Kurv
Phuket
Phuket

Thailand

Ting at foretage sig Phuket

Oplevelser Phuket

Sorter efter:

Pris (voksen)

DKK
DKK

Pickup på hotel

Kategorier

Alternativer

Udflugt i lille gruppe til Phang Nga-bugtens højdepunkter
Aktiviteter

Udflugt i lille gruppe til Phang Nga-bugtens højdepunkter

Alt det bedste fra Phang Nga-bugten er inkluderet i denne to-i-en-udflugt, hvor du skal udforske både til lands og til vands. Du tager med en lokal longtailbåd til James Bond-øen og Hong-øen, inden du skal opleve den berømte Monkey Cave, udsigtspunkter og vandfald om eftermiddagen.Vi tager afsted om morgenen i en lokal longtailbåd fra Ban Hinrom Pier for at udforske bugten fra havet. Vi bliver hurtigt omgivet af de berømte kalksten, der har gjort Phang Bga-bugten berømt. Første stop er på Hong-øen, hvor vi udforsker grotterne med kano, inden vi tager til James Bond-øen, hvor du får mulighed for at sejle rundt på egen hånd og udforske på land. Tag en svømmetur inden der er frokost ved et af Phang Nga-bugtens bedste udsigtspunkter, Samet Nangshe. Næste stop er 'Monkey Cave', eller Wat Suwan Khuha, hjemsted for den tilbagelænede Buddha - og en masse aber. Til slut kan du slappe af og svømme ved Raman Forest-vandfaldet i junglen.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Kajaktur i Phang Nga-bugten
Aktiviteter

Kajaktur i Phang Nga-bugten

Tag med på en udflugt gennem Phang Nga-bugten i en havkajak. Vi navigerer gennem grotter og laguner på Panak Island, Hong Island og den ikoniske James Bond Island på denne eksklusive heldagsudflugt.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Phukets højdepunkter med lille grupperundtur
Udflugter & dagsture

Phukets højdepunkter med lille grupperundtur

Hvis du kan løsrive dig fra Phukets smukke strande, vil du opdage en anden side af øen. Denne lille grupperundtur inkluderer synet af den sino-portugisiske barokarkitektur i den gamle bydel, den berømte Big Buddha-statue, Wat Chalong-templet og prøvesmagning af lokalt produceret rom på Chalong Bay-destilleriet.Vi starter med en guidet tur langs den berømte Thalong Road - det historiske hjerte af Old Phuket. På en gåtur forbi farverige koloniale bygninger og smukke facader, oplever vi den kinesisk-portugisiske stilarkitektur, der ikke findes mage til andre steder i Thailand.På Nakkerd Hill besøger vi den imponerende Big Buddha-statue, hvorfra der er en fantastisk udsigt, inden vi tager videre til øens mest berømte kloster og tempel ved Wat Chalong. Udflugten afsluttes med en rundtur og romsmagning på et lokalt destilleri, hvor man producerer den prisvindende Chalong Bay rom.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Phuket sightseeingrundtur
Udflugter & dagsture

Phuket sightseeingrundtur

Phuket er mere end bare fantastiske strande. Denne tur giver dig mulighed for at opleve en anden side af øen. Vi besøger Big Buddha-statuen og Wat Chalong-templet, smager på lokalt dyrkede cashewnødder på en fabriksrundvisning og går en tur ned af den berømte Thalong Road.Turen starter på Nakkerd Hill med besøg ved den imponerende Big Buddha. Her kan du nyde udsigten over det sydlige Phuket, inden vi fortsætter til Wat Chalong, øens mest besøgte og ærværdige tempel. Vi får en interessant demonstration af cashewnøddeproduktion, når vi besøger en lokal nøddefabrik for at se, hvordan de lokaldyrkede nødder forvandles.Derefter kører vi til det ældste kinesiske tempel i Phuket by, hjemsted for den farverige Jui Tui-helligdom, for at få et indblik i, hvordan kinesisk kultur har påvirket øen. Vi afslutter turen med en gåtur langs Thalong Road – det historiske hjerte i Gamle Phuket.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

STEP-rundtur til fods i Phuket med aftenmarked i Thalong-gaden
Aktiviteter

STEP-rundtur til fods i Phuket med aftenmarked i Thalong-gaden

Krydder din søndag aften med en STEP-rundtur til fods i Phuket. Først skal vi besøge den berømte Blue Elephant Restaurant. Derefter er der en vandrerundtur i Phukets gamle bydel, hvor du kan besøge det livlige aftenmarked, prøve typisk gademad eller købe en souvenir.Din aften begynder på Blue Elephant Restaurant - en berømt kæde, der kom fra en ydmyg begyndelse til at have restauranter fordelt på fem kontinenter. Filialen i Phuket har til huse i et århundrede gammelt kinesisk-portugisisk palæ, som oprindeligt var guvernørens residens. Der tilbydes gratis te og kaffe, eller du kan prøve en af deres signaturcocktails fra barenDernæst tager vi på en gåtur rundt i den gamle bydel - og om aftenen er det her, at stedet virkelig vækkes til live. Gå rundt blandt de farverige koloniale bygninger og besøg derefter aftenmarkedet på Thalong-gaden. Du kan shoppe, gå på opdagelse, spise gademad eller bare læne dig tilbage og nyde atmosfæren.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Phang Nga-bugtens højdepunkter på privat rundtur
Udflugter & dagsture

