London med børn

Fakta

  • Land

    Storbritannien

  • Valuta

    Pund (£)

  • Tidszone

    -1 time

Når du skal på ferie med hele familien, er det godt at have med i overvejelserne, hvor det er godt at tage hen med børn. Vi anbefaler en ferie i London med børn. London er et populært rejsemål for alle aldre. Og med god grund. I London finder du noget for enhver smag og enhver type rejsegruppe. London er nemlig fuld af fantastiske oplevelser for både store og små. London er en børnevenlig by med en masse parker, legepladser og seværdigheder. På denne side kan du få inspiration til din London ferie med børn. Så pak klapvognen og kom af sted!

Hoteltips

London for børn

Der findes mange ting i London for børn. Her er nemlig en hel del parker, hvor hele familien kan holde picnic eller lege på parkens legepladser. Nogle af de mest kendte parker i London er Hyde Park og Kensington Gardens. Hyde Park er den største af Londons royale parker og ligger lige midt i mellem Buckingham Palace og Kensington Palace. Her kan I gå tur på de smukke stier, leje en robåd eller besøge Diana Princess of Wales Playground, hvor børnene kan lege Peter Pan. 

En anden park i London for børn er Regent’s Park. Parken har en masse legepladser, hvor børnene kan bruge flere timer. For de større børn er der også fodbold, softball, cricket og rugby. En anden seværdighed for børn i London er London Zoo, som ligger i den nordlige del af Regent’s Park. Kan I ikke få nok af dyr? Så burde et besøg på SEA LIFE London Aquarium også være på jeres liste over steder at besøge. 

Seværdigheder i London med børn

Hvad skal man se i London med børn? Der findes mange seværdigheder i London for børn og resten af familien. Du kan blandt andet tage hele familien med 170 meter op i luften i London Eye, hvor du på en klar dag kan se næsten 40 km ud over Londons skyline. Bestil billetter på forhånd og spring køen over. En anden oplevelse for hele familien er Madame Tussauds, hvor I kan se over 400 voksfigurer af kendte mennesker. Bestemt et besøg værd! Nogle andre børnefavoritter er Lego Store og M&M’s World, som ligger på Leicester Square i London. 

Har I ældre børn med, som er vilde med Harry Potter? Så må I ikke gå glip af Warner Bros. Studio Tour London: The Making of Harry Potter. Her træder du ind i den fortryllende troldmandsverden, og kan prøve et spil Quidditch, smage butterbeer og du kan endda købe din egen souvenir i form af en tryllestav med hjem. Udover ovennævnte seværdigheder er Natural History Museum, Science Museum, London Dungeons og Tower Bridge bestemt også et besøg værd. Og en meget undervurderet oplevelse er at tage én af byens mange busser rundt. Sæt jer på øverste etage og nyd udsigten over byen. 

Er du endnu ikke overtalt til at tage til London med børn? Se alle vores oplevelser i London, eller blev mere inspireret til jeres familietur til London. Nedenfor kan I se vores hoteller i London til jeres ferie i London med børn. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvor skal man bo i London med børn?

Vi tilbyder hoteller med familieværelser i det centrale London tæt på seværdigheder og attraktioner. For en lidt mere rolig beliggenhed er der også hoteller lidt uden for byens centrum.

Hvad skal man se i London med børn?

London har mange parker med legepladser til børn. Hyde Park og Regent’s Park er særligt gode med gode legepladser og endda en zoologisk have. For de større børn er Warner Bros. Studio Tour London: The Making of Harry Potter et besøg værd, ligesom et besøg Madame Tussauds vil glæde hele familien.