Kurv
Phuket
Phuket

Thailand

Ting at foretage sig Phuket

Oplevelser Phuket

Sorter efter:

Preis (pro Person)

DKK
DKK

Hoteltransfer

Kategorien

Sprache

Ticketoptionen

Kajaktur i Phang Nga-bugten
Aktiviteter

Kajaktur i Phang Nga-bugten

Tag med på en udflugt gennem Phang Nga-bugten i en havkajak. Vi navigerer gennem grotter og laguner på Panak Island, Hong Island og den ikoniske James Bond Island på denne eksklusive heldagsudflugt.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Phuket sightseeingrundtur
Udflugter & dagsture

Phuket sightseeingrundtur

Phuket er mere end bare fantastiske strande. Denne tur giver dig mulighed for at opleve en anden side af øen. Vi besøger Big Buddha-statuen og Wat Chalong-templet, smager på lokalt dyrkede cashewnødder på en fabriksrundvisning og går en tur ned af den berømte Thalong Road.Turen starter på Nakkerd Hill med besøg ved den imponerende Big Buddha. Her kan du nyde udsigten over det sydlige Phuket, inden vi fortsætter til Wat Chalong, øens mest besøgte og ærværdige tempel. Vi får en interessant demonstration af cashewnøddeproduktion, når vi besøger en lokal nøddefabrik for at se, hvordan de lokaldyrkede nødder forvandles.Derefter kører vi til det ældste kinesiske tempel i Phuket by, hjemsted for den farverige Jui Tui-helligdom, for at få et indblik i, hvordan kinesisk kultur har påvirket øen. Vi afslutter turen med en gåtur langs Thalong Road – det historiske hjerte i Gamle Phuket.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

STEP-rundtur til fods i Phuket med aftenmarked i Thalong-gaden
Aktiviteter

STEP-rundtur til fods i Phuket med aftenmarked i Thalong-gaden

Krydder din søndag aften med en STEP-rundtur til fods i Phuket. Først skal vi besøge den berømte Blue Elephant Restaurant. Derefter er der en vandrerundtur i Phukets gamle bydel, hvor du kan besøge det livlige aftenmarked, prøve typisk gademad eller købe en souvenir.Din aften begynder på Blue Elephant Restaurant - en berømt kæde, der kom fra en ydmyg begyndelse til at have restauranter fordelt på fem kontinenter. Filialen i Phuket har til huse i et århundrede gammelt kinesisk-portugisisk palæ, som oprindeligt var guvernørens residens. Der tilbydes gratis te og kaffe, eller du kan prøve en af deres signaturcocktails fra barenDernæst tager vi på en gåtur rundt i den gamle bydel - og om aftenen er det her, at stedet virkelig vækkes til live. Gå rundt blandt de farverige koloniale bygninger og besøg derefter aftenmarkedet på Thalong-gaden. Du kan shoppe, gå på opdagelse, spise gademad eller bare læne dig tilbage og nyde atmosfæren.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Green Elephant Sanctuary Park i Phuket
Aktiviteter

Green Elephant Sanctuary Park i Phuket

Bestil nu et besøg i parken Green Elephant Sanctuary Park på Phuket. Lær alt om asiatiske elefanter, hjælp til ved fodringen og vask dem under en kæmpe bruser.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Speedbåd til Phi Phi-øerne
Aktiviteter

Speedbåd til Phi Phi-øerne

En tur til de berømte Phi Phi-øer er næsten obligatorisk når man er i Thailand - og en tidlig start giver dig chancen for at opdage øernes skønhed uden at skulle omgås masser af turister. Og med Monkey Beach, Viking Cave og Pileh Lagoon på programmet, bliver det en god dag.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr, it 

Phuket Lufthavn international ankomst- & afgangsservice
Tilvalg

Phuket Lufthavn international ankomst- & afgangsservice

Start og afslut din ferie med stil med vores ankomst- og afgangsservice i Phukets internationale lufthavn. Denne tur/retur-oplevelse omfatter en personlig assistent, der hjælper dig med at guide dig gennem lufthavnen, en portør, der hjælper med at bære din bagage, og hurtig vej gennem tolden i begge retninger. Og hvad mere er, har du også adgang til Coral Lounge ved afrejse med kvalitetsmad og drikkevarer samt gratis wi-fi og aviser.

