Rejser
til
Campofelice di Roccella

Pris fra

...

Hoteller

3

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middag:ca. 120,-
  • 1 liter vand:ca. 2,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadRom
  • SprogItaliensk
  • Befolkningca. 5.000.000

Rejser til Campofelice di Roccella

Campofelice di Roccella

Campofelice di Roccella er en lille by omgivet af citronlunde på Siciliens nordkyst. Her er en lang sandstrand, charmerende restauranter og en 18-hullers golfbane. Der er kun en kort bil- eller togrejse til middelalderbyen Cefalù.

Campofelice di Roccella ligger på en bakke i landlige omgivelser. Rundt om bytorvet er der nogle gader med restauranter, som serverer rustik siciliansk mad af råvarer der dyrkes i området.

Lang strand

Stranden er lang, tæt på 20 kilometer, men ikke særlig bred og der blæser ofte en vind fra havet. Visse dele af stranden er dækket af fint sand, andre dele består af rullesten.

Charmerende Cefalù og storbyen Palermo

Der er kun en kort togrejse eller et kvarters kørsel i bil til byen Cefalú, der er en af øens smukkeste byer. Perfekt til en dagsudflugt, hvor du kan gå rundt i de smalle stræder, besøge designbutikker og slå dig ned på et trattoria. Vil du opleve den trendy storby Palermo med modebutikker og museer, tager du toget i den modsat retning (turen tager cirka en time).

Vandrestier og sovebyer

Lige udenfor Campofelice di Roccella ligger naturreservatet Madonie, for foden af bjerget af samme navn. Her kan du følge vandrestier gennem en frodig og grøn natur og stoppe i små middelalderbyer som Castelnuovo, hvor tiden har stået stille. Vil du se dig omkring på Sicilien i det eget tempo, kan du leje en bil gennem os hjemmefra.

Rejsetyper i Campofelice di Roccella