Paris med børn

Fakta

  • Land

    Frankrig

  • Valuta

    Euro

  • Tidszone

    0 timers forskel

Når du skal på ferie med hele familien, er det godt at have med i overvejelserne, hvor det er godt at tage hen med børn. Vi kan anbefale en ferie i Paris med børn. Paris er et populært rejsemål for alle aldre. Og med god grund. I Paris finder du noget for enhver smag og enhver type rejsegruppe. Paris er nemlig fuld af fantastiske oplevelser for både store og små. Paris er også en børnevenlig by med en masse parker, legepladser og seværdigheder. På denne side kan du få inspiration til din Paris ferie med børn. Så pak klapvognen og kom af sted!

Hoteltips

Familieferie i Paris

Der findes mange ting i Paris for børn. Her er nemlig en hel del parker, hvor hele familien kan holde picnic eller lege på parkens legepladser. I kan blandt andet tage til Les Tuileries, hvor man finder Louvre i den ene ende og Place de la Concorde i den anden. Selve parken har små søer, hvor man kan sejle med små træskibe, der er en forholdsvis stor legeplads til både store og små børn og en karrusel. En anden meget børnevenlig park er Jardin de Luxembourg. Vil børnene ikke gå Paris tynd? Så hop på metroen! Men vær opmærksom på, at der oftest ikke er elevator, så det er ikke på barne-/klapvognsvenligt.


Paris byder også på flere familievenlige hoteller, såsom Elysees Union i hjertet af Paris, tæt på Eiffeltårnet, Champs Ellysées og Triumfbuen, Aparthotel Adagio Pris Centre Tour Eiffel, som ligger ca. 15 minutters gang fra Eiffeltårnet og er tæt på gode transportmuligheder, og Oceania Paris Porte De Versailles, som ligger syd for det centrale Paris med tæt på både metro og sporvogn.


Seværdigheder i Paris med børn

Hvad skal man se i Paris med børn? Paris byder på mange oplevelser for både børn og voksne. Én af de helt oplagte er Disneyland® Paris, som byder på en fortryllende oplevelse for store og små. En anden forlystelsespark er Parc Astérix, som er bygget omkring Asterix og Obelix’ verden. Derudover er det selvfølgelig et must at se eller besøge Eiffeltårnet, Louvre og Versailles Slottet. Vil I gerne opleve noget med dyr, kan I tage en tur i Aquarium de Paris.


Se alle oplevelser og udflugter i Paris - der findes noget for hele familien.