Rejser
til
Madeira

Pris fra

...

Hoteller

22

Prisniveau

Priseksempler fra Funchal
  • Enkel middagca. 90,-
  • 1,5 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel-1 time
  • HovedstadLissabon (Portugal), Funchal (Madeira)
  • SprogPortugisisk
  • Befolkningca. 289.000

Rejser til Madeira

Frodige Madeira

De fleste har sikkert hørt tale om Madeiras skønne klima, vine, pragtfulde blomster og vandreruter. Men vidste du også, at øen byder på mange småluksuriøse ting af en anden slags for livsnydere, gennem hovedstaden Funchals elegante lidobad, shoppinggader, restauranthaver, cocktailbarer og spahoteller på havklipper.

Det gode liv i Funchal
Funchal er en levende og mangfoldig havneby, hvor Cristiano Ronaldo-museet er en af de nyeste seværdigheder. Du kan nyde den gamle markedshals dufte og tage svævebanen op til bjergbyen Monte med sin paladshave. I Blandy's Wine Lodge kan du købe langtidslagret Madeiravin. Ved havnen og langs strandpromenaden ligger der mange restauranter med alt fra skaldyr til traditionelle grillspyd på menuen.

Aktiv ferie nær naturen
I Madeiras grønne bjerge findes der flere hundrede kilometer med vandingskanaler, såkaldte lavadaer.Du kan vandre langs dem gennem fortryllende vegetation, forbi små vandfald og på bjergskråninger med udsigt over dalenes byer. Eira do Serrado ovenfor den berømte Nonnernes Dal eller de naturlige havvandspools i Porto Moniz.

Helårsrejsemål på Madeira
Under de forskellige links kan du læse mere om ferieudbuddet og vores bedste hoteller:
Funchal – øens farverige hovedstad med strandpromenader, jacaranda-alleer, markedshal, museer, restauranter, lidobad og mange fine hoteller ved havet.
Canico do Baixo – med vores elegante RIU-hotel på en odde direkte ved hav og strand

I vintersæsonen desuden:
Calheta – fredelig by i sydvest ved en af Madeiras få sandstrande
Santana – charmerende bjergby, hvor du kan bo på vores vingårdshotel med milevid havudsit.

Rejs til Madeira med TUI
Vores rejser til Madeira foregår med rutefly, hvilket medfører, at rejselængderne er fleksible. Vi har ingen guider på rejsemålet men du kan kontakte vores TUI Service Center via telefon eller sms – både før og i løbet af rejsen.

Rejsetyper i Madeira