Rejser
til
Armação de Pêra

Pris fra

...

Hoteller

3

Prisniveau

Priseksempler fra Albufeira
  • 1,5 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel-1 time
  • HovedstadLissabon
  • SprogPortugisisk
  • Befolkningca. 4.870

Rejser til Armação de Pêra

Armação de Pêra

Armação de Pêra er på samme tid en moderne badeby og en traditionel fiskerby ved en lang, bred og gylden sandstrand. I den ene ende af stranden ligger der store hoteller, i den anden trækker fiskerne deres fangst i land. Stranden er bred og børnevenligt lavvandet, og her er hoteller med aktiviteter og restauranter under samme tag.

Kilometer efter kilometer af gyldne sandstrande blandet med sandstensklipper fylder Algarvekysten i det sydlige Portugal. Armação de Pêra ligger midt imellem de lidt større feriebyer Portimão og Albufeira.

Vandsport og grillede sardiner

Der sker meget på stranden: windsurfing, dykning, snorkling og mere anderledes former for vandsport som kan være sjove at prøve. Ved strandpromenaden kan du vælge mellem restauranter med alt fra hamburgers til grillede sardiner.

Fiskerbåde på rækker

Den anden ende af stranden er som en lille by med fiskeboder og både, der kommer ind med deres fangst. Fortsætter du ind mod byen kommer du til den gamle bydel med brostensstræder og små hyggelige restauranter, der serverer fisk og skaldyr på tusinde måder. Sardiner og makrel i lime er en specialitet...

Småbutikker med håndarbejde

Der er mange små butikker i Armação de Pêra, mange af dem sælger lokalt håndarbejde. Du kan enten købe keramikfade eller håndlavede smykker med hjem. Er du ude efter rigtig shopping, skal du tage til Portimão eller Albuferira, hvor der er mere almindelige butikker med sko, tasker og tøj.

Spil golf

Det skønne klima, naturen og velholdte golfbaner. Alt bidrager til at gøre Algarve til et af de bedste steder i Europa når det gælder golfrejser. I Armação de Pêra ligger der flere baner indenfor rækkevidde. En af dem er Herdade dos Salgados (nær Praia Grande).

Tips om mad og drikke

Fiske- og skaldyrsretterne er et "must" her på søfarernes kyst. Prøv for eksempel grillede sardiner, fiskesuppen caldo de peixe og den kloløse hummer lagosta. Kylling piri-piri er en hot klassiker, der grilles marineret i chili. Nogle af Portugals bedste vine kommer fra distrikterne Lagos, Portimão og Alentejo.

Rejsetyper i Armação de Pêra