Berlin med børn

Fakta

  • Land

    Tyskland

  • Valuta

    Euro

  • Tidszone

    0 timers tidsforskel

Oplev det fascinerende Berlin med børn! Berlin er en spændende blanding af historie, kultur og aktiviteter, og derfor byder byen på endeløse eventyr for børnefamilier.

Hoteltips

Seværdigheder i Berlin med børn

Når man er i Berlin med børn, er et besøg i Berlins berømte zoologiske have, Zoologischer Garten, med over 20.000 dyr, det hele værd. Du kan også deltage i det sjove byrally for børn »Aber og Ørne«, hvor du kan lære de dyr at kende, som lever uden for den zoologiske have.

Hvis du vil lave noget sjovt i Berlin med børn, kan du besøge Madame Tussauds Berlin. Imponerende kulisser, fængslende musik og en række specialeffekter får voksfigurerne til at føles næsten levende, og børnene kan tage selfies med deres idoler.

Legoland Discovery Centre på Potsdamer Platz er en drøm, der går i opfyldelse for børn. Denne indendørs forlystelsespark er fuld af Lego-strukturer, eventyrbaner og interaktive udstillinger, som giver timevis af underholdning.

Du bør også besøge det interaktive Illuseum Berlin, hvor fascinerende illusioner vil narre dine sanser. Sjove spil og gåder hjælper børn med at forstå, hvorfor vi ser tingene anderledes, end de i virkeligheden er. På museet kan både store og små fordybe sig et øjeblik i en fascinerende verden af imponerende tunneler, hologrammer og illusioner.

Et godt sted at besøge med større børn i Berlin er det tyske spionmuseum. Her kan du lære om topagenternes tricks og teknikker og finde ud af, hvorfor Berlin længe var kendt som spionernes hovedstad. I den interaktive udstilling kan du tyde hemmelige koder, gå gennem en spændende laserlabyrint og se, hvor sikkert dit bedste kodeord egentlig er.

For historieinteresserede børn er Pergamon Museum of Ancient Wonders også et godt sted at besøge.

Hvis vejret er godt, kan du tilbringe en eftermiddag i Tempelhof Airport Park. Den tidligere lufthavn er blevet omdannet til et stort udendørs område, hvor man kan cykle, lege på lufthavnens landingsbaner eller nyde en picnic i de store grønne områder. Berlin har også masser af andre parker og legepladser, f.eks. Volkspark Friedrichshain og Mauerpark, hvor børn kan slappe af, og forældre kan slappe af i smukke omgivelser.

Hvis du er interesseret i sjove vandlege og hurtige rutsjebaner, ligger Europas største indendørs vandland Tropical Islands cirka 50 kilometer fra Berlin, som er et af de bedste vandlande i Europa. Du kan nemt komme til Tropical Islands fra Berlin med tog.

Hvis dine små ben bliver trætte af at gå, kan du hoppe om bord på den sjove dobbeltdækker hop on hop off-bus, hvor du kan købe billetter til én eller flere dage.

I kan slutte aftenen af ved Berlins TV-tårn (Fernsehturm) på Alexanderplatz eller ved at stige til vejrs i en luftballon over Checkpoint Charlie, som begge byder på en betagende udsigt over hele byen. Samtidig kan børnene lære at genkende Berlins mest berømte vartegn fra oven.

Berlin er en by, der aldrig sover, og som tilbyder familier endeløse eventyr og minder. Uanset om det er en kort weekendferie eller et længere besøg, byder hver dag i Berlin på nye og uforglemmelige oplevelser for hele familien. Du kan finde flere tips til udflugter og oplevelser i Berlin.

Hotel til familieferie i Berlin

TUI's udvalg omfatter mange hoteller i Berlin, der er velegnede til familier med børn. Vi anbefaler f.eks. hotellet Pestana Berlin Tiergarten i centrum af Berlin, tæt på parkområdet Tiergarten. Hotellets værelser er moderne indrettet, og hotellet har en indendørs swimmingpool. Et andet familievenligt hotel i Berlin er Abion Villa Suites, som ligger i nærheden af både Berlin Zoo og parkområdet Tiergarten. Hotellet har en legeplads for børn. Det tredje gode hotel for børnefamilier i Berlin er Scandic Berlin Potsdamer Platz, som repræsenterer den skandinaviske stil og ligger i nærheden af Legoland Discovery Centre, Checkpoint Charlie, Teknisk Museum og parkområdet Tiergarten. Hotellet har en legeplads for børn.

Ofte stillede spørgsmål om ferie i Berlin med børn

Hvad skal man lave i Berlin med børn?

Selvom Berlin er en travl by, er det et fantastisk rejsemål for børnefamilier, fordi der aldrig er mangel på ting at lave i Berlin. Besøg børnevenlige attraktioner som Berlin Zoo, Madame Tussauds Berlin eller Legoland Discovery Centre. Dyk ned i illusionernes fascinerende verden på Illuseum Berlin, eller udforsk topagenternes hemmeligheder og teknikker på German Spy Muesum. Hvis vejret tillader det, kan du tilbringe tid i Berlins mange parker og legepladser, f.eks. i Tempelhof Airport Park, hvor børnene kan løbe rundt på de tidligere landingsbaner. Svæv højt i en luftballon ved Checkpoint Charlie, eller bestig Berlins tv-tårn for at se Berlin i fugleperspektiv. Og hvis de små fødder bliver trætte af at gå, kan de hoppe på en sjov dobbeltdækker-hop-on-hop-off-bus. For flere aktiviteter og Berlin-attraktioner for børn, besøg vores side for oplevelser i Berlin.

Hvilke er de bedste hoteller i Berlin for familier med børn?

TUI har et bredt udvalg af hoteller i Berlin, der er velegnede til børnefamilier. Vi har hoteller, der er velegnede til børnefamilier både i Berlins centrum og på mere rolige steder uden for byens centrum. Pestana Berlin Tiergarten, Abion Villa Suites og Scandic Berlin Potsdamer Platz er tre særligt gode hoteller til børnefamilier i Berlin. TUI har også lejlighedshoteller i Berlin, hvis børnene foretrækker hjemmelavet mad frem for restaurantmåltider.

Hvad er godt at vide, når man er på ferie med børn i Berlin?