Rejser
til
Wadduwa

Pris fra

...

Hoteller

3

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 120,-
  • 1 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaLankesisk rupee (LKR)
  • Tidsforskel+4,5 timer
  • HovedstadColombo
  • SprogSingalesisk, tamil og engelsk
  • Befolkning21 200 000

Rejser til Wadduwa

Wadduwa

Hvis du ønsker en afslappende og luksuriøs ferie i fredelige omgivelser, er Wadduwa det rigtige valg. Her kan du vælge mellem flere førsteklasses hoteller ved en lang palmefyldt strand.

Wadduwa er en badeby ved en strand, der er omkranset af hundredvis af slanke kokospalmer og en frodig vegetation. Her ved en af vestkystens fineste strande ligger hotel Blue Water, med alt hvad du har brug for inde på hotelområdet.

Berømt hotel

Et af vores hoteller er The Blue Water, der er designet og indrettet af Geoffrey Bawa, en af Asiens førende arkitekter. Karakteristisk for Bawa er, at grænserne mellem udendørs- og indendørs-miljø er udhvisket. Indretningen er minimalistisk og stilren, og i en pavillion ligger hotellets ayurveda-spa.

Bawas hjem

Er du interesseret i design og arkitektur må du ike gå glip af Bawa livsværk, Lunuganga, arkitektens hjem, der efter hans død er blevet åbnet for offentligheden. Lunuganga ligger lige udenfor Bentota, og det tager cirka en time med bil dertil.

Roligt og fredeligt

Wadduwa er en lille fisker- og badeby med et roligt tempo og nogle småbutikker, der sælger smykker og lokal håndarbejde. Der er et lille udvalg af restauranter og barer, men intet nævneværdigt natteliv. Syv kilometer nordpå ligger byen Panadura, der byder på lidt mere shopping og restauranter. Otte kilometer mod syd ligger byen Kalutara, der har lidt mere at byde på, hvis du ønsker lidt afveksling.

Se mere af Sri Lanka

Er du nysgerrig efter at opleve mere af landet? Lej en bil med chauffør eller tag med på nogle af vores guidede udflugter. Tag op i de grønne bjerge, hvor den berømte ceylonte dyrkes. Eller til hovedstaden Colombo med en blanding af kolonihuse, shoppingcentre, bazarkvarterer og gallerier. En populær seværdighed er Tandens Tempel i Kandy, hvor en af buddhismens vigtigste relikvier, Buddhas ene kindtand, opbevares i et skrin af guld. Men der er selvfølgelig også meget at opleve på nærmere hold.

Folkeliv og myldrende markeder

Sri Lankas farverige kultur er en oplevelse i sig selv. Gademarkeder med et mylder af cykler, grøntsagsboder og maddufte. Venlige og smilende mennesker klædt i saris med batikmønstre. Styltefiskere der fanger sardiner siddende på træstativer i det lave vand. Hvor du end befinder dig, er du tæt på det lankesiske hverdagsliv – og det er måske netop det, der bliver dit stærkeste ferieminde fra Sri Lanka.

Udflugtstips

  • Safari i Yala nationalpark
  • Hel dag i Colombo med templer og markeder
  • Hvalsafari

Vejret på Sri Lanka

På Sri Lanka er klimaet tropisk med gennemsnitstemperaturer hele året på omkring 30 grader i dagtimerne, og 27-28 grader i vandet. Kraftige men hurtigt overståede tropiske regnbyger kan forekomme hele året, men er mest almindeligt i sommermånederne. Her kan du se aktuel vejrprognose og årsstatistikfor Wadduwa.

Rejsetyper i Wadduwa