Rejser
til
Santana

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 90,-
  • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel-1 time
  • HovedstadLissabon (Portugal), Funchal (Madeira)
  • SprogPortugisisk
  • Befolkningca. 6.000

Rejser til Santana

Santana

Santana er perfekt til dig, der vil opleve Madeiras sjæl. Hotellet ligger på en klippe med havudsigt, har en populær restaurant, og arrangerer vinsmagninger. Lej en bil så du nemt kan komme rundt til vandrestier og og de små byer.

Santana på Madeiras nordkyst er et landbrugsområde med frugt- og grøntsagsmarker. I den idylliske lille by har man bevaret flere end 100 af øens traditionelle trekantede huse. De ligger på bjergskråningen ovenfor en bred dal og ser ud som små dukkehuse med deres røde, gule eller blå døre og vinduer. I byen er der nogle få restauranter og butikker, her tager man ikke til på grund af folkelivet, men for at nyde roen og den frodige natur.

Smukke udsigter

Naturen på Madeiras nordkyst er storslået og dramatisk. Dels på grund af den tætte grønne vegetation men også på grund af højdeforskellene, der gør, at man overalt har en enestående udsigt. Her på nordkysten kan vejret være lidt mere uforudsigeligt end på andre dele af øen.

Bo på vingårdshotel

På hotel Quinta de Furao bor du omgivet af vegetation, på en klippe med en milevid udsigt over havet og bjergbyerne. Hotellet har pool og jacuzzi (med eller uden tag, afhængig af vejret), sauna, pub og en restaurant med en varieret menu og gode vine. Faktisk bor du på en gammel vingård.

Med bil rundt på øen

Madeira er kun 60 km lang og 20 km bred, og har et behageligt klima, der gør, at øen er dækket af grønne planter og blomster hele året. Langs vandingskanalerne, levadaerne, kan du vandre i skove med eucalyptus og mimoser. Nye veje og tuneller gør det nemt at komme mellem byer, udsigtssteder og fine vandrestier i bjergene. Santana er et perfekt udgangspunkt for udflugter rundt om på øen. Lej en bil samtidig med at du bestiller rejsen.

Byliv, golf og gourmetmiddage

Maderia er det rette sted, hvis du vil tilrbinge ferien med livets goder. Fra Santana er der cirka 40 kilometer til Funchals charmerende byliv, med hyggelige restauranter, markedshal og moderne shopping. Her kan du spise fiske- og skaldyrsmiddage i topklasse, sidde på cocktailbarer med panoramaudsigt, og besøge Blandy's vinhus. Det kan være lidt af en udfordring at spille golf, banerne er temmelig kuperede, men udsigten slår det meste.

Udflugtstips

  • Byrundtur i Funchal
  • Levadavandringer
  • Jeepekspedition

Rejsetyper i Santana

Anbefalede hoteller - Santana

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i Santana Vis alle hoteller på Madeira