Hoteller på Korfu

Her finder du hele vores udvalg af hoteller på din rejse til Korfu. Vi har valgt de bedste hoteller, som Korfu har at tilbyde for at sikre dig den bedst mulige ferie. Uanset om du rejser selv, med familien, som par eller i en gruppe, kan du være sikker på at finde et hotel, som passer til dig. Brug et øjeblik, lad dig inspirere og find dit drømmehotel.

Hoteltips

Bedste hoteller på Korfu

Der er mange lækre hoteller på Korfu, men de som får de bedste vurderinger fra vores gæster er Grecotel Corfu Imperial, Grecotel Luxme Daphnila Bay og voksenhotellet TUI Blue Atlantica Grand Mediterraneo Resort


Familiehoteller på Korfu

Når hele familien skal med til Korfu, kan vi anbefale det familievenlige Grecotel LUXME Costa Botanica, som har eget vandland og pools til både store og små. Derudover kan vi også anbefale All Inclusive hotellet Labranda Sandy Beach Resort, som har flere pools og tilbyder familieværelser.


Bedste hoteller for voksne på Korfu

Korfu tilbyder også hoteller kun for voksne. Blandt andre TUI Blue Atlantica Grand Mediterraneo Resort og TUI Blue Atlantica Nissaki Beach.


Hoteller med vandland på Korfu

Består gruppen af børn - eller barnlige sjæle - så kan vi anbefale Grecotel LUXME Costa Botanico, som er familievenligt og har sit eget vandland, hvor hele familien kan slå sig løs.


Billige hoteller på Korfu

Hvis du leder efter en prisvenlig ferie på Korfu, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, du er interesseret i.


Se alle All Inclusive hoteller på Korfu »

Se alle afbudsrejser til Korfu »

Se alle hoteller »