Luksuriøse RIU-hoteller til vinter

RIU Palace er vores mest luksuriøse RUI-hoteller. De ligger altid ved stranden, servicen er verdensklasse, og maden er af den højeste kvalitet med et stort udbud. Her giver vi vores bedste tips til vinterens bedste hoteller på Kanarieøerne, Kap Verde og lidt længere væk som Maldiverne og Zanzibar.

I samarbejde med RUI Hotels og Resorts

riulogo

RIU Palace Oasis, Gran Canaria

Det nyrenoverede RIU Palace Oasis ligger med egen udgang til Maspalomasstranden. Hotellet har sin egen hyggelige gårdhave med palmer og kunstige søer, spa, fitness og en golfbane lige i baghaven. Du kan vælge mellem tre forskellige pools, og hovedpoolen er opvarmet i vinterhalvåret. Børnene har både legerum, legeplads og børnepool, hvor de kan boltre sig. Den store morgenmadsbuffet indgår, ligesom du kan bestille halvpension med fantastiske middage hver eneste aften. Hvad siger du for eksempel til frisk grillet fisk, tapas og chokoladefondue?

Rejs med TUI til RIU Palace Oasis
RIU Palace Oasis har tre dejlige pools og direkte udgang til stranden.

RIU Palace Maspalomas, Gran Canaria

Overfor havet og Playa del Ingles’ sanddyner på Gran Canaria ligger RIU Palace Maspalomas. Hotellet har flere pools, som alle er opvarmet om vinteren. Morgenmadsbuffeten indgår i prisen, og du kan vælge halvpension til og få middag på hotellet hver aften. Netop maden er noget af det, mange af vores gæster synes bedst om på hotellet sammen med beliggenheden med Maspalomas-ørkenen som nærmeste nabo. Gå ikke glip af en tur langs strandpromenaden til San Augustin og Meloneras.

Rejs med TUI til RIU Palace Maspalomas
Overfor havet og Playa del Ingles’ sanddyner ligger RIU Palace Mespalomas.

RIU Palace Tenerife, Tenerife

Direkte ved havet på det sydlige Tenerife ligger RIU Palace Tenerife. Mellem hotellet og poolen er der grønne områder, palmer, solstole, og du har hele tre pools at vælge mellem – både indendørs- og udendørs. Om vinteren er poolen opvarmet, og mod havet findes en fantastisk infinity pool. Morgenmad indgår i prisen, og du kan opgradere til halvpension. Det er fantastisk at sidde på hotellet terrasse og se solen gå ned bag naboøen La Gomera.

Rejs med TUI til RIU Karamboa på Kap Verde

RIU Palace Jandia, Fuerteventura

Vågn op til udsigten af det turkise hav og det hvide sand på RIU Palace Jandia. Tag en morgendyp i Atlanterhavet eller i poolen, hvorfra du selvfølgelig også har havudsigt. Morgenmaden er med i prisen, og hvis du tilkøber halvpension, er der en overdådig middagsbuffet hver aften. Vil du lavet andet end at sole og bade, kan du leje cykel, surfbræt eller bil og opleve mere af Fuerteventura. Glem ikke at tage en gåtur langs strandpromenaden ind til byen Morro Chable. Du finder hyggelige caféer og barer langs vejen.

Rejs med TUI til RIU Palace Jandia
RIU Palace Jandia ligger langs med den smukke, hvide strand på Fuerteventura.

RIU Palace Boavista, Boavista, Kapverde

Direkte ved stranden Praia de Charves på Boavista ligger nybyggede RIU Palace Boavista. Her indgår en fantastisk All inklusive i prisen, og hotellet har hele fire restauranter og seks barer. Der er både fitness, spa, børneklub og en volleyballbane, og du kan tage på fisketur eller hvalsafari i området. Mis ikke en gåtur langs de endeløse strande, hvor du ofte er helt alene.

Rejs med TUI til RIU Palace Boavista
Nybyggede RIU Palace Boavista ligger direkte ved stranden Praia de Charves.

RIU Palace Cabo Verde, Sal, Kap Verde

Uden for Santa Maria på øen Sal finder du RIU Palace Capo Verde. Hotellet har flere pools, og som gæst her er du også velkommen til at bruge nabohotellet ClubHotel RIU Funanas pools. All Inklusive indgår i prisen, og hotellet har fire restauranter og hele syv forskellige barer. Her er desuden børnepool, legeplads og en international børneklub. Hotellet ligger midt på den lange, smukke strand, hvor der er mange solstole og parasoller. På Sal kan du ud over at sole og bade se citronhajer, bestille ridetur på stranden og spadsere rundt i smukke Santa Maria.

Rejs med TUI til RIU Palace Cabo Verde
RIU Palace Cabo Verde ligger midt på stranden på Sal.

RIU Palace Maldivas, Maldiverne

Det luksuriøse RIU Palace Maldivas er et helt nybygget hotel på øen Kedhigandu i Ahaalu Atoll. Her indgår All Inklusive døgnet rundt, og du kan bo i din egen vandvilla med privat pool. Når du bor på RIU Palace Maldivas har du også adgang til nabohotellet RIU Atrolls faciliteter – hotellet ligger på forskellige øer, men bindes sammen af en gangbro.

Du har adgang til spa, fitness, international børneklub og fremfor alt den kridhvide paradisstrand og vandet, som minder om et tropisk akvarium.

Rejs med TUI til RIU Palace Maldivas
Nybyggede RIU Palace Maldivas på Maldiverne er den ultimative ferieluksus.

RIU Palace Zanzibar, Zanzibar

I strandparadiset Zanzibar ligger RIU Palace Zanzibar, et voksenhotel med ekstra af det hele. Her indgår All Inklusive døgnet rundt i prisen, hotellet ligger på en hvid puddersandstrand, og nærmeste nabo er det turkise hav. Hotellet har tre restauranter og tre barer, flere pools og et dejligt spa.

Rejs med TUI til RIU Palace Zanzibar
RIU Palace Zanzibar – luksus for voksne.