Hoteller i Portugal

Her finder du hele vores udvalg af hoteller på rejser til Portugal. Vi har valgt de bedste hoteller, som Portugal har at tilbyde for at sikre dig den bedst mulige ferie. Uanset om du rejser selv, med familien, som par eller i en gruppe, kan du være sikker på at finde et hotel, som passer til dig. Brug et øjeblik, lad dig inspirere og find dit drømmehotel.

Hoteltips

Bedste hoteller i Portugal

Vi har et bredt udvalg af gode hoteller i Portugal, men tre særligt gode, som vi kan anbefale, er Riu MadeiraMadeira, Robinson Quinta da RiaAlgarvekysten og voksenhotellet TUI Blue Falesia Atlantic.


Familiehoteller i Portugal

Vi har et bredt udvalg af gode hoteller til familier med børn i Portugal. Tre særligt gode familiehoteller i Portugal, som vi anbefaler, er Robinson Quinta da Ria i Tavira, Calheta Beach All InclusiveMadeira og 3HB Guarana i Albufeira. Alle disse tre hoteller har All Inclusive, separate børnepools og en international børneklub for de mindste og lidt større børn i familien.


Bedste hoteller for voksne i Portugal

Hvis du i stedet leder efter et godt hotel til voksne i Portugal, anbefaler vi TUI Blue For Two konceptet TUI Blue Madeira Gardens på Madeira og TUI Blue Falesia Atlantic i Albufeira. Disse hoteller henvender sig til par og giver dig mulighed for at slappe af i en voksen atmosfære. Hoteller byder alle hotellets gæster over 16 år velkommen.


Billige hoteller i Portugal

Hvis du leder efter en prisvenlig ferie i Portugal, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, du er interesseret i. Se også vores afbudsrejser til Portugal.


Se alle All Inclusive hoteller i Portugal »

Se alle hoteller »