med ensartede temperaturer hele året – cirka 30 grader i lufthaven om dagen og 27-28 grader i vandet. Kraftige men hurtigt overståede regnbyger kan forekomme hele året, men er mest almindeligt i sommermånederne.

Rejsetyper i Ahungalla