Rejser
til
Mount Lavinia

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 120,-
  • 1 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaLankesisk rupee (LKR)
  • Tidsforskel+4,5 timer
  • HovedstadColombo
  • SprogSingalesisk, tamil og engelsk
  • Befolkningca. 219.825

Rejser til Mount Lavinia

Mount Lavinia

Mount Lavinia er en stor by cirka 10 km syd for Sri Lankas hovedstad Colombo. Her bor du på det elegante Mount Lavinia Hotel i britisk kolonistil med spa, fitness og poolområde med havudsigt.

Mount Lavinia Hotel er et af øens mest kendte hoteller, med hvidpudsede facader, søjlegange og pompøse balustrader. I dette miljø er det nemt at føle sig hensat til 1800-tallet, da det var stedet for den hemmelige kærlighedshistorie mellem den britiske guvernør Sir Thomas Maitland og den smukke danserinde Lovina.

Direkte på stranden

Hotellet har flere restauranter, så middag i solnedgangen ved det Indiske Ocean hører til dagligdagen her. Der er endu flere restauranter at vælge mellem langs stranden og inde i centrum, en kort gåtur fra hotellet. Byen er kendt for sit forlystelsesliv, så der er meget at vælge mellem.

Hektiske Colombo

Fra Mount Lavinia er der cirka 10 km ind til Colombo, Sri Lankas hovedstad med næsten en million indbyggere. Der er paladser og fæstninger der minder om hollændernes, portugisernes og briternes kolonistyre, men også god shopping med alt fra mode og elektronik til asiatiske krydderier i de farverige bazarkvarterer Pettah.

Se mere af Sri Lanka

Er du nysgerrig efter at opleve mere af landet? Lej en bil med chauffør eller tag med på nogle af vores guidede udflugter. Tag op i de grønne bjerge, hvor den berømte ceylonte dyrkes. En populær seværdighed er Tandens Tempel i Kandy, hvor en af buddhismens vigtigste relikvier, Buddhas ene kindtand, opbevares i et skrin af guld.

Folkeliv og markeder

Sri Lankas farverige kultur er en oplevelse i sig selv. Gademarkeder med et mylder af cykler, grøntsagsboder og maddufte. Venlige og smilende mennesker klædt i saris med batikmønstre. Styltefiskere der fanger sardiner siddende på træstativer i det lave vand. Hvor du end befinder dig, er du tæt på det lankesiske hverdagsliv – og det er måske netop det, der bliver dit stærkeste ferieminde fra Sri Lanka.

Vejret på Sri Lanka

På Sri Lanka er klimaet tropisk med gennemsnitstemperaturer hele året på omkring 30 grader i dagtimerne, og 27-28 grader i vandet. Kraftige men hurtigt overståede tropiske regnbyger kan forekomme hele året, men er mest almindeligt i sommermånederne. Her kan du se aktuel vejrprognose og årsstatistik for Mount Lavinia.

Rejsetyper i Mount Lavinia