Rejser
til
Kiwengwa

Pris fra

...

Hoteller

7

Prisniveau

Priseksempel fra Zanzibar
  • Enkel middag:ca. 60-120,-
  • 1,5 liter vand:ca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • Tidsforskel+2 timer
  • HovedstadDodoma
  • SprogSwahili, engelsk
  • Befolkningca. 1.300.000

Rejser til Kiwengwa

Kiwengwa

Kiwengwa ligger på Zanzibars østkyst og har en lang, skøn sandstrand. En mere bekvem ferie får du næppe andre steder. Her kan du nemlig vælge mellem nogle af kystens førsteklasses All Inclusive-hoteller med pools og aktiviteter.

Hvis du er ude efter en bekvem ferie, hvor du ikke engang behøver at forlade hotelområdet, så skal du rejse til Kiwengwa. Flere af vores hoteller har både store poolområder, aktiviteter, restauranter og spa.

Hoteller med All Inclusive

I Kiwengwa er det All Inclusive der er gældende. Og i vinteren 2020/21 kan du blandt andet bo på to af vores bedste hoteller på øen: TUI Blue Bahari hvor du får en ferie med generøs All Inclusive, træningslektioner, en moderne indretning og et højt serviceniveau.
Kiwengwa Beach Resort passer glimrende til familier og voksne, der rejser uden børn. Her er flere poolområder og i løbet af dagen arrangeres lege og aktiviteter.

Uanset hvor bekvemt det er at bo på et All Inclusive-hotel, så må du ikke gå glip af at opleve Zanzibar udenfor hotelområdet.

Magiske Stone Town

Øen er ikke ret stor, cirka 2/3 af Fyn, men rummer masser af spændende oplevelser. Du kan dykke og snorkle, tage på delfinsafari eller dyrke yoga på stranden. Vælger du en krydderitur, får du ikke kun duften af vanille, kanel og muskat, men også en fin introduktion til øens historie. At gå rundt blandt sultanpaladser og smukke udskårne porte i den magiske – og charmerende slidte – gamle by Stone Town er som at komme til en anden verden. Du kan også se frem til eventyrlige solnedgange.

Rejsetyper i Kiwengwa