Rhodos med børn

Rhodes second image Rhodes third image  Rhodes fourth image

Fakta

  • Land

    Grækenland

  • Valuta

    Euro (EUR)

  • Tidszone

    +1 time

Klar på den ultimative familieferie? Familieferie til Rhodos med TUI byder på hoteller til familier med børn for enhver smag - alt fra All Inclusive til lejlighedshoteller. 

Hoteltips

Familieferie på Rhodos

Hvis du skal på ferie til Rhodos med børn, er det en god ide at finde et familievenligt hotel. Det har vi heldigvis en masse af. Du kan blandt andet finde lækre hoteller med vandland. Ét af de mest populære hoteller er Blue Star Atlantica Aegean Blue og TUI Blue Village Atlantica Aegean Park. På begge hoteller kan du tilbringe en ubekymret All Inclusive-ferie og leje et swim up-værelse, hvor du kan tage en dukkert og svømme direkte fra terrassen på dit eget værelse. I TUI Blue Village Atlantica Aegean Park kan du også finde TUIs velkendte børneklubber for børn i forskellige aldre, og Bamse besøger selv Bamseklubben 2-3 gange om ugen. TUI har også mange andre vandlandshoteller på Rhodos såsom: Blue Star Atlantica Mikri Poli Rhodes, TUI Magic Life Plimmiri, Sun Palace, Labranda Blue Bay og Amada Colossos Resort. Du kan se alle TUI hoteller i Rhodos på vores hotelside om Rhodos.

 

Rhodos for børn

Én af grundene til, at familieferie på Rhodos er et godt valg, er de børnevenlige strande. De mest børnevenlige finder du på Faliraki, Agathi og Tsambika. Her kan hele familien bade, da strandene er lavvande. 


Leder du efter udflugter, du kan tage på med børnene? Bare rolig. Rhodos har seværdigheder for børn og voksne. En af de helt fede børneudflugter er den familievenlige bådtur, hvor du kan møde piraterne fra Rhodos. Uanset om du bor i Faliraki, Ixia eller en helt tredje by, er dette en udflugt, du kan tage med hele familien. Under sejlturen er der aktiviteter for børnene, mens de voksne kan nyde den flotte udsigt fra båden. 


Har I større børn med på ferie, kan I tage ud og snorkle. Snorkle er en god børneaktivitet, da det ikke kræver hverken iltflaske på ryggen eller særlig med erfaring. På den nordlige del af Rhodos er udflugten særligt god til de større børn, da man sejler ud med en båd og hopper i vandet fra vandet. På den sydlige del af øen er udflugten velegnet til børn i alle aldre, da snorklingen foregår fra stranden. 


Andre Rhodos seværdigheder for børn og voksne er De Syv Kilder. De Syv Kilder er et af de mest magiske steder på Rhodos. Her er smuk natur, og hele familien kan nyde en gåtur i det grønne og gå gennem tunnelen til en lille sø for enden.


Der er en masse andre udflugter på Rhodos for børn og voksne, som du kan se her.

Ofte stillede spørgsmål

Er Rhodos familievenligt?

Rhodos er en af ​​vores mest populære destinationer for familier i Grækenland. Vi har et stort udvalg af familievenlige hoteller på Rhodos.

Hvornår er det bedst at rejse til Rhodos?

Rhodos er dejlig året rundt, men vil I på en solferie er det bedst at rejse i sommermånederne. Her kan I nyde både pool og strand.