Gratis afbestilling
Fast Track
Phi Phi-øerne snorkeltur
Aktiviteter

Phi Phi-øerne snorkeltur

En udflugt til de berømte Phi Phi-øer er nærmest obligatorisk når man er i Thailand. Og der er ingen mere stilfuld måde at gøre det på end med denne bådudflugt. Vi besøger de bedste strande på øerne, hvor du kan svømme, snorkle og slappe af. På dagens program er også Monkey Beach og Pileh Lagoon.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Sol og solnedgangscruise
Aktiviteter

Sol og solnedgangscruise

En bådtur fra Phuket er smuk på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af dagen, men når solen går ned i horisonten bliver stemningen magisk. Vi lægger ud fra kajen og tilbringer eftermiddagen med at bade, snorkle og nyde alt hvad vi passerer. Med udsigt over solnedgangen spiser vi derefter en middag, der fortsætter med stjernehimlen som tag.Det begynder med en eftermiddag på havet – forestil dig en båd der sagte gynger på bølgerne, snorkling i krystalklart vand og en dukkert for at blive afkølet efter at have nydt varmen på dækket. Alt det kan du se frem til, da der bliver masser af tid til at slappe af og nyde Phukets kyst. Om bord er der store bløde puder, hvor du kan slappe af mens båden langsomt glider gennem vandet.Når solen begynder at gå ned venter en naturoplevelse af de store – du sidder på første parket til solnedgangen. Men aftenen er ikke slut bare fordi solen er gået ned, foran dig venter en god middag som vi nyder under stjernehimlen.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Phang Nga i kano og Koh Khai med speedbåd
Aktiviteter

Phang Nga i kano og Koh Khai med speedbåd

Grotter, mangroveskov og en flydende by er ingredienserne på øhop-rundtur i Phang Nga-bugten. Vi tager fra ø til ø, fire i alt, med speedbåd. På turen kan du snorkle i det glimtende vand og prøve at ro i kano.Den første af vores fire øer er Koh Panak. Efter en nervepirrence tur i speedbåd udforsker vi de smukke grotter og laguner på øen. Hold udkig efter de særprægede stalaktitter. Næste punkt på turen er kanoroning ved Koh Hong. En perfekt måde at komme tæt på naturen på med smukke kalkstensklipper og turkisfarvede farvande.Vores eventyrlige dag fortsætter med en tur til James Bond Island, eller Koh Tapu som den kaldes af lokalbefolkningen, og frokost i den flydende by Koh Panyi. På vejen dertil passerer vi mangroveskove. Sidst, men ikke mindst, besøger vi Koh Khai. Her kan du slappe af i det hvide sand og snorkle rundt blandt koralrevene.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Junglevandring på Phuket
Aktiviteter

Junglevandring på Phuket

Denne fire timer lange junglevandring i nationalparken Khao Phra Thaeo er et rigtig natureventyr. Vi begynder ved vandfaldet Ton Sai og vandrer gennem tæt regnskov til vi kommer til de forfriskende kaskader i vandfaldet Bang Pae, hele tiden på udkig efter vildmarkens flora og fauna.Vi vandrer en strækning på cirka fem kilometer mens vores guide viser os gennem nationalparkens frodige vegetation. Sammen holder vi udkig efter det vildliv området er kendt for, eksempelvis vildsvin, flyvende lemurer, langurer og gibbonaber, der skjuler sig i vegetationen og skyggerne.Ruten begynder med et stejlt og klippefyldt parti, inden det flader ud på et plateau nær et af Phukets højst beliggende punkter. Vi ser kæmpetræer og planter, høje korridorer af bambus og sjældne planter med gigantiske blade mens vi baner os vej gennem regnskoven. Vi afslutter turen med det skønne, afkølende vandfald Bang Pae, inden det er tid til at returnere til civilisationen og vores hoteller.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Phi Phi, Pileh-lagunen og Bamboo Island med speedbåd
Aktiviteter

Phi Phi, Pileh-lagunen og Bamboo Island med speedbåd

Et potpourri af paradisiske øer vil skærpe dine sanser på denne rundtur. Sus over Andamanhavet i speedbåd og stop ved nogle af Thailands bedste steder. Du besøger den berømte øgruppe Phi Phi Phi-øerne, udforsk den passende navngivne vikingegrotte og snorkel i det smaragdgrønne vand i Pileh-lagunen. Det hele toppes med en tur til Bamboo Island og en frokostbuffet.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Krabi – fire øer med speedbåd – fra Phuket
Aktiviteter

Krabi – fire øer med speedbåd – fra Phuket

Den bedste måde at opleve Krabikystens paradisøer er uden tvivl med en speedbåd. Vi sejler mellem palmefyldte strande og høje klipper, og du oplever thailandske perler som Koh Thap, Koh Ghai og Railey Beach. Der bliver god tid til at bade og snorkle, og vi når også at spise en god frokost og besøge den kendte grotte Diamond Cave.Vi starter fra Phuket i vores speedbåd og suser hen over havet med vinden i håret og kurs mod Krabis solfyldte øer, med stop for badning og snorkling undervejs.Du får tid på egen hånd til at udforske Koh Thap og Koh Ghai, også kendt som Chciken Island, der er et imponerende syn når den dukker op i dit synsfelt. Efter en god frokost kan du slappe af på Railey Beach, inden vi fortsætter til Diamond Cave – den kendte grotte der har en labyrint af spektakulære klippeformationer.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Introduktion til Phuket

Med farverig arkitektur, drømmestrande og mangroveskove er det ikke underligt, at Phuket er en af Thailands mest populære destinationer. Og takket være dets kuperede terræn er der mange gode udsigtspunkter, hvor der er panoramisk udsigt over hele øen og Andamanhavet. Prikken over i'et er den velsmagende thailandske gademad, som vil friste dig ved hvert hjørne. Med så mange ting at foretage sig er Thailands største ø den ideelle destination for en særlig ferie.

