Rejser
til
Bali

Pris fra

...

Hoteller

47

Prisniveau

Priseksempel fra Denpasar
  • 1,5 liter vandca. 3,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaRupiah (IDR)
  • Tidsforskel+7 timer
  • HovedstadJakarta
  • SprogIndonesisk
  • Befolkning261 100 000

Rejser til Bali

Bali

Den tropiske frodige natur, strandene, den farverige kultur og de religiøse ceremonier gør Bali til et eksotisk drømmerejsemål. Her findes rejsemål, der passer til romantiske par, familier og partyhajer.

Smaragdgrønt landskab
Som et smaragdgrønt tæppe breder den tropiske vegetation sig ud over landskabet. Bølgerne skyller dovent ind over stranden, det suser i palmerne, og duften af pandekager med frisk ananas og banan spredes af vinden fra en lille restaurant ved stranden. Bali er en flig af paradiset, der byder på en hel palet af oplevelser.

Moderne strandliv
Nær strandene, i de områder hvor vores hoteller ligger, er der et moderne badeliv med masser af vandsport, restauranter, butikker med lokalt håndarbejde og barer, der konkurrerer om de mest farverige drinks.

Et stykke inde på øen ændrer paradisfølelsen karakter, fra et ferieeldorado til paradisets have. Her, nogle grader syd for Ækvator, er den tropiske frodighed berusende. Du ser ud over risterrasser og dale med et uendeligt spektrum af grønne nuancer.

Farverige markeder
På øens farverige markeder kan du købe træskærerarbejder, krydderier, te og tekstiler. Det kan betale sig at købe skræddersyet tøj i Sydøstasien, og i Sanur kan du endda bestille skræddersyede sko.

Rejsetyper i Bali