Rejser
til
Alvor

Pris fra

...

Hoteller

9

Prisniveau

Priseksempler fra Albufeira
  • 1,5 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel-1 time
  • HovedstadLissabon
  • SprogPortugisisk
  • Befolkningca. 6.150

Rejser til Alvor

Alvor

Den tidligere fiskerby Alvor i det vestlige Algarve, inviterer til en ferie fuld af alt det, der har gjort den gyldne kyst berømt: skønt klima, enestående strande, smukke klippeformationer og ægte portugisisk armosfære.

Centrum af Alvor ligger ved en flodmunding, hvor indbyggerne plukker skaldyr når tidevandet er lavt. Området er kulturfredet, og de gamle fiskerhuse er blevet omdannet til elegante private boliger. I de snoede stræder ligger utallige små restauranter, og nede ved vandet kan du se ud over bådene fra en fin strandpromenade.

Bo ved den gyldne strand

Den lange strand er blandt Algarves fineste og begynder et kort stykke fra bykernen. Vores hoteller ligger nær eller direkte ved stranden, en eller et par kilometer fra centrum, så du er tæt på både strand og byliv.

Livlige nabobyer
Aftenlivet på Alvors restauranter, barer og strandcafeer tilfredsstiller de fleste, men skal der være endnu mere gang i den, er der kun nogle kilometer til natklubber og casino i Portimão og Praia da Rocha. Der finder du også et større shoppingudvalg med centre og mærkevarebutikker.

Mad og drikke

Fiske- og skaldyrsrestauranterne er et "must" på søfarernes kyst. Prøv for eksempel grillede sardiner, fiskesuppen caldo de peixe og den kloløse hummer lagosta. Kylling piri-piri er en hot klassiker, der grilles marineret i chili. Nogle af Portugals bedste vine kommer distrikterne Lagos, Portimão og Alentejo.

Rejsetyper i Alvor