Phang Nga-bugtens højdepunkter på privat rundtur

Alle de vigtigste seværdigheder i Phang Nga-bugten er med på denne private to-i-én-rundtur, hvor du udforsker både til lands og til vands. Du sejler med en lokal langhalet båd til James Bond Island og Hong Island, hvorefter du om eftermiddagen udforsker den berømte Monkey Cave, udsigtspunkter og vandfald.Om formiddagen sejler du ud med lokal langhalet båd fra Ban Hinrom-kajen for at udforske bugten til søs. Og du vil snart være omgivet af de berømte smaragdgrønne karstersten, der giver Phang Bga-bugtens dens berømmelse. I vil først vove jer til Hong Island og udforske grotterne i kano, og derefter går turen videre til James Bond Island, hvor vi har friheden til at sejle, hvorhen vi vil, og endda udforske på land.Stop for at svømme i havet, og derefter er der tid til frokost ved et af de bedste udsigtspunkter i Phang Nga-bugten, Samet Nangshe, hvor I spiser med udsigt fra terrassen. Næste stop er "Monkey Cave", eller Wat Suwan Khuha, der er hjem for den liggende Buddha - og masser af aber. Til sidst kan du slappe af og svømme ved Ramanskovens vandfald i junglen.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Højdepunkter i Phuket på privat rundtur
Udflugter & dagsture

Højdepunkter i Phuket på privat rundtur

Hvis du kan rive dig løs fra Phukets smukke strande, vil du opdage en anden side af øen. På denne private rundtur kan du se den gamle bys arkitektur i kinesisk-portugisisk stil, den berømte Big Buddha-statue, Wat Chalong-templet og smage på lokalt produceret rom på Chalong Bay-destilleriet.Det hele starter med en guidet gåtur langs den berømte Thalong-gade, det historiske hjerte af det gamle Phuket. Mens du vandrer forbi farverige koloniale bygninger og kunstfærdige facader, vil du se en smuk blanding af øst og vest i den kinesisk-portugisiske arkitektur, som ikke findes andre steder i Thailand.På Nakkerd-bakken kan du besøge den imponerende Big Buddha-statue og opleve en imponerende udsigt over det sydlige Phuket, inden du tager til øens mest ærværdige kloster og tempel Wat Chalong. Til sidst runder vi af med en rundvisning og smagning på et lokalt destilleri, der producerer den prisbelønnede Chalong Bay-rom.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Green Elephant Sanctuary Park i Phuket
Aktiviteter

Green Elephant Sanctuary Park i Phuket

Bestil nu et besøg i parken Green Elephant Sanctuary Park på Phuket. Lær alt om asiatiske elefanter, hjælp til ved fodringen og vask dem under en kæmpe bruser.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Speedbåd til Phi Phi-øerne
Aktiviteter

Speedbåd til Phi Phi-øerne

En tur til de berømte Phi Phi-øer er næsten obligatorisk når man er i Thailand - og en tidlig start giver dig chancen for at opdage øernes skønhed uden at skulle omgås masser af turister. Og med Monkey Beach, Viking Cave og Pileh Lagoon på programmet, bliver det en god dag.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr, it 

Phi Phi-øerne snorkeltur
Aktiviteter

Phi Phi-øerne snorkeltur

En udflugt til de berømte Phi Phi-øer er nærmest obligatorisk når man er i Thailand. Og der er ingen mere stilfuld måde at gøre det på end med denne bådudflugt. Vi besøger de bedste strande på øerne, hvor du kan svømme, snorkle og slappe af. På dagens program er også Monkey Beach og Pileh Lagoon.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Phang Nga i kano og Koh Khai med speedbåd
Aktiviteter

Phang Nga i kano og Koh Khai med speedbåd

Grotter, mangroveskov og en flydende by er ingredienserne på øhop-rundtur i Phang Nga-bugten. Vi tager fra ø til ø, fire i alt, med speedbåd. På turen kan du snorkle i det glimtende vand og prøve at ro i kano.Den første af vores fire øer er Koh Panak. Efter en nervepirrence tur i speedbåd udforsker vi de smukke grotter og laguner på øen. Hold udkig efter de særprægede stalaktitter. Næste punkt på turen er kanoroning ved Koh Hong. En perfekt måde at komme tæt på naturen på med smukke kalkstensklipper og turkisfarvede farvande.Vores eventyrlige dag fortsætter med en tur til James Bond Island, eller Koh Tapu som den kaldes af lokalbefolkningen, og frokost i den flydende by Koh Panyi. På vejen dertil passerer vi mangroveskove. Sidst, men ikke mindst, besøger vi Koh Khai. Her kan du slappe af i det hvide sand og snorkle rundt blandt koralrevene.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Khao Sok Øko-tur
Udflugter & dagsture

Khao Sok Øko-tur

Det bedste af Thailand på én og samme udflugt. Du oplever Khao Soks nationalpark og vandrer gennem junglen med elefanter, prøver rafting og får en demonstration i thailandsk madlavning. Et besøg på et lokalt marked og en række smukke panoramaudsigter indgår også i løbet af dagen.Markedet i Takua Pa er første stop, og tættere på den lokale kultur kan man næppe komme. Du kan gå omkring, indsnuse dufte og farver og nyde folkelivet. Næste højdepunkt er et besøg hos Elephant Care Project, et sted hvor man passer og plejer gamle elefanter.Vi hjælper til med at lave mad, fodre, bade og vandre gennem junglen med de imponerende elefanter. Når vi bliver sultne, kører vi videre til en restaurant, og undervejs er der en fin udsigt over hele Khao Lak. Nu venter en demonstration i thailandsk madlavning. og derefter skal vi smage på de traditionelle retter, inden vi tager på en tur ned af floden på en bambusflåde.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Introduktion til Phuket