Hoteller i Albanien

Her finder du hele vores udvalg af hoteller på rejser til Albanien. Vi har valgt de bedste hoteller, som Albanien har at tilbyde for at sikre dig den bedst mulige ferie. Uanset om du rejser selv, med familien, som par eller i en gruppe, kan du være sikker på at finde et hotel, som passer til dig. Brug et øjeblik, lad dig inspirere og find dit drømmehotel.

Hoteltips

Bedste hoteller i Albanien

TUIs udvalg omfatter mange gode hoteller i Albanien, men tre særligt gode, som er anbefalet af vores kunder er Gloria Palace & Spa, Epidamn White Sensation og Melia Durres.


Familiehoteller i Albanien

To særligt gode hoteller for familier med børn i Albanien er Oricon Coast, som har en børnepool, vandrutsjebaner, en legeplads og et underholdningsprogram for børn, og Sandy Beach, som har en international børneklub, en legeplads og en separat sektion adskilt fra poolen til familiens yngste medlemmer.


Bedste hoteller for voksne i Albanien

Der er flere hoteller i Albanien, som er velegnede til voksne, der rejser uden børn. Gode hoteller for voksne er for eksempel Gloria Palace & Spa, der ligger lige ved stranden, som er et af vores mest eksklusive hoteller i Albanien, og det luksuriøse Melia Durres.


Billige hoteller i Albanien

Hvis du leder efter en prisvenlig ferie i Albanien, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, du er interesseret i. Se også vores afbudsrejser til Albanien »


Se alle All Inclusive hoteller i Albanien »

Se alle hoteller »