Rejser
til
Hikkaduwa

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 120,-
  • 1 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaLankesisk rupee (LKR)
  • Tidsforskel+4,5 timer
  • HovedstadColombo
  • SprogSingalesisk, tamil og engelsk
  • Befolkningca. 101.340

Rejser til Hikkaduwa

Hikkaduwa

I Sri Lankas livligste badeby Hikkaduwa foregår det meste på den fine strand. Om dagen vrimler det med soldyrkere og surfere, og om aftenen danser man under stjernehimlen. Vores hoteller er centralt beliggende.

Hikkaduwa er et farverigt mylder af dykkercentre, småbutikker, håndarbejdsatejeer, strandbarer, restauranter og pop-up-klubber på stranden. Byen ligger nær hovedvejen mellem storbyerne Colombo og Gale.

Dykning og snorkling

Denne populære badeby er også blevet et populært centrum for dykkerkulturen, takket være de fine koralrev i nærheden. Tag et dykkerkursus eller lej snorkeludstyr og tag ud på egen hånd. En glasbundsbåd er en anden måde at opleve livet under havoverfladen på. I nærheden ligger der en indsø med et rigt fugleliv, hvor du kan sejle i kano i solnedgangen.

Se mere af Sri Lanka

Er du nysgerrig efter at se mere af landet? Lej en bil med chauffør eller tag med på nogle af vores guidede udflugter. Tag op i de grønne bjerge, hvor den berømte ceylonte dyrkes. Eller til hovedstaden Colombo med et miks af kolonihuse, shoppingcentre, bazarkvarterer og gallerier. En berømt seværdighed er Tandes Tempel i Kandy, hvor en af buddhismens vigtigste relikvier, Buddhas ene kindtand, opbevares i et guldskrin.

Folkeliv og myldrende markeder

Sri Lankas farverige kultur er en oplevelse i sig selv. Gademarkeder med et mylder af cykler, grøntsagsboder og maddufte. Smilende mennesker iklædt sarier med batikmønstre. Styltefiskere der fanger sardiner siddende på træstativer i det lave vand. Hvor du end befinder dig, kommer du tæt på det lankesiske hverdagsliv – og måske er det netop det, der bliver dine stærkeste ferieminder fra Sri Lanka.

Vejret på Sri Lanka

På Sri Lanka er klimaet tropisk med gennemsnitstemperaturer hele året på omkring 30 grader i dagtimerne, og 27-28 grader i vandet. Kraftige men hurtigt overståede tropiske regnbyger kan forekomme hele året, men er mest almindeligt i sommermånederne. Her kan du se aktuel vejrprognose og årsstatistik for Hikkaduwa.

Rejsetyper i Hikkaduwa