Rejser
til
Nungwi

Pris fra

...

Hoteller

5

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 60-110,-
  • 1,5 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • Tidsforskel+2 timer
  • HovedstadDodoma
  • SprogSwahili, engelsk
  • Befolkningca. 1.300.000

Rejser til Nungwi

Nungwi

Det er let at forstå, hvorfor Nungwi er en af de mest populære byer på Zanzibar, her finder du nemlig øens bedste strande. Kokospalmerne står tæt, og den pudderhvide strand omgives af klassiske fiskerbåde. Vores hoteller holder høj standard og flere af dem har All Inclusive.

Nungwi ligger oppe på den nordlige spids af øen. Her mødes det traditionelle Zanzibar med det moderne. Udenfor hotellet foregår hverdagslivet som normalt, og der er mange restauranter og barer. Atmosfæren er livlig, men på en afslappet "zanzibarmåde".

Øens bedste strande

Nungwis strande er usandsynligt smukke med det hvide sand, palmerne og det turkise hav. I Nungwi er der ikke den store forskel mellem ebbe og flod, hvilket medfører, at strandene er mere badevenlige. På den vestlige strand er der flere restauranter og barer, og du kan købe frugt og souvenirs af de forskellige sælgere. Den østlige strand er lige modsat og byder på et betydeligt roligere tempo.

Her foregår det meste ved havet

En stor del af befolkningen lever af fiskeri. Nungwi har i lang tid været centrum for fremstillingen af den klassiske zanzibarbåd dhow. Disse smukke både har skrå stofsejl og ses ofte ude på havet eller trukket op på strandene mellem fisketurene. Vil du dykke eller snorkle? Så kan du opleve livet under havoverfladen ved nogle af de farverige koralrev, f.eks. Mnemba Atollen ud for østkysten.

Magiske Stone Town

Øen er ikke ret stor, cirka 2/3 af Fyn, men rummer masser af spændende oplevelser. Du kan dykke og snorkle, tage på delfinsafari eller dyrke yoga på stranden. Vælger du en krydderitur, får du ikke kun duften af vanilje, kanel og muskat, men også en fin introduktion til øens historie. At gå rundt blandt sultanpaladser og smukke udskårne porte i den magiske – og charmerende slidte – gamle by Stone Town er som at komme til en anden verden. Du kan også se frem til eventyrlige solnedgange.

Rejsetyper i Nungwi