Europas 10 mest instavenlige strande

Intet er så populært som at lægge strandbilleder op på Instagram i løbet af ferien. Gerne med parasoller, der står på række, fødder i sandet og et turkist hav.

Vi har samlet en liste med de mest Instavenlige strande omkring Middelhavet. Så læs med og benyt lejligheden til at bestille din næste rejse til en af disse drømmestrande!

1. Brac i Kroatien

Rejs med TUI til Kroatien
Zlatni Rat på Brac, Kroatien

Brac er den største af øerne i skærgården ud for Makarska rivieraen i Kroatien. Der er strande, vandrestier, duftende pinjeskove og udsigt over bjerge og idylliske strandbyer. Her finder du også Kroatiens mest berømte strand, Zlatni Rat - "Den gyldne odde".

2. Kokkari på Samos

Stranden ved Kokkari på Samos

I Kokkari på Samos i det græske øhav kan du opleve stemningen fra den gamle fiskerlandsby. Stranden er kilometerlang og består af småsten, der gør vandet krystalklart, så glem ikke dykkerudstyret.

3. Elafonissi på Kreta

Elafonissi-stranden på Kreta
Det er ikke svært at se, hvorfor Elafonissi kaldes for et Maldiverne i miniature.

Kreta er Grækenlands største og mest alsidige ø. Her finder du den berømte Elafonissi-strand, hvor sandet er farvet rosa af knuste snegle og koraller.

4. Cala d´Or på Mallorca

Rejs med TUI til Cala d'Or
Cala d´Or stranden på Mallorca.

Cala d'Or ligger på Mallorcas østkyst, der er kendt for sine mange smukke, klipperige bugter. Den fine bugt med krystalklart vand er kendetegnende for Cala d'Or.

5. Alcudia på Mallorca

Gode tilbud til Mallorca med TUI
Børnevenlige Alcudia på Mallorca

Alcudia er Mallorcas sol- og stranddestination nummer et. Der er restauranter, shopping og sportsaktiviteter omkring den 15 kilometer lange sandstrand. På den fine Playa de Muro-strand ligger TUI Blue Alcudia Pins.

6. Cala Mayor på Mallorca

Stranden ved Cala Mayor på Mallorca
Stranden ved Cala Mayor på Mallorca

Cala Mayor er velegnet til dig, der ønsker at kombinere sol og strand med byliv, shopping og kultur på Mallorca. Strandbyen, der ligger kun fem kilometer fra Palma, har en fin sandstrand og et af øens mest berømte kunstmuseer.

7. Alghero på Sardinien

Stranden ved Alghero på Sardinien
Stranden ved Alghero på Sardinien

Den nyere bydel, Lido i Alghero på Sardinien, har en fin strand, og her ligger de fleste af vores hoteller. Den palmeklædte strandpromenade indbyder til løbeture og hyggelige gåture.

8. Cala Millor på Mallorca

Stranden ved Cala Millor
Cala Millor på Mallorca

Badebyen Cala Millor ligger ved en af de bedste strande på Mallorcas østkyst. Langs stranden ligger en smuk strandpromenade med palmer og pinjetræer.

9. Palma Nova på Mallorca

Stand ved Palma Nova
Der er god plads til hele familien på standen i Palma Nova.

Palma Nova på Mallorca har tre fine sandstrande, som spreder sig ud i tre bløde bugter midt i centrum.

10. Chania på Kreta

Solnedgang på stranden i Chania
Solnedgang på stranden i Chania

I Chania får du en ferie med liv, afveksling og en herlig bypuls. Gå langs vandet til Nea Chora, der er en rolig bydel med fine strande og græsk hverdagsliv.

Lignende indlæg

Strande på Zanzibar

Øen Zanzibar, som ligger ud for Tanzania, er en af de paradisøer, som man kun ser på forsiden af rejsemagasiner eller på postkort. Kridhvide strande og svajende, grønne palmer, udsigten til et krystalklart hav og stråtægte parasoller. Men hvad gør de forskellige strande særlige? Og hvilke er must-see´s? Lad os guide dig til Zanzibars kendetegn - den ene smukke strand efter den anden.
Sissi F.N Sissi F.N

De bedste udflugter på Phuket – fra kultur til eventyr

Fyld dine sanser (og din Instagramkonto) med nye indtryk væk fra hotelpoolen. Thailands største ø, Phuket, er utrolig rig på oplevelser. Her giver vi tips til alt fra snorkling og junglevandring til buddhistiske templer, madlavningskurser, flowriding og at bade med elefanter.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Miniguide til Seychellerne

Seychellerne står øverst på manges liste over drømmerejser. Her hjælper vi dig med at vælge ø, finde den fineste strand og fortælle, hvad mere du kan foretage dig i dette paradis.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Her finder du Kap Verdes skildpadder

Fem ud af verdens syv havskildpaddearter findes i havet og på strandene ved Kap Verde. Det velkendte lille væsen er relativt ukendt for mange mennesker. Normalt ses de kun på stranden på vej mod deres reder for at lægge æg. Men hvad, de laver resten af livet, er lidt et mysterium for mange – men også det, der gør dette dyr så interessant.
Stine Sørensen Stine Sørensen