De seks bedste ting at foretage sig på Phuket

1. Nyd udsigten fra Big Buddha-statuen

Sandsynligvis den mest berømte attraktion på øen er den 45 meter høje Big Buddha, som er en de største statuer i Thailand. Den er umulig at undgå. Denne enorme struktur er dækket af hvid marmor og er øjeblikkeligt iøjnefaldende. På trods af sin berømmelse er det ret ny. Byggeriet begyndte i 2002 og blev gennemført udelukkende takket være donationer fra troende og besøgende. Bestig de 94 trin, der fører dig til foden af den store Buddha og nyd udsigten. Herfra kan du se Kata-stranden, Chalong-bugten og endda Phang Nga-bugten. Og glem ikke at købe en marmorflise, som hjælper med at afslutte konstruktionen af dette hellige sted.

2. Beundre den kinesisk-portugisiske arkitektur i den gamle by

En gåtur i det historiske centrum af hovedstaden er et must under din rejse på Phuket. Den gamle bys mest berømte gader er koncentreret i et kompakt område, og du kan opleve det hele på en halv dag. Mens du er her, kan du ikke undgå den kinesisk-portugisiske arkitektur med de pastelfarvede rækkehuse, med de fremtrædende viftevinduer i georgiansk stil, og de overdådige villaer i området. Denne særegne arkitektur vidner om, da Phuket var et vigtigt center for udvinding af tin. Stilen her blander geometriske elementer fra europæisk arkitektur med æstetik og symbolik fra kinesiske kultur.

3. Fortab dig i markedsboderne på Thalang Road

På søndage bliver en af hovedgaderne i Phukets gamle bydel, Thalang Road, fuld af liv takket være det verdensberømte aftenmarked. Blandt de lokale er det kendt som Lard Yai, eller "det store marked". Det starter sidst på eftermiddagen og fortsætter til sent om aftenen. Det er en fest for alle sanser. Farverigt, livligt og kaotisk. Gaden er fyldt med boder, der sælger alle slags produkter, lige fra T-shirts til nipsgenstande og aromatisk gademad. Gadeartister og musikere bidrager til den festlige atmosfære her.

4. Tag en tur til Phang Nga-bugten

Blandt de ting på Phuket, må man ikke gå glip, er en udflugt til Phang Nga-bugten. Om det foregår i kajak eller ombord en typisk thailandsk langhalebåd vil denne aktivitet lede dig forbi øer, klipper og kalkstensformationer stikkende op af vandet. Du kommer forbi landskaber, der er som taget direkte ud af en film. Du får mulighed for at udforske den berømte James Bond-ø, der historisk set er kendt som Khao Phing Kan. Området, der er en af de største nationalparker i landet, er også berømt for sine mangroveskove og spektakulære grotter, herunder Wat Suwan Khuha, der gemmer på en enorm statue af den liggende Buddha. Og glem ikke at medbringe badetøjet, da en dukkert i det smaragdgrønne vand er obligatorisk.

5. Besøg de vigtigste buddhistiske templer

På Phuket er der 29 buddhistiske templer spredt ud over hele øen. Disse smukke, farvestrålende og meget populære hellige steder giver et godt indblik i den lokale kultur. Det mest berømte og vigtige tempel er Wat Chalong, som ligger i udkanten af hovedstaden. Det blev bygget i det 19. århundrede og er dedikeret til de to munke, der førte en civil kamp mod Triaden, en kinesisk kriminel organisation. Bygningen, der er fordelt på tre etager, bevarer knoglefragmenter af Buddha og er dekoreret med billedserier, der følger hans liv. Af andre templer, der er værd at besøge, er Wat Ko Sirey, der ligger på en lille ø ud for vestkysten, og Doi Thepnimit, der ligger lige over Patong-stranden.

6. Slap af på de smukkeste strande i Phuket

Phuket er også et perfekt rejsemål for afslapning de udsøgte strande. Fra de mest berømte og fyldte strande til de skjulte og relativt ukendte strande har øen et stort udvalg. Patong er den vigtigste strand, den er livlig og altid travl, men også et fremragende udgangspunkt for dem, der elsker at dykke. Mindre fyldt er stranden Kata Noi på sydvestkysten, der har klart vand ideelt til lange svømmeture. Laem Singh-stranden, der ligger længere mod nord, er omgivet af jungle og er også kendt som et kulinarisk hotspot. Endelig er Bangtao-stranden velegnet til familier med små børn takket være de brede strækninger, det rolige hav og nærliggende faciliteter.