Rejser
til
Albufeira

Pris fra

...

Hoteller

32

Prisniveau

Priseksempler fra Albufeira
  • 1,5 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel-1 time
  • HovedstadLissabon
  • SprogPortugisisk
  • Befolkningca. 40.830

Rejser til Albufeira

Albufeira

Albufeira er Algarves største og mest livlige badeby. Med lange gyldne sandstrande, god shopping, charmerende gamle kvarterer, natteliv og hundredvis af restauranter. Bor du ved de rolige strande i Olhos de Agua, ca. 10 km øst for centrum, får du det bedste af to verdener.

Start med at udforske Albufeira på en gåtur i den hyggelige gamle bydel med sine snoede brostensstræder. Besøg en stemningsfuld kirke, køb ind i kunstnerbutikkerne og nyd en kaffe ved det charmerende torv.

Marina og lange strande

I marinaen blandes yachter med fiskerbåde, der bliver betragtet af gæsterne på kajernes cafeer. Lige ved siden af begynder Albufeiras mest berømte strand Praia de Pescadores, med gyldent sand, farverige parasoller og mange strandserveringder, der spreder forføriske dufte af trækulsgrillet fisk.

Tempofyldt natteliv

I nye Albufeira, nogle hundrede meter oppe fra Oura-stranden, ligger Algarves livligste bargade. Den hedder Avenida Sá Carneiro men kaldes ofte for T_he Strip_, og er fyldt med cocktailbarer, restauranter, pub'er og natklubber.

Hoteller ved strandene

Olhos de Agua er en rolig hotelbydel ved lange strande, cirka otte kilometer fra mylderet. Her er også en del restauranter og småbutikker, men det meste af ferielivet finder sted på hotellerne. En anbefaling til dig med børn er vores RIU-hotel med All Inclusive og familieaktiviteter. Rejser du uden børn skal du e nærmere på TUI Blue Falesia.

Tips til mad & drikke

Fiske- og skaldyrsretterne er et "must" her på søfarernes kyst. Prøv for eksempel grillede sardiner, fiskesuppen caldo de peixe og den kloløse hummer, lagosta. Kylling piri-piri er en hot klassiker, der grilles marineret i chili. Nogle af Portugals bedste vine kommer fra distrikterne Lagos, Portimão og Alentejo.

Rejsetyper i Albufeira