Rejser
til
Lagos

Pris fra

...

Hoteller

5

Prisniveau

Priseksempler fra Albufeira
  • 1,5 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel-1 time
  • HovedstadLissabon
  • SprogPortugisisk
  • Befolkningca. 31.050

Rejser til Lagos

Lagos

Lagos er en meget hyggelig badeby til dig, der vil kombinere afslappende dage på stranden med byatmosfære, charmerende restauranter og romantiske gamle kvarterer. Blandt hotellerne er et elegant TUI Sensimar til voksne uden børn.

Lagos ligger i det vestlige Algarve, 60 km fra kystens største rejsemål Albufeira. Her bor der cirka 30.000 indbyggere, og beliggenheden kan ikke blive mere naturskøn. På den ene side ser du solfyldte bakker med oliventræer, i den anden retning grænser sandstensklipper og gyldne strande op til det blå Atlanterhav.

Snoede stræder og lystbådehavn

Den velbevarede ældste bydel er omkranset af en bymur fra maurernes tid. Der kan du gå rundt blandt hvidkalkede huse, småbutikker og frodige små torve med udeserveringer. Lige nedenfor ligger den palmefyldte promenade langs kanalen, der forbinder havet med fiskerihavnen og lystbådehavnens mange seljbåde.

Flere sandstrande

Der er flere mindre badestrande nedenfor den gamle bydel, omgivet af smukke sandstensklipper. På den anden side af kanalen begynder paradestranden Meia Praia, der med sine fire kilometer er en af Algarves længste og fineste. Vores TUI Sensimar-hotel ligger næsten direkte ved stranden og ti minutters gang fra marinaen og den gamle bydel.

Mad & drikke

Fiske- og skaldyrsrestauranterne er et "must" her på søfarernes kyst. Prøv for eksempel grillede sardiner, fiskesuppen caldo de peixe og den kloløse hummer lagosta. Kylling piri-piri er en stærk klassiker, der grilles marieneret i chili. Nogle af Portugals bedste vine kommer fra distrikterne Lagos, Portimão og Alentejo.

Tips!

Tag på en udflugt til idylliske Sagres på Europas sydvestligste odde. Den lille fiskerby byder på brostensstræder, fyrtårn, en romantisk borg fra Henrik Søfarerens tid og mange gode restauranter.

Rejsetyper i Lagos